Dimana nginum bir di Athena

bir-waktos

Naha anjeun resep nginum bir? Janten, nalika anjeun ngalangkungan Athena, anjeun pasti bakal milari bar atanapi toko di mana anjeun tiasa linggih sareng ngaraosan bir seger. Merek bir anu anjeun sering mendakan di ibukota Yunani nyaéta Amstel, Heiniken sareng Mythos.

Seuseueurna réstoran bakal nawiskeun tilu merk ieu, sareng bar anu paling tréntuy tiasa ngagaduhan mérek anu kirang dikenal anu sanés. Anjeun tiasa mendakan sababaraha bir impor dina bar, cafe sareng kios, éta periptera, tapi tilu mérek éta ngagambarkeun seuseueurna. Urang tingali dimana anjeun tiasa nginum bir di athena:

  • Plaka: di daérah ieu di jalan Nikis anjeun mendakan Athena Bir, tempat anu ngajual merek pabrikan tukang. Aya ogé Dongéng Bir, di jalan Fokionos Negri, tempat dijual Yunani, Bélgia sareng sésana bir dunya. 
  • Monastiraki: ieu mangrupikeun James Joyce Pub, di Astigos Street, dimana anjeun kéngingkeun bir Irlandia klasik sapertos Kilkenny, Guinnes atanapi Fosters, sanaos anjeun ogé tiasa nginum Heiniken, Stella Artois, Corona, Warsteiner atanapi Bud.
  • Koukaki: didieu anjeun mendakan Vini Pub, di jalan Drakou, dimana anjeun tiasa mendakan seueur bir Bélgia.
  • Psiri: Bir Waktos mangrupikeun nami palang anu pas di juru Iroon Square, pusat kahirupan wengi di Athena.

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*