Gurun Lemnos, unik di Yunani

pulau-of-lemnos

Upami anjeun terang kumaha ngahargaan kaindahan gurun anu luhur, tiiseun sareng kosong maka anjeun tiasa tur di Pulo Yunani Lemnos sareng minuhan hiji-hijina gurun di Yunani. Éta di dieu sareng mangrupikeun salah sahiji bentang lunar puitis.

Woody Mangrupikeun pulau leutik anu aya di kalér Laut Aegean sareng upami ningali peta anjeun sadar yén éta mangrupikeun titik dimana tilu benua patepung: Asia, Éropa sareng Afrika. Sareng seueur anu nyarios yén ieu gurun di Lemnos Éta sanés ngan ukur hiji-hijina gurun di Yunani tapi ngan ukur gurun di Éropa. Badé janten? Kami mendakanana di beulah kalér pulau, di daérah anu disebut Gomati. Sanés badag, tapi rada leutik tapi mangrupakeun gurun tungtungna.

El Gurun Lemnos Éta ngagaduhan sakitar tujuh héktar, nyaéta rada jauh ti laut sareng gaduh pasir dimana-mana sareng sababaraha bukit pasir anu angin ngajadikeun parobihan tempat sareng bentukna. Emas gurun pasir sareng biru laut ngawangun kartu pos anu kageulisan hébat. Naha aya flora didieu atanapi urang nyanghareupan gurun anu siga Gobi atanapi Sahara? Leres, aya sababaraha pepelakan.

Flora tina Gurun Lemnos Éta diwangun ku kembang anu saé, thyme, tangkal zaitun liar sareng sababaraha willow.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*