Lindos sareng Zorba Yunani.

imut-rhodes-greece

Rodés Mangrupikeun pulau anu kosmopolitan, di dinya anjeun mendakan seueur kota sareng kota anu saé pisan diantarana Imut, dimana pilemna difilmkan Zorba urang Yunani.

Kota anu paling indah di Pulo Jawa nyaéta Lindos 58 km ti Rhodes, dina teluk leutik anu perairanna jelas. Imah-imah biasana ti abad ka-XNUMX, asli, leres dilestarikan, bodas, éndah, nampilkeun suasana gaib. Perhatosan yén sadaya jalan di Pulo Jawa didamel tina mosaik, didamel nganggo batu karikil bodas sami tina laut pulau, kalayan paling éndah anu tiasa dipendakan ku aranjeunna.

Luhureun kota nyaéta Acropolis tina Lindos, dina gawir. Di jero bénténg ieu aya seueur gedong kalebet situs arkéologis Tempat Suci sareng Kuil Athena, Portico, Propylaea, Bait Dionysus, Teater, Makam Cleobulus, Istana Ksatria, Garéja San Juan, jeung sajabana teu kurang pentingna.

En Lindos aya toko-toko leutik anu ngajual souvenir, teu kakurangan naon ciri tempat taplak meja sareng lawon buatan tangan anu ngajak anjeun mésér.

Zorba1

Pilem anu kawéntar di dunya ditémbak di Lindos Zorba urang Yunani, anu palaku utama na Anthony Queen, dumasar kana novel karya Kazanzakis, sareng anu ngenalkeun sareng ngajantenkeun Syrtaki, (jogét anu ditari ku Ratu), kana wirahma Mikis Theodorakis. Éta nunjukkeun yén di Yunani alesan naon waé anu saé pikeun ngamimitian jogét, anjeun mimiti nari ampir tanpa sadar sareng sakedik-sakedik sadayana ngiringan jogét.

Ti Chania anjeun tiasa ngahontal Stavros, di semenanjung Akrotiri dimana pamandangan tina pilem na difilemkeun Zorba urang Yunani, aya pantai anu spektakuler.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1.   Kaisar Arides. cenahna

    Pandangan anu saé.
    kota santa marta kolombia lawas.