Mercusuar Tourlitis anu nyalira

mercusuar-tourlitis

Dina kelompok Kapuloan Siklés aya anu alit Andros. Éta mangrupikeun pulau anu paling timur laut sareng panjangna sakitar 40 kilométer, bieu 16 méter lega dina titik anu paling kandel na. Dipapaésan pagunungan sareng lebak sareng kebon tangkal buah.

Andros Éta ngagaduhan seueur sejarah tapi periode pangpanjangna dina dominasi aya dina Kakaisaran Bizantium. Teras éta murag kana leungeun perang salib sareng engké ti Républik Venice. Pulo Andros tiasa janten alit tapi mangrupikeun dunya carita sareng khasanah. Nalika anjeun ka pulau Yunani ieu ngalangkungan laut, anjeun bakal ningali mercusuar di basisir: éta nyaéta Mercusuar Tourlitis, pangwangunan ti akhir abad ka-XNUMX anu dumuk dina batu alit.

El Mercusuar Tourlitis Éta diwangun dina 1897, ancur ku bom tina Perang Dunya Kadua sareng disimpen deui dina 1994. Dina waktos otomatis janten mercusuar otomatis munggaran di Yunani. Anjeunna henteu ngagaduhan panjagaan deui, sanaos aya anu ngadatangan anjeunna sacara rutin sahingga sadayana tiasa jalan. Mercusuarna ngagaduhan menara silinder anu jangkungna tujuh méter sareng lampu fokus na ayana dina 36 méter. Kami ningali éta langsung di payuneun kastil anu ditinggali ku urang Venesia di ibukota pulau.

El Mercusuar Tourlitis Éta hiji-hijina mercusuar di Yunani anu diwangun dina batu di laut. Anjeunna ngagaduhan kahormatan janten mercusuar Yunani munggaran anu muncul dina parangko.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*