Naon pulau Yunani anu pangsaéna pikeun dibarengan ku kulawarga

Crete sareng kulawarga

Yunani mangrupikeun tujuan pakansi anu saé di Éropa. Éta ngagaduhan pesaing anu serius tapi éta ngan ukur hiji anu tiasa ngagabungkeun pantai sareng pulau anu saé sareng sajarah. Janten, salaku tujuan liburan pulau teu aya anu ngajantenkeun persaingan hébat.

Pulo Yunani resep pikeun pasangan, sareng babaturan atanapi kulawarga tapi leres anjeun kedah milih tujuan anu saé sesuai sareng rerencangan anjeun. Nyaéta, upami anjeun hoyong angkat ka pulau kulawarga, anjeun bakal bosen sareng upami anjeun hoyong istirahat di Mykonos ogé ... éta bakal rumit. Janten, mikirkeun liburan kulawarga, naon kapuloan Yunani anu pangsaéna pikeun liburan kulawarga?

  • Rodés: Rhodes aya di Dodecanese sareng basisir wétanna lega, ngagaduhan pantai keusik emas sareng cai haneut, sepi tur handap. Nyaéta kabéh hotél inklusif sareng klub barudak sareng nawiskeun kagiatan kulawarga sareng kota lami kalayan jalan-jalan cobbled anu éndah dijalan.
  • Kreta: Pulo ieu parantos dicicingan salami rébuan taun sareng janten tempat tatangkalan peradaban Mycenaean. Éta ngagaduhan ruruntuhan sareng musium arkéologi anu pikaresepeun pisan tapi upami anjeun henteu hoyong nempatkeun murangkalih di seueur musium anjeun tiasa milih jalan-jalan ngalangkungan Gua Dikteon sareng ngahargaan stalaktit sareng stalagmit na. Hiji kageulisan.
  • Corfu: Pulo anu mempesona ieu di Ionians idéal pikeun anggaran anu ketat. Cai mibanda rupa-rupa pantai, ti pantai keusik dugi ka pantai karikil, ti pantai cai tenang ka pantai sareng formasi batu anu hebat. Aya bioskop luar pikeun barudak, dina usum panas, sampurna pikeun anu leutik.
  • Paxos: Éta pulau sanés urang Ionia idéal janten di imah kontrakan sareng istirahat sareng kulawarga. Éta sanés tujuan komersial pisan janten upami anjeun resep ngalakukeun sareng ngalakukeun hal-hal sareng barudak éta sanés pikeun anjeun. Cai na pirus sareng basisir karikil sareng tilu kota utama na dihubungkeun ku jalan satapak. Upami anjeun henteu cicing sareng anjeun ngan ukur badé didatangan, kuring bakal nyebatkeun yén di tengah usum panas biasana seueur anu datang.

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*