Wayah pangsaéna pikeun nganjang ka Mérida

Extremadura-Badajoz-Merida-PuenteAlbarregas

Dina usum gugur, Merida éta kota anu pikaresepeun pisan, kalayan iklim anu hampang. Tepi ka Walungan Guadiana anu saé rapi ngajak anjeun jalan-jalan sareng seueur warga kota tiasa katingali ngaji atanapi olahraga. Saatos saé desayuno, contona, roti bakar sareng tomat sareng ham Iberia, roti bakar cachuela, piring khas daérah, kami nyarankeun nganjang ka monumen utama pusat kota sapertos kuil Diana, téater sareng ampéater.

El Museum Nasional Seni Romawi Éta mangrupikeun salah sahiji lembaga budaya anu paling penting di daérah éta, boh pikeun koléksi sareng arsitéktur tugu anu tempatna. Dédéngéan tiasa dua jam. Nalika tuang siang, mampir di Dkandel tina Clicik, payuneun Museum, éta anu paling disarankan.

Teras anjeun tiasa nuju ka arah tengah ngalangkungan jalan balanja anu lega, Santa Eulalia, dugi ka dugi ka Plaza de Espaà ± a sareng tangkal korma na. Anjeun tiasa neraskeun katurunan dugi ka Alcazaba sareng akhirna jalan ngalangkungan jembatan Romawi mendakan pandangan anu saé anu ditawarkeun walungan.

Éta mangrupikeun salah sahiji sasak pangpanjangna di dunya Romawi kalayan 792 méter, anu pangwangunan purba na ti saprak Agustus. Upami anjeun neraskeun jalan luar jembatan anyar, anjeun tiasa ngahontal éta torowongan keur cai de los Milagros, konstruksi éndah dimana éta bangbung. Nanging, dina Oktober kalolobaan manuk ieu angkat ka Afrika.

Akhirna, anjeun tiasa béréskeun sareng Arch of Trajan anu dijantenkeun aksés kana forum propinsi. Di daérah éta anjeun tiasa mendakan anu bénten teras nyéépkeun wengi anu pikaresepeun nalika nginum dina bar sareng ngupingkeun musik tina jazz.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*