Sareng naon anu kuring lakukeun nalika hiber kuring? Krisis global

Éntri dina adegan viruscorona Éta parantos ngancik sadayana planét tibalik. Sababaraha nagara parantos ngalangkung atanapi kaselep dina fase tepa anu serius sareng nagara-nagara sanés anu mimiti ningali kumaha seueur kasus anu muncul dina watesna.

Anu dimimitian di Cina salaku ancaman leutik parantos janten perhatian sadayana warga nagara. Laju sareng gampang panyebaranana sareng kurangna vaksin sareng pangobatan nyababkeun langkung ti 250.000 jalma ti sagala penjuru dunya katépaan sareng langkung ti 10.000 tiwas. Éta sababna pamaréntah pusat unggal nagara kapaksa nyandak tindakan anu luar biasa.

Longsoran pembatalan. Kumaha upami hiber kuring?

Di Spanyol, kanyataan yén virus nyebar gancang pisan hartosna yén, pikeun nyegah tina terus mekar dugi ka runtuhna sistem kasihatan nasional, Pamaréntah netepkeun kaayaan alarem anu maksa bar, toko, bisnis ditutup sareng parantos ngalarang gerakan bébas jalma, maksa warga masarakat tetep dikonci di imahna.

Ukuran ieu, tangtosna ogé mangaruhan penerbangan, anu ngalaman a longsoran tina pembatalan. Numutkeun panerapan Éropa, wisatawan ngagaduhan hak ngabalikeun duit tina biaya tikétna kusabab pembatalan hiber. Sanaos hak ieu, sababaraha perusahaan nolak ngabalikeun artos sareng nawiskeun alternatif anu sanés, sapertos nunda hiber atanapi tukeur tikét pikeun voucher, sami sareng jumlah tikét, kanggo mésér penerbangan sanés ka tujuan anu sanés dina tanggal anu sanés. . Perusahaan sanésna, ngan ukur nawiskeun kamungkinan nunda hiber.

La pembatalan hiber sareng ngabalikeun duit tina jumlahna ka palanggan parantos nempatkeun seueur maskapai dina kaayaan kritis, utamina kusabab kurangna likuiditas. Éta sababna aranjeunna milari alternatif sapertos anu parantos disebatkeun. Kusabab kaayaan ieu, kusabab jalma-jalma anu kedah dipulangkeun sareng kusabab hujan klaim yén seueur jalur layanan palanggan maskapai anu runtuh, janten hésé ngalaksanakeun klaim. Nyanghareupan panorama kasusah ieu, aya seueur wisatawan anu resep henteu nyusahkeun hirupna sareng henteu nganggo hakna pikeun ngabalikeun duit tina jumlah tikét.

Rute ngewa tina tikét murah

Hal anu biasa nyaéta sok milari penerbangan anu paling murah. Peryogi diperhatoskeun yén harga tikét Éta gumantung kana variabel sapertos tanggal anu sayogi pikeun perjalanan, dinten dina saminggu hiber - aya dinten langkung awis tibatan anu sanés - durasi hiber, jumlah tempat persinggahan sareng waktos angkatna sareng kadatangan.

Ngorondang sadayana wéb mangrupikeun cara anu pangsaéna pikeun milari halaman wéb na hiber pangmurahna. Pilihan sanésna nyaéta nganggo a VPN pikeun tikét maskapai. Sareng éta mangrupikeun salah sahiji parameter anu mangaruhan harga penerbangan mangrupikeun tempat anu dipilarian.

Una VPN éta mangrupikeun jaringan pribadi virtual anu nyambungkeun kana internét. Mangrupikeun metode koneksi anu langkung aman tibatan sambungan ngalangkungan jaringan virtual umum, anu henteu nawiskeun panyalindungan kualitas pikeun pangguna Internét tina kamungkinan serangan. VPN énkripsi paket data sareng aksés internét tina alamat IP anu sanés tibatan anu asli. Éta sababna VPN ngamungkinkeun anjeun ngalangkungan geoblocks, sabab jaringan pribadi maya nawiskeun kamungkinan milih nagara sanés nagara anjeun - dina hal ieu, Spanyol. IP fiktif éta anu ngamungkinkeun para pangguna pikeun jalan pintas. Misalna, di Cina anjeun moal tiasa ngaksés Facebook, tapi upami urang nyambung kana internét di Cina tina VPN, anu alamat IP na, saur hiji, Perancis, alat ti mana kami nyobian ngahubungkeun nafsirkeun yén kami di Perancis sareng sanés. Cina sareng, ku alatan éta, bakal ngijinkeun aksés kana Facebook. Kaistiméwaan VPN ieu ogé ngamungkinkeun urang pikeun ngalakukeun tindakan sapertos nyambungkeun kana platform pidéo sareng milih katalog tina platform anu nyarios di nagara tempat VPN didaptarkeun, tibatan ngagaduhan katalog nagara dimana urang leres-leres ayana.

Kusabab kitu urang tiasa ngagunakeun VPN pikeun penerbangan milarian saolah-olah urang aya di nagara sanés, janten biaya tikét anu sami tiasa dikirangan. Ayeuna anjeun kedah ngamimitian ngalelep dina halaman wéb anu sanés pikeun milarian penerbangan anu paling murah anu paling cocog sareng anjeun ku kaping, perhentian ...

Perhatoskeun yén unggal VPN nawiskeun kamampuan pikeun nyambungkeun ti sababaraha nagara. Henteu sadayana VPN pas dina jumlah anu sami sareng sami kabangsaan aya Ti mana nampi alamat IP, janten upami anjeun milari nagara khusus, langkung saé pikeun nalungtik masing-masing opsi, pikeun kéngingkeun kinerja anu anjeun pikahoyong.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*