3 hal anjeun kedah nyandak enya atanapi enya kana perjalanan

Naon anu kudu dibawa dina koper

Ayeuna kaayaan anu disababkeun ku datangna pandémik sigana lalaunan mulang ka normalSeueur urang anu nyiapkeun diri pikeun, dina liburan salajengna, pikeun nyandak perjalanan anu tiasa urang putuskeun tina seueur setrés sareng kahariwang. Jang ngalampahkeun ieu, urang kudu taliti ngarencanakeun ruteu wisata nuturkeun jeung nu mastikeun petikan urang ngaliwatan tempat jeung tempat wisata tina tujuan anu urang badé angkat.

3 hal anu anjeun kedah bawa dina koper anjeun

Aspék séjén anu kedah diperhatoskeun nyaéta hal-hal anu kedah urang bawa pikeun perjalanan urang. Aya seueur persiapan anu, sababaraha kali, urang réngsé kawalahan jeung bungkusan salah jeung di menit panungtungan. Pikeun ngahindarkeun jinis kaayaan ieu, kami badé daptar anjeun di handap éta 3 hal anjeun kedah nyandak sareng anjeun indit dina lalampahan hiji.

Nyiapkeun ogé baju anu badé dianggo

Sanajan atra, urang kudu boga Baju anu pas pikeun balik sakumaha nyaman mungkin ka tujuan wisata urang. Saluareun baju jero anu bakal urang pake, urang kedah adaptasi pilihan urang kana iklim anu bakal urang mendakan di dinya: upami anjeun ngantosan hawa low, Nyiapkeun sarung, topi, scarves jeung sweatshirts; sabalikna, lamun antosan jadi panas pisan salila lalampahan anjeun, panangan diri kalawan kolor, kaos jeung kaos leungeun baju surat. Upami caket pantai, tong hilap baju renang anjeun!

Pikeun mempermudah pilihan baju pikeun dibawa dina koper anjeun, kami nyarankeun yén anjeun milih susunan pakéan nu bisa Anjeun pake jeung rupa-rupa salila poé tetep anjeun. Bisi cicing deui, balik ogé dieusian ku kaos oblong, calana panjang jeung sapatu sagala rupa.

Tong hilap éléktronika anjeun

kamajuan téhnologis anu muncul dina taun-taun ayeuna parantos nyababkeun sajumlah alat éléktronik anu mangpaat pisan. Ngaliwatan smartphone jeung carjer na, urang kudu mastikeun yén urang mawa dina koper urang kaméra, laptop urang jeung batré éksternal pikeun ngecas alat urang bisi batréna béak.

Nalika ngangkut alat-alat ieu, éta bakal penting bungkus aranjeunna sabisa-gancang pikeun nyegah aranjeunna tina ruksak nalika angkutan. Jang ngalampahkeun ieu, coba mawa eta dina kantong mawa-on Anjeun atawa dina ransel misah pikeun ngajamin panyalindungan maranéhanana. Bisi anjeun ngarasa wajib pikeun ngangkut eta dina koper ditahan anjeun, pastikeun pikeun nyimpen aranjeunna dina wewengkon bagasi sentral.

Ngajamin kabersihan anjeun ku produk kabersihan

Paling dipikaresep, mun anjeun anjog di tujuan wisata anjeun, anjeun bakal tetep dina hotel nu nawarkeun konsumén na sagala jinis beberesih suplai. Nanging, upami anjeun henteu terang pasti naon alat ieu anu bakal kalebet akomodasi, atanapi upami anjeun terang tapi sababaraha dasarna leungit, anjeun kedah nyandak  Kantong makeup kalawan koper relevan: sikat huntu, deodorant, moisturizer, wipes, sabun ... jeung saterusna.

Kusabab aranjeunna produk pikeun ngajamin kasehatan ti bagian béda awak urang, urang kudu mastikeun yén éta téh cukup ogé diteundeun pikeun nyegah aranjeunna tina kotor. Dina kasus kaléng produk, éta moal diperyogikeun, tapi anjeun panginten kedah ngangkutana dina kantong anu misah pikeun nyegah aranjeunna nangkep kokotor sareng beueus.

Sanaos éta sanés bagian tina koper, salah sahiji produk anu anjeun kedahkeun janten langkung tenang nalika nuju perjalanan nyaéta anu saé. asuransi bumi Kalayan kang ngajaga aset anjeun tina kamungkinan maling sareng kajadian anu sanés salila vacations Anjeun. Émut pikeun konsultasi pendapat ngeunaan tawaran kawijakan anu sayogi, ogé ngabandingkeun harga sareng sinyalna pikeun dipilih, janten, anu paling cocog sareng kabutuhan anjeun.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*