Iinditan nganggo pesawat sareng murangkalih

Iinditan nganggo pesawat sareng murangkalih

Iinditan nganggo pesawat sareng murangkalih éta henteu salawasna tugas anu saderhana pisan pikeun dilaksanakeun. Kusabab, sakumaha urang terang, aranjeunna henteu teras-terasan ngatur perjalanan dina jalan anu tenang. Hal anu tiasa ngajantenkeun kolot henteu raoseun tapi ogé sadayana anu ngumbara anu aya disakurilingna.

Éta sababna dinten ayeuna urang bakal ngantepkeun anjeun sareng rangkay tips pikeun ngumbara ku pesawat sareng murangkalih. Detil dasar anu tiasa ngabantosan urang langkung seueur tibatan anu disangka. Mangrupikeun cara pikeun tiasa gaduh sagala hal anu teratur sareng ditetelakeun, janten nalika waktosna, urang tong hilap nanaon.

Iinditan nganggo pesawat sareng murangkalih dugi ka dua taun

Bener nya éta upami budak lalaki atanapi awéwé umurna kirang ti dua taun, maka moal nempatan korsi. Janten anu paling umum nyaéta aranjeunna dibéré sabuk anu bakal dikaitkeun tina korsi bapak atanapi indung. Supados anjeunna tiasa teras-terasan nyandak éta. Nalika ngeunaan orok, anjeun kedah salawasna waspada nyusuan kumargi kalakuan ieu nyingkahan teu ngarareunah yén parobihan tekanan dina Ceuli tiasa nyababkeun, janten éta ogé ngagentraan budak leutik. Upami aranjeunna langkung sepuh, maka anjeun tiasa teras-terasan natambaan.

Dokumén nalika ngumbara sareng budak leutik

Bener nya éta dina penerbangan domestik éta sanés saratna Penting pikeun ngagaduhan KTP atanapi paspor anjeun, tapi kaleresan éta ngabantosan sareng nyegah urang kedah nyungkeun jinis otorisasi sanés. Kusabab kitu barudak kedah gaduh kartu atanapi, upami éta penerbangan nasional, éta bakal aya manpaat upami anjeun nyandak Buku Kulawarga. Pikeun penerbangan internasional disarankeun pikeun nyandak sadaya makalah dina urutan, boh KTP sareng paspor.

Tips kanggo ngumbara sareng murangkalih

Naon anu kuring lakukeun upami kuring ngumbara sareng dua murangkalih?

Bisa jadi anjeun ngagaduhan dua orok, kalayan sakedik ngabedakeun umurna diantawisna. Dina hal ieu, disarankeun anu pangleutikna, linggih dina anjeun sareng korsi anu disatujuan, sabab éta mangrupikeun salah sahiji syarat kaamanan pikeun kapal terbang. Ku cara kieu, anjeunna ngan bakal mayar ongkos orok, sedengkeun anu saurang deui bakal linggih dina korsi dina pesawat sareng bakal mayar ongkos anu béda, nyaéta budak lalaki atanapi awéwé antara umur 2 sareng 11 taun.

Naon anu kudu dilakukeun ku stroller

Kabeneran aya dina hal ieu urang ogé ngagaduhan pilihan tina parios dina karinjang pas kana kadatangan kami di bandara. Éta mangrupikeun salah sahiji anu paling nyaman kusabab urang teu maliré. Tapi urang kedah salawasna sareng orok dina panangan urang. Di sisi anu sanésna, anjeun tiasa nyandak éta dugi ka naek kapal sareng gaduh kasempetan kanggo nyandak éta dina kabin upami rohangan cekap. Upami henteu, aranjeunna bakal nyandak kana kolong. Tapi éta bakal dikirimkeun ka anjeun pas kana pesawat dina tujuan na.

Kadaharan pikeun budak

Tanpa ragu, hal anu urang moal bisa mopohokeun nyaéta mawa sababaraha tuangeun kanggo hiber. Kusabab perjalanan ku pesawat sareng murangkalih mangrupikeun hal anu urang kedah diajar sacara rinci. Hiburan mangrupikeun salah sahiji léngkah anu kedah dilakukeun sareng anu langkung saé tibatan ngalakukeun éta sareng sababaraha katuangan anu anjeun pikaresep. Salaku tambahan, anjeun bakal mawa botol karesepna dieusi cai sahingga anjeunna tiasa ngahibur nyalira sanaos anjeunna henteu haus teuing. Anjeun kedah tetep terhidrasi.

Iinditan sareng budak leutik

Kaulinan kanggo ngarambat pesawat sareng murangkalih

Tanpa ragu, urang ogé kedah mikirkeun aranjeunna sareng hiburanna. Upami hiber pondok, pastina éta bakal gancang pisan tapi upami éta langkung lami, maka anjeun kedah ngalakukeun sagala mungkin supados anjeun teu bosen. Éta sababna gimna kedah aya. Salian ti sanggup ngalukis sareng ngawarnaan, urang tiasa waé milih kaulinan personifikasi sareng ngajantenkeun anu alit janten pilot sareng ngantep anjeunna nyandak pesawat tina korsi na. Émut yén anjeun henteu kedah nyandak seueur cocooan supados henteu ngaganggu panumpang anu sanés. Ayeuna, urang ogé ngagaduhan pilihan pikeun tiasa menikmati layar anu Pilem Barudak aranjeunna ogé urutan poé.

Nyiapkeun aranjeunna pikeun perjalanan

Upami aranjeunna alit pisan, éta henteu patut tapi upami henteu, anjeun tiasa nyiapkeun aranjeunna sababaraha dinten sateuacanna. Cara anu sampurna pikeun ngobrol sareng aranjeunna nyaéta ngalangkungan kaulinan. Anjeun tiasa milarian kapal terbang, awan sareng sadayana anu aya hubunganana sareng perjalanan anu anjeun badé lakukeun. Mangrupikeun jalan supados anjeun leungit kasieunan anu énggal sareng mutuskeun santai. Sugan éta henteu tiasa dianggo sareng sadaya murangkalih, sabab nalika waktuna waktuna aranjeunna tiasa ngareuwaskeun urang.

Kanyamanan di luhur sadayana

Pikeun perjalanan janten langkung saé, aranjeunna kedah raoseun. Janten hayu urang mimitian ku baju, pasihan carita karesepna atanapi ngantepkeun aranjeunna ngupingkeun musik anu matak seuri. Salah sahiji trik anu sampurna nyaéta urang tiasa milih waktos hiber, dina waktos aranjeunna biasana bobo. Janten pastina, perjalanan bakal langkung sampurna sareng gancang upami urang tiasa nerapkeun ieu sadayana.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*