Iinditan nyalira atanapi dina grup anu teratur?

Wisata nyalira atanapi dina grup anu teratur

Naha anjeun kantos naros naha ngarambat nyalira atanapi dina grup anu teratur? Nya, kedah disebatkeun yén éta mangrupikeun patarosan anu henteu sok gampang dijawab. Langkung ti naon waé sabab di jerona urang mendakan dua pilihan anu leres-leres valid sareng kauntunganna ogé karugian.

El iinditan Éta ngan ukur tiasa janten pangalaman tapi ngumbara di hiji kelompok anu teratur henteu jauh ka tukang. Kusabab kitu, nalika urang gaduh mamang, langkung saé analisa sadaya hal konci na, sateuacan nyandak kaputusan akhir. Naha anjeun badé mutuskeun sakali waé? Kami gaduh solusina!

Iinditan nyalira: Kauntungan sareng karugian anu hébat

Kauntungan ngumbara nyalira

Tanpa diragukeun, salah sahiji kaunggulan anu hébat dina perjalanan nyalira nyaéta anu anjeun gaduh langkung seueur kabébasan mutuskeun. Di hiji sisi, dina masalah jadwal sareng di sisi anu sanésna, ogé di daérah anu badé didatangan. Kusabab sanaos anjeun nyandak langkung atanapi kirang naon anu anjeun rencanakeun dilakukeun, rencana bakal salawasna dirobih dina menit terakhir sareng ieu masihan anjeun kabébasan anu parantos kami sebatkeun. Salaku tambahan, sabab sadayana jalan dina akun anjeun, leres anjeun tiasa ngahémat artos nalika milih tujuan, ngatur perjalanan éta nyalira, hotél, jst.

ngumbara nyalira

Kalemahan ngumbara nyalira

Pikeun seueur jalma anu ngagaduhan kabiasaan ngumbara nyaliraAranjeunna teu ngagaduhan kakurangan sapertos kitu. Tapi upami urang kedah nyorot, éta kedah ngatur sadayana perjalanan. Janten tiasa janten bagian anu paling tuntas. Kusabab éta bakal nyandak urang langkung lami sareng panginten, kadang-kadang urang malah ngalakukeun kasalahan dina pilihan hotél atanapi sababaraha kagiatan anu dikontrak. Tapi nalika jenis 'detail' ieu kajantenan ogé mangrupikeun anékdot pikeun nambihan kahirupan urang. Pikeun seueur jalma, nyalira ogé mangrupikeun perang anu nanjak nalika aya kasusahan, sabab kami moal ngagaduhan pitulung.

Iinditan dina grup anu terorganisir: Leres atanapi henteu?

Kaunggulan tina perjalanan dina grup

Salah sahiji anu utami nyaéta anjeun bakal pendak sareng jalma énggal, janten éta ogé bakal janten salah sahiji momen anu pangsaéna tina perjalanan. Di sisi anu sanésna, upami anjeun ngumbara ka nagara sanés anu basa na tiasa janten masalah, kelompokna moal aya deui. Kusabab bakal aya salawasna pituduh atanapi koordinator tina perjalanan anu bakal ngurus sadayana. Upami henteu, diantara kolega anjeun, pastina aya anu ngabela dirina. Anjeun gaduh langkung seueur kaamanan, sabab naha sadayana lancar, atanapi upami aya masalah, anjeun bakal teras dikurilingan ku jalma. Janten dina kadua kasus, panginten sadayana langkung saé. Ogé, naon anu langkung saé tibatan ngabagi momen anu hadé dina kahirupan urang? Di sisi anu sanésna, urang henteu kedah hilap yén urang henteu kedah ngatur naon-naon sareng waktos sareng nyeri sirah anu urang simpen. Sanaos panginten jenis perjalanan ieu aya hubunganana sareng pamendak yén éta ngan ukur pikeun jalma anu langkung sepuh, henteu aya anu jauh tina bebeneran, sabab beuki loba jalma ngora ogé ngamimitian.

ngarambat dina grup anu teratur

Karugian ngumbara di hiji kelompok

Pikeun seuseueurna, salah sahiji anu utami Kalemahan perjalanan dina grup anu teratur nyaéta anjeun kedah saluyu sareng jadwal sareng sadaya kunjungan anu aya dina 'perencanaan'. Janten pikeun seueur jalma éta sakedik setrés kedah nyéépkeun waktos khusus nalika anjeun hoyong langkung seueur. Kadang-kadang poin-poin anu tangtu dina dinten éta bakal kalem. Kusabab éta henteu sami pikeun ngatur 30 jalma tibatan angkat ngan dua. Maka, masalah waktos mangrupikeun salah sahiji karugian dina hal ieu. Moal aya waktos kanggo improvisasi sareng ogé, kami bakal babarengan jeung jalma sagala umur. Janten anjeun bakal teras-terasan adaptasi sareng sadayana. Salaku tambahan kana kanyataan yén perjalanan tina jenis ieu biasana rada langkung awis sabab urang sareng sadayana parantos diatur sareng éta artos mayar 'ekstra' éta

Iinditan nyalira atanapi dina grup anu teratur?

Saatos ningali duanana pilihan nyalira sareng nambihan kaunggulan ogé karugian, henteu sapertos nyandak saham. Jelas yén éta bakal salawasna gumantung kana kabutuhan masing-masingna. Kusabab upami anjeun langkung resep mayar sakedik deui tapi hilap ngatur, mésér tikét na ngadamel reservations, maka hal anu pangsaéna nyaéta kelompok anu teratur. Tangtosna, salaku pangalaman hirup, panginten ngumbara nyalira sok janten pilihan anu saé. Salaku tambahan kana éta anjeun tiasa milih pikeun improvisasi sareng netepkeun jadwal anu anjeun ngan ukur mutuskeun.

Sakumaha anjeun ningali, urang moal tiasa nyarankeun ngarambat nyalira atanapi dina grup anu teratur, sabab éta bakal salawasna gumantung kana karesep anjeun atanapi kabutuhan. Tapi urang tiasa nyaritakeun yén, sahenteuna sakali, cobian duanana pilihan. Kusabab dina duanana anjeun bakal mendakan kaunggulan anu pantes dinikmati. Upami aya karugian, pastina urang ogé bakal tiasa ngungkulanana ku cara anu langkung épisién. Sareng anu mana anu anjeun pilih?


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*