Basisir pangsaéna di Thailand

Basisir pangsaéna di Thailand

Thailand mangrupikeun nagara anu ngawangun buana Asia. Sanaos salah sahiji hal anu paling sering dikanjang nyaéta ibukota Bangkok, dinten ayeuna urang bade fokus kana tempat-tempat anu paling paradisi anu ngagaduhan dosis rélaxasi anu luhur. Kituna, urang nyandak tur pantai pangalusna di Thailand.

Henteu perlu disebatkeun yén pantai anu pangsaéna di Thailand nyaéta pantai anu konsentrasi bagian ageung tina pariwisata. Kusabab aranjeunna henteu hoyong sono kana ieu ogé juru sulap. Éta seueur sareng rupa-rupa, janten upami anu anjeun anggap pangsaéna sanés diantara anu disebatkeun, hayu urang terang!

Basisir pangsaéna di Thailand, Maya Bay

Pantai ieu sora dalit pisan pikeun anjeun. Salian ti janten salah sahiji pantai anu pangsaéna di Thailand, éta ogé kedah disebatkeun yén kami parantos ningali dina pilem anu dibéntangan Leonardo DiCaprio sareng yén éta ngagaduhan judul 'La Playa'. Ti saprak éta mangrupikeun salah sahiji anu pang dipénta ku sadaya turis. Anjeun bakal mendakannana di Ko Phi Phi sareng éta nyaéta teluk anu dikurilingan sababaraha gawir. Pikeun tiasa nganjang ka dinya, anjeun bakal ngalaksanakeunnana ngalangkungan wisata anu teratur. Badé angkat Ko Phi Phi, Phuket atanapi ti Krabi.

Pantai Maya Bay Thailand

Pantai Phra Nang

Urang bakal mendakan pantai ieu di Railay, anu namina a samenanjung leutik sareng pantai na. Éta antara kota Krabi sareng Ao Nang. Boh daérah éta sorangan sareng gawir anu narik seueur wisatawan ka daérah ieu. Kapur na bakal ngamungkinkeun anjeun nikmati olahraga nanjak, upami éta mangrupikeun salah sahiji karep anjeun. Upami teu kitu, anjeun tiasa terasrasakeun pantai dina matahari terbenam.

Pantai Phra

Pantai keusik bodas

Sakumaha namina nunjukkeun, urang bakal mendakan pantai kalayan keusik bodas pisan. Warna anu bakal kontras sareng cai pirus. Tanpa ragu, urang bakal perhatoskeun kaéndahan tempat éta pas urang caket. Alam ogé bakal ngalebetkeunnana berkat batu. Tujuan ieu di ko Chang. Tanpa ragu, éta kedah nyarios yén éta mangrupikeun hiji jinis pantai anu langkung akrab. Bagéan kidul-wétan Thailand ieu bakal nawiskeun kami boh bungalow sareng hotél bintang 4 kanggo ngamanpaatkeun pangalaman urang.

Bodas Keusik Pantai Thailand

Pantai Hat Sai Kaew

Urang bakal mendakan pantai ieu di Koh samet. Ogé kawanoh salaku pantai Inten. Tanpa ragu, éta mangrupikeun salah sahiji anu hébat anu tiasa urang mendakan di daérah ieu. Kaéndahanana ogé bakal narik anjeun berkat kontras warna cai na. Anjeun tiasa latihan olahraga cai sajajalan teras bersantai di sababaraha batang anu sayogi di sakuriling anjeun.

Pantai Mae Nam

Kami angkat ka Samui sareng di sana urang bakal mendakan daérah anu sepi. Éta jumlahna aya 7 kilométer pantai, pasir sareng anu ogé dikurilingan ku tangkal korma anu subur. Tanpa ragu, éta mangrupikeun salah sahiji karesep anu hébat. Tangtosna, éta henteu ngagaduhan seueur réstoran atanapi bar sapertos sababaraha anu sateuacana, ngan ukur sababaraha tempat anu caket langkung tiheula, sabab tawaran luang henteu pati cemerlang. Masih, éta matak caket pisan.

Samui Thailand

Katiang on Koh Koh Lanta

La Pantai Katiang Mangrupikeun salah sahiji anu paling éndah anu urang bakal mendakan di pulau ieu. Biasana mangrupikeun salah sahiji daérah anu paling sepi, janten bakal sampurna jalan-jalan sareng pegatkeun sambungan tina rutin anu hébat. Tempatna di daérah Taman Nasional tempat éta. Dina hal ieu, keusik anjeun bakal emas sareng tangtosna, cai di dinya bakal menonjol pikeun warna pirus na.

Mai khao

Dina hal ieu kami angkat ka Phuket sareng di sana urang bakal pendak daérah keusik ieu anu sakitar 11 kilométer. Sigana mah urang deui mendakan tempat anu sepi dimana urang tiasa jalan-jalan sareng betah. Hal anu kadang urang milari, utamina nalika nuju liburan. Kami henteu kedah ramé-ramé anu bakal urang pendakan sapanjang taun. Janten, salaku pantai pikeun nikmati sareng pegatkeun, éta sampurna.

Pantai Ko Nang Thailand

Ko Nang Yuang

Gambar-gambarna nyarios sorangan pikeun tempat sapertos kieu. Koh Tao mangrupikeun salah sahiji pulau anu paling berkesan sareng di dinya urang bakal mendakan Pantai Ko Nang. Di daérah ieu anjeun ogé tiasa latihan sababaraha olahraga sapertos terjun. Tepat di daérah éta aya sababaraha resort sareng hatur nuhun tetep di éta, anjeun bakal ngagaduhan pantai nyalira. Tapi kanyataanna nyaéta upami anjeun henteu cicing di jerona, maka anjeun kedah mayar sakitar 3 euro kanggo ngarobih, nyaéta 100 baht.

Haad rin

Kusabab nalika urang nyarioskeun pantai anu pangsaéna di Thailand, kedah aya sakedik segalanya. Ti anu paling sepi, dugi ka kulawarga sareng anu pinuh ku pésta sapertos kitu. Dimaksudkeun pikeun jalma ngora atanapi sadayana anu hoyong ngaraosan acara malem anu saé. Éta salah sahiji pantai paling kasohor sabab sabulan sakali diayakeun pésta ageung di dinya. Tempatna aya di Pulo Ko Phagan sareng mangrupikeun daérah anu kaéndahan anu saé pisan, wengi atanapi siang.

Pantai Pattaya

Pantai Pattaya

En Koh tuangna urang bakal mendakan pantai ieu. Seueur pendapat wisatawan nempatkeun éta salaku salah sahiji permata anu hadé di daérah éta. Salaku tambahan kaéndahan keusik na sareng cai na, éta mangrupikeun tempat anu sampurna pikeun pegatkeun sambungan terasrasakeun matahari terbenam anu mengesankan. Émut yén éta aya di beulah kidul pulau.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*