Cruise bulan madu

pelayaran bulan madu

Dupi anjeun dipikirkeun pelayaran bulan madu? Naha anjeun nikah atanapi hoyong masihan éta sobat hébat kado hirup anjeun, jenis perjalanan ieu salawasna pilihan anu saé. Salaku tambahan, upami anjeun salah sahiji protagonis, jelas yén saatos setrés kawinan, éta bakal merenah pikeun bersantai.

Naon anu langkung saé tibatan dina parahu, jauh ti basisir sareng istirahat tina masalah atanapi rurusuhan. Éta sababna pelayaran bulan madu mangrupikeun ideu anu sampurna pikeun a Bulan madu ngalamun. Maka, dinten ieu urang fokuskeun ogé kana kaunggulanana sareng kana léngkah-léngkah anu kedah dilakukeun pikeun ngatur éta sareng seueur deui inpormasi anu anjeun kedah terang.

Kumaha carana ngatur pelayaran bulan madu

Laksanakeun léngkah koréksi, dina waktos ngatur perjalanan, sok anu paling hasil. Kusabab leres aya sababaraha kejutan anu tiasa timbul, tapi nalika urang ngagaduhan sadayana anu terikat, langkung hésé pikeun ngalakukeunana. Pikeun ngamimitian ngatur perjalanan anjeun, anjeun kedah nuturkeun léngkah ieu:

Pilih tempat rute

Biasana ogé dugi ka usum semi sareng dugi ka akhir usum panas, seueur perusahaan gaduh perjalanan sapertos kieu. Kusabab éta waktos kawinan sareng éta sababna seueur pasangan milih pelayaran dina bulan madu. Mimiti anjeun kudu mikir jenis perjalanan naon anu anjeun badé lakukeun. Nyaéta, rute. Salah sahiji anu paling umum nyaéta anu ngalangkungan Laut Tengah, tanpa ngalalaworakeun Karibia. Tapi upami anjeun teu hoyong ningali diri dikurilingan ku seueur jalmi, sok aya alternatif anu langkung alit anu badé balayar ka beulahan sanés Éropa. Ieu anjeun kedah konsultasi kalayan saé sateuacan milih.

Tujuan pesiar

Buku sateuacanna

Leres kadang-kadang, ampir dina menit terakhir, urang masih gaduh pilihan pikeun ngadamel reservations. Kami malahan mendakan harga anu langkung saé. Tapi nyatana nyaéta nalika urang nyarioskeun pelayaran bulan madu, langkung saé éta buku sateuacanna. Langkung ti naon waé, pikeun mastikeun stateroom kami kalayan pandangan atanapi salah sahiji kamar anu lega sareng elegan, pilih anu mana anu pangsaéna pikeun kami ogé tanggal sareng rute, sakumaha anu kami sebatkeun.

Milarian bungkusan kanggo panganten anyar

Téma bulan madu mangrupikeun salah sahiji anu paling umum anu muncul dina sadayana agénsi perjalanan atanapi halaman wéb patut uyah na. Éta sababna sababaraha diantarana gaduh bungkus khusus. Di antarana, éta kalebet sababaraha jinis jasa pikeun harga anu langkung handap. Nyaéta, aranjeunna tiasa ngagaduhan kado wilujeng sumping, sabotol anggur atanapi cava, sarapan atanapi tuangeun, pijat, jst. Unggal perusahaan bakal gaduh detil atanapi kagiatan nyalira pikeun pasangan. Kituna, anjeun kedahna henteu sono jenis bungkus ieu, sabab éta bakal kaget anjeun.

Dokuméntasi anjeun, salawasna dina urutan

Éta mangrupikeun tip anu sanés anu kedah urang diperhatoskeun. Memang leres yén panginten éta henteu cocog sareng organisasi, tapi urang henteu kedah hilap deui. Salaku tambahan kana dokumén masing-masing, dina bentuk paspor atanapi KTPÉta ogé penting pikeun anjeun nyandak dokumén anu nunjukkeun yén anjeun parantos nikah. Éta henteu saenyana penting, tapi pikeun nganikmati nawaran anu tangtu sareng bungkusan anu parantos urang sebatkeun, aya seueur perusahaan anu tiasa nyungkeun éta.

Kumaha carana ngatur pesiar

Kaunggulan tina nyewa pelayaran pikeun bulan madu anjeun

Anjeun hilap ngeunaan setrés

Sakali anjeun kana parahu anjeun, anjeun bakal ngagaduhan sadayana. Janten urang bakal langkung santai tibatan anu diémutan. Kami henteu kedah milampah ti hiji tempat ka tempat anu sanés, atanapi bahkan mikirkeun jadwal atanapi perjalanan, sapertos kajadian dina jinis perjalanan anu sanés. Pangpangna nyaéta urang tiasa istirahat atanapi pegatkeun sambungan sareng éta hal diperyogikeun pisan. Kusabab sakumaha urang terang, saatos ngatur kawinan, anjeun peryogi waktos pikeun nyalira sareng ogé pikeun pasangan.

Henteu sadayana istirahat, ogé bakal aya kagiatan

Urang tiasa nyarios yén éta istirahat relatif. Leres anjeun tiasa nyandak ku cara anu langkung santai, tapi pikeun pasangan anu langkung gelisah, aya ogé pilihan séjén. Dina kapal, anjeun bakal pendak prakték olahraga, kontes sareng jogét, diantara pilihan séjén. Éta bakal sadayana pikaresepeun pisan. Salaku tambahan, upami anjeun milih tempat perhentian anu béda, anjeun ogé tiasa milarian jalan-jalan sareng mendakan kota-kota anyar. Anjeun tiasa ngagabungkeun duanana pikeun istirahat sareng langkung aktif.

Anjeun tiasa nganjang ka tempat anu béda

Éta henteu sami sareng ngalakukeunana dina cara transportasi anu sanés. Kusabab di tempat anu sanés, pastina urang bakal nyéépkeun waktos langkung ti hiji tempat ka tempat anu sanés. Dina hal ieu, ayana dina kapal ogé hartosna ngamangpaatkeun waktos sareng henteu katingali salaku kapindahan saderhana. Masih, anjeun bakal ngagaduhan sababaraha halteu sareng anjeun tiasa lakukeun jalan-jalan sakedik tapi tanpa setrés. Anjeun bakal hilap kana koper atanapi buru-buru, sabab sadayana bakal dikontrol ogé sareng dina grup.

Salah sahiji setélan paling romantis

Bener yén setting romantis tiasa dipendakan. Tapi upami urang nyarioskeun pelayaran bulan madu maka urang parantos ngagaduhan kecap-kecap éta. Éta mangrupikeun cetakan anu saé pisan, dikurilingan ku sababaraha tempat anu béda, laut sareng a Suasana romantis hatur nuhun kana sadaya manpaat anu ditawarkeun ku perjalanan sapertos kitu. Sanaos unggal bulan madu teu tiasa dirobih, dina hal ieu bahkan langkung.

Pelayaran bulan madu

Dimana pelayaran bulan madu dipesen?

Di hiji sisi, urang tiasa ka mana waé agen perjalanan pangdeukeutna, yén aranjeunna masihan terang ka kami masing-masing perusahaan, ngeunaan bungkusan anu ditawarkeunana pikeun pasangan anu nembe nikah sareng tempat-tempat anu aranjeunna iinditan. Tapi di sisi anu sanésna, anjeun ogé tiasa muka sungut anjeun dina halaman wéb anu béda-béda anu masing-masing perusahaan pelayaran sareng dina mesin pencari. Kusabab di éta anjeun ogé tiasa ngakses sadaya inpormasi. Diskon sareng tawaran bakal muncul, tapi salaku tambahan, tujuan sapertos kapuloan Yunani atanapi Karibia mangrupikeun sababaraha tempat anu paling populér, henteu hilap Dubai atanapi Éropa kalér.

Sakumaha biaya pelayaran bulan madu?

Harga tiasa bénten-bénten unggal tempat. Sakumaha aturan umum urang sok nyarioskeun saminggu perjalanan. Teras, urang kedah milih tempat tujuan atanapi tujuan anu bakal kami kadatangan sareng anu ngantosan kami dina perjalanan romantis ieu. Bungkus éta ogé kalebet kagiatan, pijet atanapi detil anu tangtu anu parantos kami bahas.

Al 'sadaya inklusif' Hidangan biasana ditambihan deui ogé rupa-rupa harga sareng bahkan wisata. Kituna, urang kedah ngawartosan ka diri sareng maca masing-masing pilihan kalayan bener. Sababaraha harga anu biasana katingali dina mesin pencari mimitian ti 1000 euro per jalma. Sakumaha urang nyarios, kalebet sagala rupa anu aya hubunganana sareng perjalanan. Upami anjeun kedah ngalih anjeun ogé bakal ngagaduhan tawaran anu tiasa anjeun gabungkeun dina unggal bungkus. Dupi anjeun kersa ngalalana dina bulan madu anjeun?


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*