Panonpoé Tilelep

Taj Mahal

Naha anjeun hoyong ngaraos éndah surup? Mangrupikeun salah sahiji fénoména alam anu paling berkesan anu anjeun teraskeun ngamangpaatkeun. Kusabab kitu, sanaos sakapeung urang henteu tumut kana akun, leres leres aya daérah anu ningkatkeun setting ieu, sabab éta bakal katingali salaku acara anu hadé.

Pikeun sadaya anu dibutuhkeun, urang ngadamel pilihan tina tempat pangalusna di dunya sareng diantarana urang mendakan sababaraha titik nagara urang, anu sakuduna urang ogé henteu nénjo ogé. Tulis handap tempat-tempat ieu sabab sadayana bakal ngantepkeun anjeun waktos-waktos anu paling istiméwa!

Kunaon matahari terbenam diapresiasi pisan?

Éta mangrupikeun salah sahiji waktos nalika mana pamitan beurang sareng sapertos kitu, matahari surup. Ku alatan éta, nalika cahayana ngalir atanapi turun, éta bakal nyiptakeun lingkungan gaib kusabab kombinasi warna. Boh di bagéan langit sareng di bumi. Janten lampu kilat anu paling kreatif bakal salawasna lumangsung. Hal anu urang pikahoyong sareng kedah diabadikeun. Maka, éta ogé mangrupikeun setting anu paling romantis sareng santai. Kusabab sadayana bakal ngaraosan éta sakersakeunana.

Tempat anu pangsaéna di dunya pikeun nikmati matahari terbenam

Gunung fuji

Éta mangrupikeun daérah anu pangluhurna di sadayana Jepang, naha éta janten salah sahiji simbol hébat tempat éta. The gunung seuneuan Éta parantos ngailhaman seueur karya sareng kumaha tiasa kirang, éta ogé mangrupikeun salah sahiji daérah anu surup paling luar biasa. Kusabab panonpoé siga anu ngasupan gunungapi sareng bakal nyiptakeun bérés warna beureum sapertos anu sami sareng lava.

Fuji gunung

Maladéwa

Kalayan cuaca anu jarang turun handapeun 25º, urang ogé bakal ngagaduhan pilihan anu paling saé pikeun nikmati matahari terbenam anu lengkep. Salaku tambahan, gambar-gambarna nyarios nyalira, tapi kombinasi nada jeruk ku warna biru sareng warna anu mengesankan pantai, aranjeunna salawasna ngajantenkeun urang nyanghareupan salah sahiji tempat anu paling paradisaria.

Santa monica

Leres éta Pantai Santa Monica éta tiasa disada ku urang tina séri ganjil atanapi pilem. Tapi kawéntarna langkung jauh sareng matahari terbenam ogé mangrupikeun waktos anu paling sakti. Tepat di sisi dok, kalayan tempat-tempat wisata sapertos roda waspada Ferris, suasana anu langkung raoseun bakal diciptakeun.

Cape Town

Urang angkat ayeuna dugi ka Aprika Kidul tiasa nyarios perkawis nagara kadua pangeusina anu henteu sanés nyaéta Cape Town. Sanaos kawéntar pikeun daérah palabuan, aya ogé éta numbu ka surup. Salila Méi sareng Agustus aranjeunna bakal asup usum salju, janten disarankeun pikeun didatangan nalika usum panas pikeun mikaresep kombinasi warna anu langkung berkesan.

Kapuloan Maldiva

Taj Mahal

Di tempat ieu kajadian sapertos Gunung Fuji sareng nyaéta, yén kombinasi tina matahari terbenam digambar di dinya sareng bakal nyiptakeun lingkungan anu sakti. Upami dina dirina nyalira, tempatna luar biasa ku gabungan unsur Persia, Islam atanapi Turki diantarana, nyaéta janten wengi Éta masihan kaéndahan anu ampir teu tiasa dijelaskeun, anjeun ngan ukur kedah hirup.

Gurun Thar

Tempat ieu kawanoh ogé salaku tempat anu hébat gurun India. Éta mangrupikeun daérah anu cukup lega anu ngalir ti belah belah kulon ka kulon India ka wétan Pakistan. Éta ngagaduhan sababaraha vegetasi sareng daérah taringgul. Nya, anjeun tiasa nyéépkeun wengi di dinya, sabab aya wisata pikeun tujuan ieu. Ku kituna, anjeun bakal tiasa ningali Panonpoé Tilelep langsung sareng langsung, bari ngaraosan pangalaman unik.

Maasai Mara

Saolah-olah éta pilem, urang moal tiasa bérés tanpa nyarioskeun ieu taman di kenya. Éta mangrupikeun daérah sabana anu dijagaan dimana sadaya jinis sato cicing di dinya. Kusabab kitu, gambar-gambar has tina dunya bioskop janten émutan. Tapi di kajauhan kami ogé bakal ngaraosan wilujeung matahari anu nyéépkeun urang ruang raksasa dina cakrawala.

Daérah anu pangsaéna pikeun lalajo Panonpoé Tilelep atanapi Panonpoé Tilelep di Spanyol

The Mirador de San Nicolás

Kami angkat ka Granada sareng Alhambra Di tukang, urang tiasa nyaksian salah sahiji matahari terbenam anu paling khusus. Tanpa ragu, éta henteu kedah disebatkeun yén hirup éta bénten pisan sareng kumaha urang tiasa nyaritakeunana. Kombinasi warna sareng némpél kaéndahan babarengan dina tempat sapertos kieu.

Taman Guell

Este taman yén kami di Barcelona ogé ngagaduhan salah sahiji kaistiméwaan anu hébat. Kumisan ti endah pisan sorangan sareng sadaya tata ruang arsitéktur, éta moal lirén bersinar nalika panonpoé surup. Kombinasi warna anu disaksian di dinya leres-leres endah pisan.

Gallocanta Laguna

ieu cagar alam Aragon sareng Zaragoza mangrupikeun daérah anu paling lambang. Mangrupikeun salah sahiji laguna panggedéna di Spanyol. Sanaos henteu gaduh lauk, biasa ningali kumaha manuk kumpul di daérah éta. Kusabab kitu, aranjeunna, ogé tempat sareng sonten, ngadamel kombinasi anu khusus pikeun diperhatoskeun.

finisterre

Finisterre, surup khusus

dina propinsi A Coruña. Di Galicia, kami mendakan daérah anu sampurna pikeun nonton matahari terbenam. Tapi salah sahiji anu paling sering didatangan pikeun ieu nyaéta titik anu dianggap paling kulon, dimana lahanna réngsé sareng ku sabab kitu namina. Kalayan pemandangan laut anu endah, acara na moal kirang.

Mercusuar Punta Orchilla

Waktos ieu urang dugi ka Besi sareng khusus ka salah sahiji daérah anu paling sering dikunjungi ti saprak jaman kuno. janten teu tiasa kabur ti sudut anu sanés khusus pikeun tiasa ngucapkeun wilujeng dinten. Sihir anu diadegkeun sakedik kanggo dicarioskeun sareng seueur anu dipikaresep.

Donana

Kami ngobrol ngeunaan taman deui, tapi leres yén antara kombinasi rawa-rawa ogé fauna anu aya di tempat sapertos kitu, éta ngajak anjeun bersantai terasrasakeun momen anu unik. Henteu héran yén éta mangrupikeun salah sahiji waktos nalika seueur jalmi condong ngadeukeutan.

Éta Vedrá

Ieu mangrupakeun pulau caket pisan ka Ibiza sareng sudut anu sanés anu urang moal tiasa hilap. Anjeun tiasa ningali tina sababaraha titik anu béda, kumargi dugi ka pulau alit, anjeun ngan ukur tiasa ngaaksésna ku jalan laut. Sanaos kedah disebatkeun kaéndahanana sapertos anu di caket caket dieu anjeun tiasa ngaraosan waktos anu hébat anu kami sebatkeun. Aya seueur deui tempat pikeun nikmati matahari terbenam di Spanyol, milik anjeun dimana?


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*