Hotel Cordoba nyiapkeun Hawa Taun Anyar

Hotel-hotel mewah di ibukota Cordovan nyiapkeun perayaan Hawa Taun Anyar ku rangkéan bungkus khusus sareng akomodasi, tuang tuang sareng pésta pikeun lebet taun anyar.

Di sisi séjén, usul anu rada picilakaeun, sabab perekonomian ayeuna, kalayan harga anu tiasa ngahontal 1.000 euro.

Hotél AC Istana Cordoba tina lima béntang anu aya di Leumpang kameunangan ibukota Cordovan nawiskeun pikeun 430 euro paket sareng tuangeun Wengi Taun Anyar, cotillion, akomodasi sareng tuang siang tanggal 1 Januari; konfirmasi parantos aya sakitar 60% sanaos kahadiran diperkirakeun ningkat sacara signifikan dina menit terakhir.

Parador de la Arruzafa dina Sierra Cordobesa nawiskeun pamitan akhir taun dina harga 562 euro per pasangan pikeun ngarénghap pésta sareng palang kabuka dugi ka 3 énjing, tuang wengi Taun Anyar sareng tuang sarapan. Konpirmasi ngahontal 80% sanaos bumi lengkep diarepkeun dina salah sahiji perayaan anu paling terkenal di Córdoba.

The Hotel Hospes Palacio del Baili ngagaduhan kapasitas pinuh pikeun hajatan ieu, anu kalebet dua wengi hotél, tuang wengi Taun Anyar, buka bar sareng musik langsung dina harga 970 euro.

The Hotel Villa de Trassierra nawarkeun hajatan langkung terjangkau, kalayan tuangeun wengi Taun Anyar sareng pésta pikeun 190 euro; tinggalkeun pilihan pikeun angkat ka pésta pikeun sababaraha inuman tanpa kedah angkat ka tuang.

Hotél AC Cordoba Palacio


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

2 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1.   Mª N maling Nieto Moreno cenahna

    Tawaran ieu sigana henteu pas pisan sareng harga sareng anu ragrag, sigana mahal teuing ka kuring, aranjeunna tiasa ngadamel paket akhir minggu, dua wengi hotél kalayan sarapan sareng tuang wengi Taun Anyar kanggo harga anu langkung handap, sareng dina waktos anu sami kantong emptier dina waktu krisis

  2.   Manuela Jurado cenahna

    Nya, éta kami ngalaman taun anu saé pisan dina pariwisata sareng upami dina taun-taun ayeuna aranjeunna kedah nyaluyukeun, ayeuna aranjeunna nyobian pulih sakedik naon anu ilang.