Peraturan nyetir di Kroasia 1

Pikeun asup ka Kroasia; Lisénsi supir, kartu pendaptaran mobil, sareng dokumén asuransi kendaraan diperyogikeun. A lisénsi supir Internasional diperyogikeun pikeun panggunaan jasa nyéwaan mobil. Idin dikaluarkeun dina patalimarga di nagara anjeun.

Supir kandaraan motor didaptarkeun di mancanagara sareng lebet kana daérah anu Républik Kroasia, kedah ngagaduhan dokumen validitas internasional tina Tanggung Jawab Sipil sareng Asuransi Mobill daérah anu EU, atanapi bukti-bukti sanésna ngeunaan aya asuransi kasebut. The dokumén asuransi internasional dianggap salaku a lencana resmi tina kandaraan anu biasana diparkir di daérah nagara, anu kantor asuransi nasionalna ti nagara anu mangrupikeun panandatanganan perjanjian multilateral atanapi kartu héjo anu dikuatkeun dikaluarkeun ku kandaraan anu asalna ti nagara anu kantor asuransi nasional sanés panandatanganan perjanjian multilateral, sareng dokumén sareng buktina sanés anu validitasna diaku ku Kantor Asuransi Kroasia.

Wates gancang:

50 km / jam - dina daérah anu didumukan

90 km / jam - di luar daérah padumukan

110 km / jam - di jalan utama, didesain khusus pikeun kendaraan bermotor, sareng di jalan raya

130 km / jam - dina jalan tol

80 km / jam - pikeun kendaraan bermotor kalayan trailer karavan

80 km / jam - pikeun beus sareng beus sareng trailer gandeng, dina jalan tol, beus diidinan ngajalankeun dugi ka 100 km / jam, kecuali beus anu ngangkut budak

Punten pangirangan sareng saluyukeun kagancangan anjeun nalika jalan baseuh.

 


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1.   Leuweung Malaka cenahna

    Upami kuring nyéwa mobil di bandara Milan, sareng perjalanan kuring kalebet Slovenia sareng Kroasia, teras balikeun deui mobilna di Milan; Naha nagara-nagara ieu (Kroasia-Slovenia) ngakuan asuransi mobil anu kuring candak nalika nyéwa di Milan?