Syarat dasar pikeun ngarambat ka Amérika Serikat: ESTA, Asuransi sareng seueur deui

ngumbara ka Amérika Serikat

hayang ngarambat ka Amérika Serikat? Naha kuring peryogi visa, asuransi anu saé atanapi ESTA? Nalika urang mikirkeun tujuan pikeun pertama kalina urang teras-terasan kacurigaan pisan ngeunaan naon anu kudu urang bawa. Kituna, supados anjeun tiasa nyandak perjalanan anu tenang sareng ngantepkeun nyalira pikeun ngamangpaatkeun sésana, urang ngajawab patarosan anjeun.

Leres aya sajumlah syarat dasar sareng saha deui anu bakal janten utami. Tapi urang moal nempatkeun panangan kana sirah, sabab sadayana gampang kahontal. Tangtosna, urang kedah salawasna ngalakukeun éta sateuacana pikeun kaluar tina kasulitan. Naha anjeun hoyong terang naon syaratna?

Naon sarat dasar pikeun ngumbara ka Amérika Serikat?

Leres aya sababaraha sapertos Visa atanapi ESTA gumantung kana naon anu bakal urang tingali engké. Tapi anu langkung lami, urang moal tiasa hilap poin anu sanés:

asuransi

Unggal urang ngumbara, urang kedah aman. Kalayan kecap éta nyalira, éta ngarahkeun urang mikirkeun cakupan dasar éta. Iinditan ka Amérika Serikat atanapi dimana waé, urang tiasa ngagaduhan kaayaan anu tangtu janten gering atanapi ngagaduhan masalah sareng koper sareng hal-hal anu aya hubunganana. Kusabab kitu, sareng pikeun nutupan diri dina kasihatan, henteu sapertos anu bet kana barang anu hadé asuransi perjalanan. Kusabab anjeun kedah terang yén perawatan médis biasana rada mahal upami urang kedah mayar kanggo saku saku.

Paspor

Dina hal ieu, anjeun kedah teras-terasan ngahubungi kantor tempatna diolah, sareng sababaraha bulan sateuacan perjalanan anjeun. Kusabab anjeun panginten peryogi salah sahiji atanapi anu sanésna, gumantung kana visa atanapi idin. Tapi leres upami anjeun henteu ngagaduhan visa, anjeun bakal nyandak paspor anu tiasa dibaca ku mesin.

Paspor visa ESTA

Naha kuring peryogi visa atanapi ESTA kanggo ngumbara?

Éta patarosan anu urang sering naroskeun ka diri urang. The ESTA AS Éta mangrupikeun salah sahiji cara pikeun urang lebet ka nagara éta, tanpa kedah nyandak visa sareng kami. Tapi sacara logis, rangkay sarat ogé kedah dicumponan. Di hiji sisi, anjeun peryogi visa upami anjeun badé damel atanapi diajar di Amérika Serikat, kusabab éta nyababkeun nyéépkeun waktos langkung seueur di ditu. Sadaya alesan propésional atanapi upami anjeun iinditan sarana transportasi pribadi, ogé peryogi visa. Tapi leres yén dina visa, anjeun ogé tiasa nyungkeun 'Non-imigran' (kalayan cicing di nagara éta salami 90 dinten) atanapi 'Immigrant Green Card' (Éta ngamungkinkeun anjeun lebet sareng angkat iraha anjeun hoyong). Pikeun naon waé anu sanésna, anjeun bakal kedah ESTA.

idin perjalanan

Naon ari benerna teh ESTA?

Ieu mangrupakeun Otorisasi perjalanan, tapi tanpa kedah kéngingkeun Visa. Maka disebatna (VWP) atanapi Program Pengecualian Perjalanan, nyaéta, di dieu dimana penduduk sababaraha nagara asup anu dibebaskeun tina visa tapi peryogi otorisasina atanapi ESTA sapertos kitu. Nagara mana anu dibebaskeun tina visa? Nya, sacara total aya 38 nagara sapertos Spanyol, Perancis, Irlandia, Portugal, Inggris, dll. Upami anjeun cicing di salah sahiji nagara éta, anjeun ngan ukur kedah nyungkeun otorisasina.

Tangtosna, perjalanan anjeun kedah pikeun turismo sanaos sawatara ogé lebet pikeun bisnis. Ogé ngagaduhan tikét anu nyatakeun yén perjalanan sareng tanggal pamulangan. Salaku tambahan, yén tetep di Amérika Serikat henteu tiasa ngaleuwihan 90 dinten, upami teu, urang kedah nyarioskeun perkawis visa anu parantos kami sebatkeun sateuacanna.

Kumaha carana abdi tiasa nyungkeun ESTA sareng naon validitas na?

Mangrupikeun salah sahiji cara panggancangna sareng panggampangna anu urang gaduh nalika nyungkeun dokumén. Kusabab otorisasina atanapi idin ieu, éta dipénta via internét. Émut yén tujuanana nyaéta nyaéta yén anjeun ngarambat pikeun tujuan pariwisata, bisnis atanapi kusabab anjeun kedah jalan-jalan di nagara éta. Nyuhungkeun éta gampang pisan, kumargi éta ngan ukur dokumén saderhana anu kedah anjeun ngeusian. Saatos éta, anjeun mayar anu bakal janten 29,95 euro per jalma sareng dina 72 jam, anjeun gaduh dina email anjeun. Gampang kan?

syarat pikeun asup ka Amérika Serikat

Kanyataan penting anu sanésna nyaéta ti saprak anjeun ngagaduhan persetujuan, éta Validitas ESTA pikeun Amérika Serikat éta dua taun. Ieu ngakibatkeun yén anjeun tiasa lebet sareng angkat ka nagara éta sakalian anu dipikahoyong, salami 24 bulan éta. Sanaos masing-masing cicingna tiasa henteu langkung ti 90 dinten. Janten, ti waktos anjeun terang yén anjeun badé ngumbara sareng anjeun salah sahiji 38 nagara anu bébas visa, anjeun kedah nyungkeun otorisasina. Entong ngantepkeun kana waktos terakhir! Sanaos leres yén anjeun ngagaduhan pilihan pikeun nyungkeun éta mendesak sareng ngan ukur peryogi sajam. Tapi kadang meureun aya reureuh.

Ayeuna urang parantos langkung jelas yén, iinditan éta henteu kedah teras janten repot tina damel kertas. Kami ngagaduhan pilihan pikeun sadaya rasa sareng pendekatan kana perjalanan kami. Dupi anjeun badé ka Amérika Serikat? Ayeuna anjeun terang yén ku ESTA sadayana bakal langkung gampang sareng gancang. Perjalanan anu saé!


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*