10 mal balanja top di Amérika Serikat

Mal Amérika

Mal Amérika

Sapuluh mal anu pangsaéna di Amérika Serikat mangrupikeun hasil tina budaya luang sareng senang dominan dina kolosus Amérika Kalér sareng anu nyebar beuki loba di panjuru dunya. Buktina saé ieu jumlah toko-toko ieu anu parantos urang gaduh di Spanyol.

Amérika Serikat sagedé buana sareng macem-macem budaya anu aya di dinya. Tapi bagian anu saé pikeun pangeusina gaduh cara anu sami pikeun senang-senang. Aranjeunna pendukung tina rohangan ageung luang dimana aranjeunna tiasa mendakan sadayana, ti pasar swalayan dugi ka balanja ka bioskop dimana anjeun tiasa ngaraosan pilem ngalangkungan toko-toko modél sareng asesoris atanapi kafe sareng réstoran pikeun didahar. Teu leres panginten, éta sanés ide goréng yén urang tiasa ngagaduhan sadayana. Tapi, tanpa ado salajengna, urang bade ningalikeun ruangan rohangan komérsial ieu.

Wisata ka Sapuluh Mal Top di Amérika Serikat

ti Ny ka Los Angeles sareng ti Anchorage ka luhur Houston, nagara Amérika Kalér gaduh a jumlahna ageung rohangan komérsial. Tapi sababaraha menonjol duanana pikeun ukuranana sareng pikeun kasampurnaan tawaran aranjeunna. Hayu urang kenal aranjeunna.

Bloomington Mall of America

Bloomington mangrupakeun kota leutik di kabupaten Hennepin (Minnesota). Nanging, éta ngagaduhan salah sahiji ti sapuluh pusat balanja top di Amérika Serikat. Ieu nawiskeun anjeun 520 toko sagala rupa, sakitar lima puluh réstoran sareng, pikeun barudak, éta taman hiburan panggedéna sadaya nagara.

Ruang lega ieu sumebar di 17 jalan sareng ngatur sakitar opat ratus acara gratis dina sataun. Saolah-olah sadayana ieu henteu cekap, éta ngagaduhan 14 bioskop, akuarium sareng lapangan golf miniatur.

Sawgrass Mills

Pusat ageung ieu aya di kota panonpoe meletek, Broward County, sakitar opat puluh menit drive ti kota Rajana. Éta ngagabungkeun tempat komérsial di jero, anu disebut Sawgrass Mall, sareng anu sanésna di luar ruangan di daérah anu katelah Oasis. Salaku tambahan, éta gaduh pamasangan katilu, disebut Colonnades di Sawgrass Mills, dimana mérek paling mahal di dunya nawiskeun produkna dina harga anu diskon pisan.

Raja Prusia Mall

Raja Prusia Mall

Raja Prusia Mall

Anjeun tiasa mendakannana di luar kota Philadelphia, di Pennsylvania. Ampir XNUMX méter pasagi, éta, numutkeun ka anu bogana, pusat balanja panggedéna di sapanjang basisir wétan Amérika Serikat.
Éta ngagaduhan 450 toko, bar sareng réstoran, sababaraha anu mimiti mérek terkenal sapertos Apple, Burberry, Louis Vuitton atanapi Sephora, sareng nampi sakitar dua puluh juta pangunjung taun.

Toko di Columbus Circle

Tempatna di jalan anu sami nami, ayana di jantung Manhattan, Ny, sareng dina jero Waktos Warner Center, sakumpulan gedung pencakar langit anu ngagaduhan sababaraha hotél, bar sareng réstoran. Di pusat perbelanjaan ieu anjeun bakal mendakan toko anu mérek paling bergengsi sareng mahal sapertos Swarovski, Armani atanapi Thomas Pink.

Diantara réstoran na nyalira anjeun gaduh sababaraha koki Per se, anu ngagaduhan tilu bintang Michelin, sareng Masa, Asakan Jepang sareng dianggap paling mahal di New York City. Ogé, upami anjeun hoyong jalan-jalan kéngingkeun tuangeun anjeun, ngan ukur dua puluh méter jauhna anjeun ngagaduhan anu kawéntar Central Park.

Ngalangkungan Bellagio, canggih diantara sapuluh pusat perbelanjaan anu paling saé di Amérika Serikat

Éta mangrupikeun bagian tina komplek Hotel Bellagio, di Las Vegas. Arsitéktur anu elegan sareng hiasan hiasan na bakal masihan anjeun ideu naon anu anjeun tiasa mendakan di fasilitas na: di toko anu paling mahal di dunya sareng ungkapan akhir méwah. Merek sapertos Yves Saint Laurent, Chanel, Hermes, Gucci atanapi Prada ngagaduhan toko di Via Bellagio.

Ngeunaan bar sareng réstoran na, di sisi anu sanésna, éta ngagaduhanana pikeun sagala rasa sareng kantong. Kanyataanna, anjeun tiasa tuang sakitar dua puluh lima dolar. Diantara pendirian silaturahmi di pusat perbelanjaan ieu, kami bakal nyebatkeun kafe Gelato sareng Bellagio, Michael Mina atanapi Shintaro.

Balanja di Columbus Circle

Toko di Columbus Circle

Galeri

Éta panginten pusat perbelanjaan anu paling terkenal di Houston komo di sakumna nagara bagian Texas. Lokasina diantara dua lingkungan anu paling istiméwa di kota, Peringatan sareng Walungan Oaks, éta sanés tempat anu pangsaéna pikeun milari produk anu murah.

Kumaha waé ogé, éta spektakuler, kalayan ratusan toko, seueur réstoran, dua hotél, kolam renang sareng bank bahkan. Éta ogé ngagaduhan taman caket dieu, khususna Gerald D. Hines Waterworld, dimana anjeun tiasa ningali fitur cai anu pang populerna di Houston.

Tysons Corner

Éta di kota alit McLean kagolong kana nagara bagian tina Virginia sareng ngagaduhan opat lantai toko, bar sareng réstoran. Diantara merek anu ngagaduhan lokasi di pusat ieu nyaéta Adidas, Apple, Disney, Gucci, Diesel, Lego atanapi L'Occitane en Provence.

Sedengkeun pikeun réstoran, toko makanan cepat saji sapertos MacDonald's atanapi Shake Shack seueur, sareng asakan Méksiko atanapi Asia sanés sapertos Panda Express.

Pusat Sudut Tysons

Tysons Corner

The Grove, asli diantara sapuluh mal anu pangsaéna di Amérika Serikat

Pusat hébat ieu aya di LA, California, gaduh orisinalitas dibandingkeun batur. Sareng éta parantos kapendak luar, saolah-olah éta ngan lingkungan anu sanés di kota. Khususna, anjeun bakal mendakannana di Road Drive, dimana ogé aya anu henteu kirang populér Pasar Patani, langkung fokus kana tuangeun.

Nalika anjeun ngalangkungan jalan-jalan anu ngawangun The Grove, anjeun bakal mikir yén anjeun parantos ngalih deui ka awal abad ka-XNUMX kusabab bentuk imah sareng hiasan toko-toko. Diantara ieu, Anthropologie, Australia UGG, Madewell sareng Johnny Was, di gigirna aya seueur réstoran sareng dalapan belas bioskop.

Mal di Pondok Pendek

Tempatna di kota leutik anu sami nami na di kabupaten Essex, milik nagara bagian tina NJ. Éta ngagaduhan toko mérek terkenal sareng bergengsi sapertos Cartier, Louis Vuitton Dior atanapi Dolce & Gabbana. Sareng ku opat belas réstoran anu nawiskeun anjeun saji fast food tapi ogé asakan disiapkeun sacara rinci komo kadaharan vegan. Diantara nami-nami ieu, Primo Mercato, Nordstrom Marketplace Café atanapi Forty Wortel.

Lawang pantai kidul

Basisir Kidul Kidul

South Coast Plaza, seni di salah sahiji sapuluh mal top di Amérika Serikat

Pikeun ngarengsekeun wisata kami ka sapuluh pusat perbelanjaan anu pangsaéna di Amérika Serikat, kami bakal nyaritakeun ngeunaan anu aya di ieu Costa Mesa, Orange County, California. South Coast Plaza tiasa masihan anjeun henteu kirang ti 230 toko sareng 30 réstoran, sajaba ti pusat seni Segerstrom, koliseum anu megah anu nawiskeun konser sareng acara sanésna.

Diantara tilas, mérek sapertos Alexander McQueen, Hugo Boss, Balenciaga, Carolina Herrera, Ermenegildo Zegna sareng Christian Louboutin ngagaduhan tempat di pusat perbelanjaan ieu.

Kasimpulanana, kami parantos nunjukkeun anjeun sapuluh pusat perbelanjaan anu pangsaéna di Amérika Serikat, nagara dimana aranjeunna seueur pisan unggal kota leutik gaduh sorangan. Sareng nyaéta konsumsi aya dina sami cara hirup amerika atanapi cara hirup Amérika.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

bool (leres)