Pulo Sihir

atraksi pulau sihir

Pulo Sihir Mangrupikeun tempat anu, sakumaha namina nunjukkeun, sihir sareng suka-suka bakal ngurilingan masing-masing juru na. Éta taman téma anu tiasa urang mendakan di Seville. Éta ogé disetél dina papanggihan Amérika sareng mimiti dibuka pikeun umum, dina akhir taun 90an.

Saprak harita sareng dugi ka ayeuna, kami henteu lirén ngadangukeun rujukan anu saé ngeunaan taman ieu. Janten henteu rugi pikeun muka panto sareng kenal deui sakedik, sanaos online pikeun hal ieu. Anjeun bakal mendakan sadayana inpormasi paling relevan janten anjeun moal sono nanaon nalika kadatangan anjeun.

Kumaha carana kéngingkeun

Kaleresan éta sanés hal anu rumit teuing. Anjeun kedah terang yén Isla Mágica aya di Isla de la Cartuja. Janten upami anjeun milarian sakitar 5-8 menit anjeun bakal di tengah Seville. Upami anjeun sumping nganggo mobil, maka moal aya karugian ogé, sabab anjeun kedah ngalangkungan jalan ring SE-30. Ti Huelva anjeun bakal sumping di Seville dina jalan tol A-49 sareng sakali anjeun lebet kota, éta bakal dituduhkeun. Ti Córdoba anjeun bakal sumping nganggo jalan tol A-4, ti Cádiz anjeun bakal ngalangkungan jalan cincin anu disebatkeun, SE-30, pas dugi ka kota. Naon anu bakal ngajantenkeun anjeun ngalangkunganana V Sasak Centennial. Anjeun tiasa ogé dugi ka dinya nganggo karéta teras angkat jalur beus C-2.

Pulo sulap seville

Naon anu bakal urang mendakan di Isla Mágica

Nyatana nyaéta di tempat ieu urang bakal mendakan daérah tematik anu béda. Bakal aya genep, anu disalabarkeun ka sakumna tempat. Masing-masing, kalayan tawaran anu saé diantara anu kami mendakan tempat wisata sareng acara musik sareng multimédia, lakon atanapi kota-kota bajak laut Aranjeunna nawiskeun sakedik tindakan. Tapi henteu sadayana bakal janten tempat wisata nyalira, tapi anjeun ogé bakal mendakan toko sareng réstoran di unggal daérah tematik. Tanpa hilap daérah akuatik anu parantos janten salah sahiji titik utama pangleutikna di bumi.

Daérah anu béda dina tematik di Isla Mágica

Seville, Palabuan Hindia

Dina daérah ieu, urang bakal mendakan réproduksi tina Caraberas, abad ka-XNUMX. Aya ogé Sihir Carousel anu mangrupikeun dua-tingkat merry-go-round, tanpa hilap El Desafío, anu mangrupikeun menara sareng gondola atanapi, Pameuntasan éta bakal nyandak anjeun numpak parahu ngurilingan danau di daérah ieu. Tungtungna, salaku daya tarik ogé aya Los Bucaneros, dimana anjeun tiasa némbak cai sareng ngaluncurkeun perang anu pikaresepeun pisan. Anjeun gaduh sababaraha réstoran kanggo ngagaduhan tapas atanapi sandwich, sabab anjeun moal tiasa lebet ka tempat ieu kalayan tuangeun atanapi inuman.

Kumaha carana nepi ka Isla Magica

Gerbang Amérika

Di dieu urang bakal pendak sareng Anaconda, anu mangrupikeun salah sahiji jenis roller cai sareng éta mangrupikeun salah sahiji anu utami. Anjeun bakal pendak sareng Galleon, ogé ti abad ka-XNUMX sareng deui, roller coaster kulawarga anu sanés anu disebat El Tren de Potosí. Upami anjeun hoyong hirup petualangan anu hébat, maka angkat kana kapal bajak laut, dina Kapal Barbarossa. Sedengkeun daya tarik anu paling budak murag kana Sapo Sapo.

Amazonia

Kami dugi di tempat dimana pepelakan nembongan. Diantarana, urang bakal mendakan tempat-tempat wisata sapertos Iguazú, tina jinis akuatik, kalayan parahu ageung. Sanaos urang henteu tiasa mopohokeun coaster roller tibalik sapertos Jaguar. Las Llamas mangrupikeun salah sahiji tempat wisata barudak di daérah tematik ieu sareng réngsé sareng Topetazú, nyaéta mobil bemper.

Lair Pirates

Sakumaha namina nunjukkeun, bajak laut nyumput di dieu. Éta mangrupikeun perwakilan kota sareng palabuan na, dimana anjeun bakal ningali frigat. Salaku tempat wisata anu paling penting, aya Juragan Balas, anu interaktif sareng sababaraha kamar. Sedengkeun Diménsi 4 mangrupikeun bioskop opat diménsis, anu nyampur épék anu béda sapertos 3D. Los Náufragos mangrupikeun daya tarik barudak sareng cai. Tungtungna, Drum bakal ngajadikeun anjeun muterkeun kalayan gancang.

Harga taman Isla Magica

Pancuran Pamuda

Anjeun bakal ngaraosan lingkungan anu aya ku curug, téater wayang komo lautan atanapi komodo anu béda. Dimaksudkeun pikeun pemirsa anu langkung ngora. The Cayman Bailón Mangrupikeun salah sahiji tempat wisata cai anu pang populerna. Tapi urang ogé mendakan Crisálida, anu mangrupikeun gumbira atanapi La Rana Jumping, anu mangrupikeun menara musim gugur gratis. Roda Spring mangrupikeun roda barudak sareng Zum-Zum las Abejitas nyaéta numpak monorél sareng lebah jero.

El Dorado

Dina hal ieu urang ngagaduhan dua atraksi nyaéta The Flight of the Falcon, anu ngagantung ayun anu ngalir kalayan gerakan sirkular. Di sisi anu sanésna, Jeram Orinoco nyaéta arung jeram dina parahu sirkular.

Cai Sihir

Sakumaha namina nunjukkeun, éta mangrupikeun tempat dimana kolam renang, garis cai sareng pos janten protagonis. Salah sahiji daérah anu paling dituntut di Isla Mágica.

Jadwal sareng harga Isla Mágica

Di hiji sisi, urang nyarioskeun jadwal. Éta kedah nyarios éta dugi ka pertengahan April, éta henteu muka. Sedengkeun jadwal cinyusu dipuseurkeun ti 11:00 dugi ka 22:00. Salila jam usum panas, éta bakal kabuka dugi ka 23:00 wengi sareng dugi ka tengah wengi upami urang nyarioskeun dinten Sabtu. Sedengkeun jam semi Agua Mágica nyaéta jam 24:11 dugi ka 30:18 sonten. Sanaos jadwal anu biasa atanapi dina sasih anu sanésna dugi ka 30 jam.

Seville kaulinan

Sedengkeun pikeun harga kami ogé tiasa mendakan bungkus atanapi promosi anu béda. Janten teras disarankan pikeun nganjang ka halaman wéb resmi na sareng milarian beja anu pang anyarna. Unggal dinten Jumaah siang, biaya 13 euro kanggo sadayana, kacuali dina bulan Oktober. Dina dinten Minggu atanapi Senén, jalma déwasa bakal mayar 24 euro kanggo sadidinten. Tapi upami salian ti Isla Mágica, anjeun ogé nganjang ka Agua Mágica maka éta bakal janten 32 euro, ogé salami sadinten. Tilu tikét sapoé, pikeun sagala umur, masing-masing 24 euro. Éta ogé kalebet tawaran pikeun kelompok.

Data anu dipikaresep

  • Sakumaha anu parantos urang nyarioskeun sateuacanna, henteu kénging lebet Isla Mágica kalayan tuangeun atanapi inuman. Sanaos éta moal janten masalah sabab urang bakal mendakan sagala rupa réstoran sareng ogé toko dimana urang tiasa ngagaleuh anu urang peryogikeun.
  • Sateuacan lebet ka taman, aya loker anu sayogi, dimana anjeun bakal mayar dua euro sareng éta kanggo panggunaan tunggal.

Pulo Sihir

  • Aranjeunna ngagaduhan layanan korsi roda. Pikeun ngalakukeun ieu, anjeun bakal kedah angkat Dinas pangunjung. Di dinya, anjeun bakal nunjukkeun KTP sareng ngeusian formulir.
  • Anjeun tiasa ogé lakukeun hal anu sami tapi nyéwa korsi kanggo budak leutik. Dina hal ieu anjeun kedah mayar lima euro.
  • Anjeun ogé ngagaduhan jamban sareng cai mancur minum.
  • Urang moal tiasa hilap deui ngagaduhan parkir, anu perenahna di jalan Juan Bautista Muñoz. Tingkatna 7 euro, sanaos tiasa naék ku hiji atanapi dua euro nalika usum panas. Éta dibuka satengah jam sateuacan taman dibuka sareng bakal tutup satengah jam engké.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*