Musium coklat

Musium coklat

Anjeun resep coklat ?. Sugan éta mangrupikeun patarosan anu rada konyol pikeun seueur sabab urang terang jawabanana. Naha anjeun téh coklat atanapi upami anjeun resep terang sakedik deui ngeunaan bahan anu raoseun ieu, anjeun tiasa didatangan musium coklat. Tempat anu khusus pisan anu bakal ngungkabkeun data anu paling berkesan.

Upami anjeun henteu wareg ku hiji, di Spanyol kami gaduh sababaraha musium coklat. Dua tempat anu saé supados anjeun tiasa ngadatangan aranjeunna sareng teras, kalayan raos anu raos dina sungut anjeun anu bakal ninggalkeun anjeun. Tulis sadayana data ieu kusabab henteu diragukeun, aranjeunna bakal seueur ngabantosan dina kunjungan anjeun salajengna.

Museum coklat di Astorga

dina Stasion Avenue, di Astorga, urang bakal mendakan musium coklat. Tempat anu conto anu aya di lantai dasar sareng lantai hiji. Anjeun tiasa angkat duanana énjing-énjing dugi ka 14:00 sonten sareng siang dugi ka 19:00 sonten, kecuali dina liburan atanapi Minggu anu badé jam 10:00 dugi ka 14:00 sonten. Di dieu anjeun bakal mendakan sadaya jinis inpormasi sareng potongan anu aya hubunganana sareng coklat sareng koko nyalira.

Di lantai dasar aya toko sareng daérah raos. Mimiti urang mendakan anu disebut Aula Kaajaiban. Éta dingaranan diideuan ku lomari abad ka-XNUMX sareng ka-XNUMX. Di dieu anjeun bakal mendakan sadayana anu aya hubunganana sareng iklan coklat. Maka kami bakal angkat ka kamar énggal dimana, dina cara interaktif, kami bakal mendakan asal usul produk ieu.

Museum coklat Astorga

Kamar anyar moal leungit dimana mesin anu parantos dianggo, mangtaun-taun ka pengker, pikeun nyieun coklat. Urang ogé bakal ningali prosés anu sami tapi ku cara tradisional sareng tanpa seueur mesin anu kalibet. Sakali di lantai heula, jinis konsumsi dituduhkeun. Masing-masing hoyong gaduh panganan cuci mulut anu lezat ieu dina cara anu béda-béda sareng di dinya, urang bakal ngaraosan sadayana.

Iklan, ogé kulawarga coklat Anu paling kawéntar, aranjeunna ningalikeun di rohangan anyar sadaya penghargaan sareng dedikasi aranjeunna. Kusabab henteu sadayana bakal mikiran rasa coklat. Di tukangeunna, aya ogé sajarah sareng kahirupan seueur kulawarga anu bakti diri pikeun anjeunna. Wisata anu paling amis, anu anjeun badé resep.

Musium coklat di Barcelona

Dina hal ieu, parantos nampi dinten anu buleud sareng manis pisan ka langit-langit, urang angkat ka Barcelona. Di dinya, urang bakal mendakan musium coklat na. Dina hal ieu, urang bakal mendakan éta dina Jalan Comerç, 36. Biara kuno San Agustí ngabagéakeun tempat impian ieu pikeun seuseueurna ageung. Éta ogé nekenkeun asal usulna sareng datangna di Éropa tina coklat.

Musium coklat Barcelona

Éta ogé anu kagiatan jalma anu nyandak urang dina perjalanan anu unik. Naha? Nya, sabab sadaya indera diaktipkeun dina unggal léngkah. Musium ieu dibagi kana sababaraha zona.

  • Warung kopi: Tanpa ragu, éta mangrupikeun tempat dasar kumargi di jerona anjeun tiasa ngaraosan seueur pilihan sareng sadayana, dicelupkeun kana coklat.
  • Koko: aranjeunna fokus kana sakabeh proses ogé dina pepelakan atanapi variétasna.
  • kabudayaan: Kadatangan di Éropa sareng Spanyol, ngaliwat sababaraha rupa peradaban jeung masarakat.
  • Toko kueh: Salah sahiji hal anu penting nyaéta ningali kumaha karya seni didamel dina coklat.
  • Kamar audiovisual: Tanpa ragu, téknologi anyar Aranjeunna anu nyerang rohangan sapertos kieu. Di dieu urang tiasa ningali sadaya prosés dina cara didaktik sareng ngahibur pisan.
  • kagiatan: Kegiatan mangrupikeun hal anu kuat tina tempat ieu. Henteu ngan ukur pikeun sakola tapi pikeun sésana masarakat, sok aya tawaran anu saé. Sakumaha anjeun tiasa bayangkeun, aranjeunna sadayana aya hubunganana sareng coklat. Salian ti éta, aranjeunna ogé ngagaduhan kamar sareng kebon pikeun ngayakeun sababaraha acara.

Paméran musium coklat Barcelona

Sapertos musium Astorga, anjeun ogé tiasa nganjangna di énjing-énjing atanapi sonten. Sedengkeun dina liburan atanapi Minggu, éta ngan ukur isuk-isuk kabuka. Harga pikeun asup ka musium 6 euro. Sanaos leres, aya diskon kanggo pensiunan boh pikeun pangangguran atanapi mahasiswa. Barudak di handapeun umur 7 taun bakal asup gratis. Salaku inpormasi wilujeng sumping anu asli sareng sampurna, anjeun kedah terang yén éta tikét téh didahar.

Musium koko sanés

Anu sanés anu paling terkenal nyaéta musium anu disebut di Coklat Castrocontrigo. Ieu di awal abad ka-XNUMX nalika perusahaan nyalira sareng tradisi coklat na paling dimimitian. Ti dieu, León ngahasilkeun produk pangsaéna kalayan pangakuan hébat sapanjang sajarah panjang na. Anu nyababkeun urang nyebut coklat Santocildes. Di sisi anu sanésna, urang moal mopohokeun musium Villajoyosa, anu ogé nawiskeun tinjauan panjang ngeunaan pembuatan produk ieu. Naha anjeun parantos nganjang ka salah sahiji na?


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

bool (leres)