Tiiseun pantai

Pantai Asturias

Aya seueur daérah pantai anu tiasa urang nyorot Laut Cantabrian, tapi éta Tiiseun pantai éta bakal salawasna aya diantara posisi paling luhur. Pikeun janten salah sahiji daérah anu paling éndah dina pandangan heula sareng anu nawiskeun kami tempat perdamaian, iraha urang hoyong mikaresep sapoé di pantai atanapi leumpang.

Katenangan sareng lokasina ngajantenkeun lingkungan anu mewah, diaku ku seueur jalma. Tempatna di basisir kulon Asturias, janten éta parantos nambihan kaéndahan tempat, sagala rupa anu ditawarkeun ku bumi ieu pikeun kami, anu sanés sakedik. Naha anjeun hoyong terang sakedik deui ngeunaan surga ieu di bumi?

Kumaha carana nepi ka Playa del silencio?

Tempat ieu tempatna di kota Castañeras, anu Tempatna di jero déwan Cudillero (sakitar 15 kilométer). Ngan ku nyebatkeun daérah éta, urang terang yén urang nyanghareupan tempat impian. Seueur anjeun anu terang Cudillero pastina ogé panginten sami. Nya, pikeun jalan ka pantai anu dimaksud urang kedah milarian heula kota Castañeras. Ti dinya, bakal aya indikasi sareng anjeun kedah nyandak jalan anu sempit pisan, tapi éta bakal pantes.

pantai tiiseun

Sakeudeung sateuacan sumping, kami bakal mendakan tempat parkir mobil, tapi dina hal ieu éta pikeun biaya. Ieu bakal masihan kami pitunjuk yén pantai parantos caket pisan. Kami bakal neraskeun sareng ayeuna jalan ngan ukur aya hiji arah. Janten urang tiasa parkir di sisina. Tangtosna, upami éta kabeneran anjeun henteu tiasa mendakanana, maka anjeun kedah angkat ka tempat parkir mobil anu parantos kami sebatkeun. Sakali diparkir, anjeun kedah milarian sakitar 10 menit. Éta mangrupikeun daérah anu condong tapi ngagaduhan penerbangan tangga pikeun ngahontal pantai. Malah jalan ieu ogé pantes!

Naon anu bakal urang mendakan di pantai ieu

Sakali di dinya, kageulisanana katingali sareng sesah dijelaskeun. Tapi enya, tetep dina pikiran yén aranjeunna bakal sababaraha 300 kilométer pantai bujur, sabab lebarna langkung leutik. Éta bakal sakitar 30 méter ti pantai parawan. Tempat pikeun bersantai sareng nikmati, bahkan nalika usum panas éta henteu sibuk pisan. Blok-blok batu anu ageung ngajagaan dirina dina bentuk gawir sareng pulau-pulau, nutupan tempat ieu sareng masihan privasi langkung ageung.

pantai cudillero

Tapi éta ogé yén batu éta ogé aya dina keusik, naon deui, anu mimitina bakal langkung protagonis tibatan anu kadua, bahkan dina kasus pantai. Tangtosna, dina cai éta ogé aya dina bentuk sajenis platform. Tapi hatur nuhun ka éta, éta gabungan sareng laut, ngamungkinkeun urang pikeun ngarasakeun warna anu langkung alami, langkung jelas sareng sampurna. Tina sababaraha warna ieu antara pirus sareng zamrud anu ngajantenkeun anjeun raoseun di pantai anu paradisi, sapertos anu saenyana.

Sudut pandang sareng pandanganana nuju pantai

Salah sahiji sudut pandang utami caket pisan kana mayar parkir sateuacan dugi ka pantai. Anjeun bakal ningali kumaha jalanna ngajantenkeun kurva sareng di sana anjeun bakal mendakan jalan pikeun mendakan visi anyar tempat ieu. Poto panorama henteu tiasa ditingalkeun di Pantai tiiseun. Tangtosna, sakedik saatos jalan ieu kana sudut pandang, urang bakal pendak sareng anu sanés. Tapi dina hal ieu, teu aya tanda anu ngarahkeun urang kana éta. Tempatna di belah kénca sareng upami anjeun mendakanana, anjeun ogé bakal ningali kaéndahan tempat éta, tina sudut pandang anu sanés.

pantai parawan asturias

Tangtosna, aya ogé jalan anu sanés, salah sahijina dina arah wétan sareng ti sudut pandang pantai, anu bakal nyandak kami ka aliran sareng kana batu ageung anu tiasa ditingali di pantai ieu, pikeun ngenalkeun urang anu sanésna: La Barquera pantai. Sanaos kami moal tiasa turun kana éta, kami bakal nyandak gambar anu khusus pisan. Sigana yén coves di tempat ieu lumangsung nawiskeun kami acara anu pangsaéna.

Praktek olahraga

Di tempat sapertos kieu, leres yén urang henteu teras-terasan mendakan seueur daerah keusik anu tiasa sunbatheun. Janten prakték olahraga tangtu langkung umum. The jero cai atanapi olahraga fishing Éta mangrupikeun hal anu digabungkeun di daérah sapertos Playa del silencio. Dina hiji sisi, kusabab cai na biasana teras-terasan tenang, anu ngajantenkeun latihan pikeun sababaraha kagiatan langkung kondusif. Di sagigireun éta cai na jelas pisan. Upami anjeun resep teuleum maka éta bakal janten tempat anu sampurna pikeun anjeun. Anjeun tiasa ngamimitian di sisi katuhu pantai, ngorondang gawir anu bakal nyandak anjeun ka sababaraha pulau. Di dinya anjeun tiasa neuleumkeun diri sareng mendakan sadaya kahirupan laut, anu sanés alit, sareng pinuh kaéndahan.

Tip anu kedah diperhatoskeun

Émut yén sakumaha biasana kajadian sareng pantai sacara umum, anjeun kedah ngabédakeun pasang surut atanapi pasang pasang. Anu terakhirna bakal ngagaduhan kawasan pasir anu langkung handap tapi langkung handap, tanpa kedah napak dina batu anu aya di jerona. Nalika pasang surut, maka bakal aya deui keusik, tapi pikeun lebet kana cai disarankeun ngagaduhan sababaraha booties. Anjeun bakal tiasa ngaraosan sababaraha rohangan anu kabuka di antara batu sareng anu bakal nimbulkeun formasi aslina anu anyar. Upami anjeun tiis atanapi tiis, maka anjeun bakal mikir dua kali ngeunaan lebet ka laut, kusabab cai na biasana rada tiis.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*