Aktris Bollywood Pangalusna

Gambar | Républik

Bollywood mangrupikeun istilah anu dipasihkeun dina taun 70an pikeun industri pilem di India, anu aya di Bombay sareng bahasa anu dianggo nyaéta Hindi. Kecap ieu asalna tina campuran antara nami Bombay sareng Hollywood, mekah bioskop Amérika anu aya di Los Angeles.

Pilem Bollywood kasohor di dunya ku jumlah musik anu spektakuler, dieusi ku koreografi warna-warni anu palaku jogét kana musik tradisional dicampur sareng pop Barat. Ogé pikeun palaku sareng aktrisna, anu ngahijikeun bakat sareng kageulisan anu hébat, ogé jutaan pengikut di jero nagarana sareng luar wates na.

Waktos ayeuna, urang ngalakukeun tinjauan ku sababaraha aktris pangalusna di Bollywood anu parantos ilubiung dina seueur pilem sareng serial televisi. Saha anu paling kawéntar?

Aishwarya Rai

Aishwarya Rai mangrupikeun aktris anu paling berpengaruh di India, kalayan ayana sareng prestise pangageungna sacara internasional. Sapertos aktris India anu sanés, Rai ogé ngajabat salaku modél sareng dinobatkeun Miss World di 1994.

Sababaraha taun ka hareup, dunya bioskop merhatoskeun anjeunna sareng anjeunna damel debut di akhir taun 90an. Anjeunna sering aub dina sababaraha produksi India, meunang sababaraha penghargaan ti Akademi Pilem India pikeun pilem sapertos "Hum Dil De Chuke Sanam" ( 1999) sareng Salman Khan sareng "Devdas" (2002) dimana anjeunna ngabagi tempat terang sareng Shahrukh Khan.

Internasional, aktris India Aishwarya Rai ogé parantos ilubiung dina sababaraha pilem khususna di Amérika Serikat. Pilem kahijina di luar negeri nyaéta "Weddings and Prejudices" (2004), adaptasi anu lucu tina klasik sastra Jane Austen "Pride and Prejudice."

Teras anjeunna nyandak bagian dina pilem bersejarah sareng aktor Inggris Colin Firth anu disebat "The Last Legion" (2007). Pilem anu sanésna anu kawéntar di mancanagara nyaéta "The Pink Panther 2" (2009), sekuel tina "The Pink Panther." Saatos pawai ieu ka Hollywood, aktris India balik deui damel di nagarana.

Salaku tambahan, anjeunna parantos ngalakukeun sababaraha kolaborasi salaku modél iklan pikeun modél béda sareng mérek kosmétik. Anjeunna ogé parantos mecenghul dina pirang-pirang sampul majalah mode anu ngalambatkeun dirina salaku ratu di Bollywood.

Deepika Padukone

Gambar | Outlook India

Aktris Denmark katurunan India mangrupikeun aktris anu pangsaéna di Bollywood dinten ayeuna sareng salah sahiji anu paling karismatik kalayan 56,2 juta pengikut di Instagram.

Anjeunna asup ka dunya bioskop ampir kabeneran saatos karir panjang salaku modél tina kampanye iklan pikeun mérek komérsial paling bergengsi di India. Anjeunna langsung janten salah sahiji rupa anu paling seger sareng populér di nagara éta sareng henteu lami deui ngajantenkeun fashion internasional ku ilubiung salaku duta besar pikeun mérek perhiasan sareng kosmétik anu terkenal.

Saatos syuting pidéo musik pikeun "Naam Hai Tera" Himesh Reshammy, sutradara netepkeun pandanganana ka anjeunna, sareng nawiskeun ka dunya bioskop gancang sumping ka anjeunna. Sanaon Deepika henteu ngagaduhan pangalaman dina industri ieu, hoyong ningkatkeun dirina sareng ngadaptar di akademi akting dimana anjeunna tiasa nyandak kelas pikeun ningkatkeun kamampuanana di payuneun kaméra.

Anjeunna ngajantenkeun debut salaku aktris dina komedi romantis "Aishwarya" (2006) sareng pilem janten terkenal di box office lokal. Pilem anu sanésna anjeunna nampi ulasan anu saé dina Bollywood nyaéta "When One Life Is Little" (2007). Pikeun pagelaranana di éta, anjeunna nampi Filmfare of the Indian Film Award sareng nominasi munggaran pikeun aktris pangsaéna.

Teras anjeunna ngadamel sababaraha film tanpa aya hubunganana dugi ka taun 2010 kasuksésan ngetrokan panto na deui ku komedi "Housefull" karya Sadij Khan. Dina 2015, Deepika dibéntangan sareng aktris Priyanka Chopra dina drama bersejarah "Bajirao sareng Mastani", anu janten pilem India ka luhur pangluhurna.

Internasional, aktris éta ogé damel di Hollywood di 2017 dina pilem "Three X: World Domination" dimana anjeunna ngabagi layar sareng Vin Diesel.

Priyanka Chopra

Gambar | Vogue Méksiko Roy Rochlin

Priyanka Chopra mangrupikeun saurang aktris Bollywood anu pangsaéna sareng salah sahiji anu pang populerna di jaman ayeuna. Anjeunna naék ka kawéntaran internasional sareng séri Amérika "Quantico" (2015), dimana anjeunna maénkeun agén FBI anu kedah mendakan panulis serangan teroris di Grand Central Station nalika kacurigaan ngagantung dina dirina. Di Hollywood anjeunna ogé parantos ngadamel pilem-pilem sanés sapertos "Baywatch: Los Vigilantes De La Playa" (2017), "Superniños" (2020) sareng "Tigre Blanco" (2021).

Nanging, anjeunna saacanna kantos ilubiung dina seueur film Bollywood sapertos "Don" (2006) ", aksi thriller sareng Shah Rukh Khan salaku co-star; "Krrish" (2006), carita superhero sareng Hrithik Roshan; "Pantun" (2008), pilem anu disetél dina dunya modél sareng pantun; "Kaminey" (2009), pilem aksi sareng aktor Shahid Kapoor; "Barfi!" (2012), "Gunday" (2014) atanapi "Mary Kom" (2014), pilem biografi ngeunaan petinju Olimpiade ieu ti Manipur.

Priyanka Chopra ogé modél kawéntar nalika meunang gelar Miss World di 2000, janten modél India kalima anu dinyatakeun juara dina kontes kaéndahan anu populér ieu.

Anjeunna ayeuna ngagaduhan seueur penghargaan pikeun kiriditna sareng di Instagram anjeunna ampir 62,9 juta pengikut.

Kareena Kapoor

Gambar | Masala!

Aktris Kareena Kapoor turun ti kulawarga seniman (akina, bapa sareng lanceukna ogé aktor) janten bakat ngalir kana urat na.

Anjeunna mimiti damel di payuneun kaméra dina umur ngora pisan, muncul dina sagala rupa iklan tipi. Sedengkeun pikeun bioskop, anjeunna damel debut di taun 2000 ku pilem "Pangungsi", anu nampi ulasan anu hadé ti masarakat sareng média khusus sareng penghargaan kahijina nyaéta Filmfare pikeun pagelaran debut awéwé anu pangsaéna.

Taun salajengna anjeunna ilubiung dina pilem "Kabhi Khushi Kabhie Gham" anu janten pilem paling luhur di India dina pasar internasional.

Dina taun-taun ieu pikeun nyegah pigeonholed dina kalungguhan anu tangtu, aktris éta milih nampi kalungguhan anu langkung nuntut, sahingga héran ku kagunaanna Dina pilem sapertos "Chameli" (2004) dimana anjeunna maénkeun pelacur anu anjeunna meunang Filmfare Award anu kadua pikeun Pagelaran Khusus Pangsaéna sareng dina pilem sapertos "Dev" (2004) sareng "Omkara" (2006) anu anjeunna meunang dua langkung Kritik Award pikeun Aktris Pangalusna.

Komedi "Jab We Met" (2007) anu dipimpin ku Imtiaz Ali deui kéngingkeun Kapoor salaku Aktris Terbaik pikeun Filmfare. Saprak harita, anjeunna ngagaduhan karir anu panjang sareng suksés sareng ngagaduhan rasa sayang masarakat, janten salah saurang aktris Bollywood kontemporer anu paling saé kalayan langkung ti 6 juta pengikut dina Instagram.

Bipasha Basu

Gambar | Vogue India

Bipasha Basu mangrupikeun saurang deui aktris India anu paling bergengsi sareng Dewa seluloid India sajati anu ku bakat sareng kageulisanana parantos berhasil meuntas wates na. Anjeunna ayeuna ngagaduhan ampir 9 juta pengikut dina Instagram.

Sapertos aktris Bollywood terkenal anu sanés, Bipasha ngajantenkeun léngkah munggaranna kana dunya mode sareng ngamimitian karirna anu suksés dina industri ieu ngora pisan, yuswa nembé 17 taun. Dina taun 90an anjeunna meunang Supermodel kompetisi Cinthol Godrej sareng kompetisi supermodel Ford internasional anu kawéntar. Hal ieu ngamungkinkeun anjeunna dianggo salaku modél di New York, nalika anjeunna asup ka agénsi Ford, sareng nembongan langkung ti 40 sampul majalah mode.

Salaku aktris, anjeunna ngalakukeun debut di layar lebar ku pilem "Ajnabee" (2001), anu nampi anjeunna penghargaan Filmfare pikeun debut awéwé anu pangsaéna. Sataun sanggeusna sumping kasuksésan komérsial kahijina kalayan pilem horor "Raaz" (2002) anu mana anjeunna dicalonkeun pikeun penghargaan Filmfare dina kategori aktris pangalusna.

Teras anjeunna ogé ilubiung dina pilem anu ngahasilkeun nilai tinggi anu séjén di India sapertos komédi "No Entry" (2005), "Phir Hera Pheri" (2006) sareng "All the Best: Fun Begins" (2009).

Salami taun-taun éta anjeunna ogé nampi pujian pikeun pagelaran na dina pilem horor Aatma (2013), Creature 3D (2014) sareng Alone (2015) sareng dina komedi romantis Bachna Ae Haseeno (2008). Sababaraha karyana anu pang anyarna di Bollywood nyaéta Humshakals (2014) sareng Creature (2014).


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

46 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1.   enya cenahna

    Leres Aishwaria imut sareng kuring nguping éta tapi pikeun kuring Kajol masih mangrupakeun aktris Indu anu pangcantikna sareng anu pangsaéna ...

  2.   rikardo cenahna

    Sae Aishwaria imut tapi Kajol langkung geulis sareng berbakat

  3.   brendu cenahna

    lamun kuring pikir sami
    Kajol ngalangkungan anjeun, tapi anjeun henteu kedah dilahirkeun deui di dinya upami anjeun bakal langkung geulis, ha ha, naon rasa humor, henteu saur anjeun?

  4.   Marco cenahna

    kajol kembang ros paling éndah

  5.   ermion cenahna

    Abdi henteu hoyong ngabatalkeun saha waé atanapi ngabandingkeun sabab teu aya babandingan. kajol salaku aktris matak ngesankeun sabab anjeunna ngajantenkeun sadaya karakter anu anjeunna lakukeun dipercaya sareng kumaha geulisna wanoja daging sareng tulang, brabo polos prefabrikasi pikeun anjeun kajol

  6.   yu cenahna

    kajol mangrupikeun aktris pangsaéna anu kuring resep ningali anjeunna dina cinta munggaran kuring sareng sharuck khan anu saé

  7.   Evelyn cenahna

    alus pikeun kuring kajol anu pangsaéna ti bioskop hindu jeung geulis kuring resep ka pilem cinta dirina ngalawan kandel sareng ipis kajang kajol anjeun karesep kuring ok

  8.   swarna cenahna

    Aishwarya Rai mangrupikeun aktris karesep kuring di sadaya India
    Abdi resep janten aktris Bollywood sapertos anjeunna

  9.   swarna cenahna

    Bombay anu pangsaéna !!

  10.   milen cenahna

    tanpa diragukeun henteu aya point of perbandingan sabab bakat kajol sareng kaindahanana moal aya anu ngébréhkeunana ogé dunya kuring anu kahartos

  11.   MARISABEL ARACA cenahna

    KAJOL PALING LUCU ………… JELAS TI SIIIIIIII

  12.   MARISABEL ARACA cenahna

    HALO SADAYANA.
    KAJOL mangrupikeun kagiatan favorit kuring sareng jelas ogé SHARUKH KHAN Abdi bogoh ka aranjeunna duaan

  13.   milen cenahna

    Hayu sadayana terang sareng nampi, yén ngan Kajol anu pangsaéna upami …… ..

  14.   Mary cenahna

    pilem kajol sareng sharukan geulis pisan aranjeunna ngajantenkeun pasangan anu geulis

  15.   Mary cenahna

    aktris anu pang geulisna nyaéta kareena kapoor, aishwarya rai, kajol

  16.   Manuk camar cenahna

    Kajol nyaéta awéwé anu geulis pisan sareng kawéntar sareng lengkep sareng kharisma anu lengkep.
    Abdi leres-leres salah sahiji penggemar Kajol, ogé aranjeunna ogé duét sareng SRK
    alus pisan, kuring ogé resep bioskop hindu, kuring sacara praktis ngagem dulur

  17.   Martin cenahna

    Aranjeunna anu pangsaéna. masangkeun langkung seueur poto sareng anékdot anjeun

  18.   nona karol cenahna

    kajol anu pangindahannaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa teu aya anu sapertos anjeun

  19.   Karen cenahna

    Kajol geulis pisan sareng aktris anu saé, lucu, anjeunna menari kalayan saé .. anjeunna anu pangsaéna!

  20.   ERIKA GUSMAN cenahna

    LINDA KAJOL MAKSIMUM

  21.   KAREN GUSMAN RAMOS cenahna

    KAJOL ANJEUNG PEMAIN PEMIMPIN KA HINDU CINEMA DENGAN CHARISMA ANJEUNG Sederhana Anjeun Jantenkeun Abdi Silih Asih Sareng Pilem Anjeun Sareng SHARUKH HEBAT… .SET JADI KAJOL… Aranjeunna ngadamel kopling anu éndah tapi anjeun parantos nikah…

  22.   miki cenahna

    Seueur anu nyarios yén anjeun paling geulis sabab ningali kaéndahan luar anjeun anu anjeun henteu tiasa nyumput tapi aranjeunna poho terang kumaha anjeun saéstuna salaku jalma sareng éta anu penting, henteu saé mikanyaah ka luar upami sanés batinna sakumaha anu kuring laksanakeun. Anjeun aktris anu pangsaéna di sadaya India saprak anjeun ngalakukeun éta kalayan raos, hal anu seuseueurna palaku parantos hilap ... tah, seueur salam Ibu Kajol Devgan, seueur kasuksesan sareng anu pangsaéna pikeun anjeun sareng kulawarga , tong hilap pangageung anjeun ti sakumna dunya. dunya sareng anu langkung luhur ti sadayana anu sohor ieu ... Kuring ngarepkeun dinten anu anjeun tiasa sumping ka Peru sahingga tiasa gaduh kabagjaan pendak sareng anjeun sacara pribadi sabab upami éta dugi ka kuring kuring bakal ngalakukeun nanaon janten ngan 1 mnt di sisi anjeun .. aduh ... mugia anjeun tiasa maca seratan ieu hiji dinten .. jaga atte miki

  23.   Eliama Gaviota cenahna

    Leres leres kalayan geulis pisan sareng ku margi kuring fanatik pisan kana bioskop hindu abdi waspada perdana sadaya aktris aktor sapertos Kajol, Ash, Preity, Rani jsb, ti lalaki SRK, Roshan, Salman, di kanyataanna kuring mangrupikeun kipas sadaya palaku sareng aktris anu kuring paling kenal sareng kuring paling kenal
    Pelukan Natal anu bagja pikeun sadayana
    bayam seagull

  24.   sandrita cenahna

    Kuring henteu terang naon anu aranjeunna ningali Kahol tapi hiji hal anu matak sono kana dunya sareng modél diantara hal-hal sanésna sareng anu sanésna nyaéta aranjeunna resep aranjeunna
    naha aranjeunna masihan aranjeunna nyeri dina pilem na
    tapi pikeun kuring sareng kanggo sareng kanggo seuseueurna éta ngan ukur aishwarya rai upami henteu ngabandingkeun poto sareng seueur deui

  25.   estefani cenahna

    Aswaira mangrupikeun asQo! 100% KAJOL .. sareng zi stuviera RANI bakal menang sadayana :)!

  26.   Beatriz cenahna

    Salam kuring nyerat anjeun ti Bolivia pikeun KAJOL anu paling pikaresepeun sareng aksi anu pangsaéna sabab Ais ogé henteu leres-leres disarankeun sareng KOQUETA SIIIIIIIIII Éta naha kuring henteu bakal CAEEEEEEEE upami éta henteu geulis anjeunna henteu ngagaduhan. KABENERAN murni

  27.   milen cenahna

    oh enya ps sareng ku kajol kajol ngajantenkeun pasangan anu saé pisan sareng shahrukh khank
    Aranjeunna cocog pisan aranjeunna duanana mangrupakeun aktor anu saé sareng éta bakal direalisasikeun dina pilem terakhir anu duanana ngalakukeun babarengan anu ngajantenkeun aranjeunna unik

  28.   Claudia cenahna

    Naon nami aktrisna? Naon anu anjeun lakukeun?

  29.   john cenahna

    Hello sadayana; Pikeun kuring, Kajol anu pangsaéna sanés ngan ukur kusabab kageulisanana, tapi ogé kusabab kualitas interpretasi na. Abdi resep pisan ningali polah na sareng musikal anu penting dina bioskop induksi.

  30.   Maria Kurnia cenahna

    pikeun kuring aranjeunna katingalina geulis aranjeunna duanana meta langkung saé dina pilem pikeun kuring aranjeunna duanana geulis

  31.   nadeshco cenahna

    pang geulisna nyaéta kajo tanpa diragukeun ray ews imut tapi anjeunna henteu gaduh awak anjeunna ibarat iteuk tapi kajol mangrupikeun déwi sareng wajah anu awakna anjeunna sampurna aduh

  32.   Beatriz cenahna

    Sigana mah saé kajol, janten aktris pangsaéna

  33.   yordan cenahna

    muhun kajol langkung geulis sareng aktris anu saé

  34.   Ernesto cenahna

    Kajol beuki geulis di jero sareng luar!

  35.   MARI MAR cenahna

    PELAKON PANGSAÉNA nyaéta SHARUKHAN JEUNG KAJOL SANGÉNG AWAK
    Aranjeunna matak endah sareng seueur pisan aranjeunna anu fantastis

  36.   Jose cenahna

    KAJOL PANGSAÉNAN JEUNG PISAN SADAYANA PELAKSANAAN, GUSTI BERKASNA KABEH, TERUTA PANON

  37.   herlinda lampu cenahna

    Pikeun kuring aranjeunna duanana berbakat tapi kuring pikir anu pangsaéna mangrupikeun kajol sareng anu kuring paling resep nyaéta wajahna

  38.   milen cenahna

    saé pisan ngagaduhan palaku anu saé sapertos kajol sareng sharukhan

  39.   maria gomez cenahna

    Pikeun kajol kuring anu pangsaéna sapertos anu nyanghareupan aktris anu geulis pisan sareng kuring resep pilemna

  40.   lucero martin cenahna

    olz kajol abdi pangagum pangageungna

  41.   GINO cenahna

    Kaéndahan anu manceran kamana waé anjeunna angkat sareng profesionalisme na mangrupikeun tanda kagum anu henteu tiasa diendeg, utamina upami anjeunna awéwé anu saleresna calakan, alhamdulillah parantos ngutus awéwé anu geulis sareng calakan ka dunya ieu. Selamat kuring sareng anjeun masih éndah sapertos anjeun, kuring pameget nomer 1 anjeun, ciuman

  42.   sara cenahna

    hl nami abdi sara sareng kanggo kuring sadayana indu akrisaz anu geulis sareng cinta ka pilem indu kuring resep aranjeunna

  43.   ARIS OCHOA cenahna

    Pangalusna BOLLYWOOD nyaéta kAJOL, éta mangrupikeun kagiatan anu lengkep, sareng anu paling saé pikeun sadayana, kuring parantos ningali seueur pilem HINDU sareng kuring henteu ningali kagiatan sapertos dirina sareng kursus, pilem anu pangsaéna ku SRkAJOL salaku cara anu hadé. .

  44.   john velarde cenahna

    Ti Peru, Kajol mangrupikeun aktris pilem Indu anu paling geulis sareng lengkep, sabab salian ti lakonan anjeunna nyanyi sareng jogét éndah bravo Kajol

  45.   aris cenahna

    Dinten ieu kuring ningali PYAAR TO HONA HI THA, sareng Kajol sareng Ajay, kuring pasti henteu terang naon anu kuring kedah nyarios perkawis Kajol, kuring kantos nyarios yén anjeunna karakter dina pagelaran, anjeunna mangrupikeun aktris anu masing-masing karakter cocog sareng anjeunna, manehna nyaéta karismatik, seger, éndah, sampurna. Kuring parantos ningali seueur film na Ajay mangrupikeun palaku anu saé tangtosna pasangan anu hébat SrKAjol, kuring nyarios kalayan dasar, anjeunna nyaéta RATU DIVA ICON, kuring ragu éta tapi sesah milarian aktris anu ngagaduhan sadayana. salah sapertos Kajol, kuring miharep balik deui anjeunna pikeun ningali dina pilem anyar sareng kuring ngarasa kagum pisan pikeun anjeunna ……

  46.   Marcelo cenahna

    Ti Iquitos-Peru Kajol anu pangsaéna. Abdi parantos nuturkeun anjeunna salami 20 taun ti saprak kuring ningali pilem na kuch kuch hota hai.