Nganjang ka Sri Lanka: naha wisatawan Spanyol peryogi Visa?

Sri Lanka mangrupakeun salah sahiji nagara anu geus acquiring leuwih relevansi dina taun panganyarna salaku tujuan wisata. Nagara ieu, anu katelah "cimata India" kusabab posisi geografisna, sanggup ngajantenkeun wisatawan anu nyéépkeun sababaraha dinten di wilayahna murag asih. maranéhanana bentang pagunungan dotted ku widang tea atawa kota kolonial impressive na mangrupa sababaraha atraksi utama na.

Tapi nagara éta ogé ngagaduhan rupa-rupa sato anu hirup di alam liar di taman nasionalna, sapertos gajah sareng macan tutul. Patung Buddha anu diukir dina batu sareng pantai liar kidul anu sampurna pikeun surfing mangrupikeun sababaraha unsur anu ngagoda wisatawan unggal taun.

Tapi naha wisatawan Spanyol peryogi Visa pikeun asup ka Sri Lanka?

Pikeun nganjang ka Sri Lanka, naha pikeun alesan wisata, alesan bisnis atanapi keur transit ka nagara sejen, perlu pikeun meunangkeun visa Sri Lanka anu ngamungkinkeun anjeun asup sareng nyéépkeun waktos di nagara sacara sah. warga Spanyol kedah ngalamar Visa sateuacan nganjang ka Sri Lanka, sajaba bisa demonstrate sarat séjén yén nagara éta merlukeun wisatawan internasional.

Visa pikeun asup ka Sri Lanka, ogé katelah ETA, diperyogikeun pikeun sadaya wisatawan. Éta mangrupikeun otorisasi anu sah pikeun éntri tunggal ka nagara éta sareng anjeun tiasa nampi éta saatos pesen penerbangan, tapi sok sateuacan lebet ka nagara éta. Anjeun ogé kedah ngabuktikeun ka patugas imigrasi yén anjeun gaduh bukti dukungan kauangan pikeun tetep anjeun di nagara éta, ogé nunjukkeun paspor anu valid sahenteuna 6 bulan ti mimiti anjeun asup ka nagara éta.

Syarat séjén pikeun anu asup ka Sri Lanka, boh pikeun pariwisata boh pikeun alesan bisnisÉta mangrupikeun reservasi penerbangan uih deui ka nagara sanés atanapi mayar visa bisnis khusus upami anjeun asup ka nagara éta pikeun bisnis, padamelan atanapi mésér sareng ngajual produk sareng / atanapi jasa.

A prosedur diperlukeun pikeun asup ka nagara

Spaniards ngarencanakeun nganjang ka Sri Lanka kedah kéngingkeun ETA Sri Lanka sateuacan lebet ka nagara éta. Anjeun tiasa kéngingkeun éta ku cara naroskeunana sacara pribadi di Kedubes Sri Lanka di Spanyol, tapi anu paling disarankeun nyaéta ngalakukeun éta ngalangkungan Internét. Sareng éta nagara Asia ayeuna ngamungkinkeun prosésna dilaksanakeun sacara online pikeun ngagampangkeun aksés pariwisata ka nagara éta.

Perlu nuturkeun léngkah-léngkah pikeun ngarengsekeun formulir, dimana anjeun peryogi nasihat profésional. Ngeunaan biaya pikeun meunangkeun ETA Sri Lanka, Diperkirakeun sakitar 45 euro dumasar kana data panganyarna anu disayogikeun ku Sri Lanka, Sanajan eta bisa rupa-rupa ku waktos Anjeun ngatur lalampahan anjeun. Biaya ETA Sri Lanka pikeun alesan bisnis tiasa gaduh biaya tambahan dibandingkeun sareng ETA kusabab alesan pariwisata.

Hal anu biasa dina jinis prosés ieu nyaéta nampi réspon resmi ngalangkungan saluran komunikasi, sapertos email. Surat ieu biasana narima dina 7 poé, Ku kituna hal anu penting pikeun ngalakukeun hal eta dina waktu saméméh tanggal asupna ka nagara pikeun mastikeun yén anjeun boga eta iraha waktuna katuhu. Untungna Aya agénsi sareng perusahaan anu nawiskeun ngalaksanakeun prosedur ieu ka musafir ngarah teu kudu salempang ngeunaan hiji hal.

Upami anjeun badé lebet ka Sri Lanka dina waktos kirang ti 7 dinten sareng anjeun peryogi otorisasi ETA anjeun gancang, éta ogé tiasa diolah tapi anjeun kedah nunjukkeun dina pamundut yén éta téh prosedur urgent sareng ieu tiasa gaduh biaya tambahan, sabab kedah ngolah pamundut ETA dina waktos anu langkung lami tibatan biasa.

Sakumaha anjeun tiasa tingali, urang Spanyol kedah ngalamar Visa pikeun asup ka Sri Lanka pikeun alesan perjalanan, naha pikeun pariwisata atanapi perjalanan bisnis. Prosedur anu dipikabutuh pikeun ngagampangkeun transit pikeun wisatawan nalika aranjeunna sumping di bandara sareng ngamungkinkeun nagara gaduh kontrol anu langkung ageung pikeun jalma anu asup ka wilayahna sareng meuntas watesna.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*