Naon perusahaan farmasi utama di India?

farmasi utama India

Industri farmasi India mangrupikeun salah sahiji anu panggedéna di dunya. The parusahaan farmasi ngarah di India Babarengan aranjeunna panyadia ubar generik panggedéna di dunya. Salaku tambahan, aranjeunna nyayogikeun langkung ti 60% paménta dunya pikeun vaksin.

Henteu ngan éta: di India aya ampir 1.400 tutuwuhan farmasi anu disatujuan ku WHO. Aranjeunna ngahasilkeun sakitar 60.000 mérek generik tina 60 kategori terapi anu béda. Kalayan langkung ti 3.000 perusahaan farmasi dioperasikeun sareng jaringan anu mantep langkung ti 10.500 laboratorium manufaktur, tiasa dijantenkeun aman yén India mangrupikeun apoték anu hébat di planét ieu.


Industri farmasi tina India Éta dihargaan dina 2019 dina US $ 36.000 milyar. Obat generik, kalayan pangsa pasar 71%, ngabentuk segmen pangageungna produksiana.

apoték peta india

Ieu daptar perusahaan farmasi terkenal di India. Top 10 Kami:

Perawatan Kaséhatan Cadila

Éta perusahaan farmasi pangageungna di India. Didirikeun taun 1952 ku Ramanbhai Patel sareng dumasarkeun di Ahmedabad. sareng parantos janten perusahaan farmasi panggedéna di India.

Cadila Healthcare ngagaduhan sapuluh pabrik pabrikan di saluruh nagara di sababaraha daérah sanés nagara: Navi Mumbai, Ankleshwar, Changodar, Goa, Vatva, Baddi, Dabhasa, Vadodara, Dabhasa sareng Patalganga.

Torrent farmasi

Kantor pusatna ogé ngagaduhan kantor pusatna di Ahmedabad sareng pabrik pabrik di sababaraha penjuru nagara. Pharma Torrent parantos ngahususkeun dina pembuatan ubar pikeun pangobatan médis sistem saraf pusat (CNS), gangguan saluran pencernaan, analgesik sareng antibiotik.

Cipla

Kalayan pertumbuhan anu luar biasa dina puluhan taun terakhir, CIPLA, didirikeun di Mumbai di 1935, parantos janten salah sahiji perusahaan farmasi anu paling nguntungkeun di India.

Teguh ngembangkeun ubar pikeun ngubaran sagala rupa panyakit sapertos déprési, diabetes, atanapi panyawat pernapasan. Angka penjualanna sakitar 7.000 milyar rupia sataun (sakitar 78 juta euro). Éta ngagaduhan tujuh pusat produksi anu langkung ti 22.000 padamel damel.

Reddys Labs

Teu diragukeun salah sahiji perusahaan farmasi utama di India, kalayan proyéksi internasional anu kawéntar. Perusahaan didirikeun taun 1984 ku Dr Anji Reddy. Kantor pusatna di Hyderabad sareng ngadamel langkung ti 180 obat ogé langkung ti 50 bahan farmasi aktif.

Aya tujuh pabrik pabrik Reddys Labs di India. Di luar nagara, firma éta gaduh laboratorium di Rusia sareng ngadistribusikaeun ubar-ubaran perusahaan farmasi Belgia UCB SA di Asia Kidul.

Lupine Ltd.

Angka penjualan na langkung ti 5.000 juta rupia dina sataun. Lupine lahir di 1968 berkat inisiatif ti  Desh Bandhu Gupta, salah sahiji panaliti anu kawéntar di nagara éta. Perusahaan ayeuna ngajual produkna ka langkung ti 70 nagara di sakumna dunya, kalebet Afrika Kidul, Jepang, Australia sareng Uni Éropa.

obat

Perusahaan Farmasi Top di India

Aurobindo Pharma

Didirikeun taun 1988, Aurobindo Pharma Terbatas nguruskeun boh pembuatan sareng produksi ubar generik sareng bahan aktif. Anjeunna parantos khusus di genep daérah terapi khusus: Sistem Saraf Pusat, kardiovaskular, antibiotik, antiretroviral, antiallergic sareng produk gastroenterologis.

Perusahaan ngekspor produkna ka langkung ti 120 nagara sareng gaduh omzet langkung ti Rs 4.000 milyar sataun.

Panonpoé Farma

Sejen ti perusahaan farmasi utama di Idnia, diadegkeun ku Dilip shanghvi dina 1983 di daérah Vapi Gujarat. Mimitina Sun Farma didedikasikan pikeun ngahasilkeun lima jinis ubar anu khusus berorientasi kana pengobatan gangguan jiwa. Teras, perusahaan kéngingkeun farmasi ranbaxy, nambahan modalna sareng mekarkeun produksi na.

70% ubar Sun Farmasi dijual di Amérika Serikat. Dina taun-taun ayeuna perusahaan parantos ngamimitian ékspansi anu kuat anu ngarah ngarah muka pepelakan di nagara sapertos Mexico, Israel atanapi Brazil.

Inovasi

Innovexia Life Science Pvt. Ltd. diaku salaku parusahaan ngarah di sakumna dunya dina pembuatan sareng pamasaran rupa-rupa ubar. Prestige perusahaan farmasi ieu aya dina tingkat ahli timna anu luhur pisan, fasilitas canggihna sareng investasi na dina proyek panilitian anyar.

Alkem

Dumasar di Bombay, Laboratorium Alkem mangrupikeun salah sahiji perusahaan farmasi terkenal di India. Produkna dijual di langkung ti 40 nagara- Obat generik kualitas luhur, bahan farmasi aktif sareng nutrasi. Total, langkung ti 800 mérek ngaliput sadaya segmen terapi utama.

Alkem pasar sareng ngajual produk di Amérika Serikat dina mérek dagang naek. Nya kitu, éta ngembangkeun kagiatanana di pasar sanés sapertos Australia, Chili, Pilipina sareng Kazakhstan, sareng anu sanésna.

HICP

Daptar urang réngsé ku IPCA Laboratories Ltd., perusahaan anu gaduh langkung ti genep dasawarsa pangalaman. Produkna disebarkeun di sakitar 120 nagara, sedengkeun fasilitasna nampi pujian ti aparat pangaturan ubar utama di dunya.

Salah sahiji tujuan utama IPCA nyaéta ngajaga kualitas luhur dina sadaya produkna, bet dina ngahususkeun dina pangobatan médis tangtu.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

2 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1.   raju mahtani cenahna

    Abdi hoyong terang nami-nami Laboratorium di India, anu disahkeun ku DIGEMID Peru

  2.   ELIAS TAHAN cenahna

    Abdi hoyong terang daptar produk lab pikeun terang naon anu dipiboga sareng tiasa dianggo sareng aranjeunna, kami gaduh Déwan Perwakilan kanggo Vénézuéla, Kolombia sareng Amérika Tengah

    + 584143904222
    ELIAS TAHAN