Pakean lalaki hindu

Pakean lalaki hindu

Pikeun papakéan anu dianggo di India, seueur pabrik anu nganggo lawon tina sagala rupa tékstur sareng warna. Dina baju lalaki, lawon disiapkeun pikeun nahan sagala jinis cuaca anu goréng atanapi ogé difokuskeun kana doktrin agama.

sadaya pakean lalaki di india aranjeunna parantos ngalaman modifikasi. Ieu kusabab saeutik demi saeutik pangaruh Islam lalaunan ngasupkeun budaya India, ngarobih bahkan gaya pakean.  

Pangaruh Mongol dina pakean India éta ogé nyatet ayeuna ku jaket anu dihijikeun anu tiasa ditingali dinten ayeuna dina sababaraha baju. Jaket ieu dihijikeun dina pingping disebat jama sareng upami dianggona ku calana, nami lengkepna nyaéta pajama.

Sadayana baju india Éta dilengkepan ku sababaraha perhiasan emas sareng pérak sareng éta dipaké tina cingir dina suku atanapi anklets kana buckles pikeun daérah irung (sanaos anu terakhir ngan dianggo ku awéwé).

Jalma-jalma anu paling beunghar di India sering nganggo hiasan anu ostentatiouss, anu mana anu ngabatesan kelas, langkung seueur tibatan lawon baju anjeun didesain.

Jinis kostum Hindu pikeun lalaki

Dhoti

Dhoti, kostum hindu

Dhoti mangrupikeun salah sahiji jinis kostum Hindu anu dianggo dina Daérah benggala Seuseueurna, tapi sakedik-sakedik parantos janten pakean anu dianggo di sababaraha penjuru India.

Mangrupikeun baju anu bentukna segiempat sareng didesain sadayana dina katun. Éta tiasa ukuran dugi ka 5 méter sareng dibungkus dina awak.

Dina kalolobaan kasus, para dhoti Mangrupikeun jinis baju anu warna bodas atanapi krim. Biasana ngabungkus sakuriling bagian pinggang sareng antara suku. Anu panjang, kéngingkeun calana hampang tapi anggun sareng luhur.

Khalat

Khalat, papakéan hindu anu sanés pikeun lalaki

Khalat mangrupikeun kostum Hindu dirancang dina katun atanapi sutra (gumantung kana kumaha masing-masing jalma mikahoyong) sareng dianggo di seueur daérah India. Jinis papakéan ieu tiasa dianggo ku lalaki sareng awéwé, sabab henteu ngagaduhan jinis bébédaan gender.

Pakean ieu biasana dianggo salaku panghargaan kahormatan, sapertos mantel anu dianggo di India.

Kirpan

Kirpan

Sanaos ieu sanés jinis pakean sapertos kitu, éta ogé mangrupikeun bagian tina lalaki di India. Mangrupikeun senjata leutik pikeun tujuan simbolis hungkul. Keris melambangkan tungtung panindasan sareng ketidakadilan.

Este Komplementer pakean lalaki di India, dianggo dina beubeur anu disebat Gatra. Baheulana éta pedang hébat anu dianggo dina upacara, tapi di jaman ayeuna urang, éta ngan ukur janten keris alit kanggo dianggo pakean.

Aksésori ieu pernah tiasa dianggo salaku pakarang.

Kurta

Kurta, salah sahiji kostum Hindu anu pang populerna

El Kurta Éta mangrupikeun jinis kostum Hindu anu sanés pikeun lalaki ti India anu diwangun ku kaos lega sareng leupas anu biasana ngahontal daérah tuur sareng tiasa dianggem ku lalaki atanapi awéwé sacara teu jelas. Dina kasus awéwé, kurta ngahontal luhur tuur.

Sanaos dina waktos terakhiréta Kurta Biasana dianggo ku calana jeans, biasana digunakeun ku calana Salwar sareng churidar. Calana ieu lébar, tapi éta ngagaduhan kaanehan anu sipatna ditempelkeun dina area ankle.

Jenis pakean ieu tiasa dianggo salaku pakean resmi, sanaos seueur jalma ngagem éta unggal dinten.

Churidar atanapi salwar

Churidar atanapi salwar

El churidar mangrupikeun jinis calana anu populér pisan sareng parantos janten varian anu calana panjang salwar; Nanging, salwarna béda-béda sabab taper dina ankle sareng taper churidar sakedik sateuacan sumping, anu masihan penampilan anu béda-béda pisan, ngajantenkeun garis garis tina suku tiasa katingali dimungkinkeun.

Jinis calana anu pangsaéna tina gaya ieu nyaéta anu gaduh sakedik élastisitas, sabab nalika aranjeunna ketat, penting yén jalma anu ngagunakeunana tiasa gerak bébas.

Shahtoosh

Shahtoosh

Pelengkap ieu disebat "kasenangan raja"Sareng mangrupikeun jinis selendang tenun anu saé pisan anu dianggo untaian rambut antélop anu béda. Penenun jinis shawl ieu nyaéta tukang tenun kasmir sareng aranjeunna ngadamel karya seni asli.

Sateuacanna, shawl ieu mangrupikeun méwah anu leres pikeun jalma anu nganggo éta, kusabab kusabab produksi anu mahal sareng nyéépkeun waktos, hargana mahal pisan. Salaku tambahan, diperyogikeun seueur katerampilan pikeun tiasa ngaput rambut antelop babarengan, sabab ngagaduhan diameter 9 mikrométer.

Jalma anu ngagaduhan selendang sapertos kitu ngagaduhan harta benda anu mahal pisan sareng berharga.

Dupi éta parantos jelas pikeun anjeun naon anu kasebut paling kostum khas hindu pikeun lalaki?


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

30 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1.   Israel cenahna

    Tunika, rok, sareng baju non-garpu kanggo lalaki mangrupikeun pilihan anu pangsaéna, Kanggo kasihatan, kanyamanan, sareng hormat. Calana mangrupakeun torutra sepanjang waktos

  2.   ximena cenahna

    naha aranjeunna ngan ukur nganggo modél jalu ngagem baju éta sabab henteu nganggo lalaki asli ti india

  3.   Nicolas cenahna

    kumaha baju anjeun

  4.   adiela cenahna

    Pamakéan OVEROL, atanapi calana, ngamajukeun panyakit lalaki modéren: impotensi, sterilitas, masalah prostat, kanker téstis. Teu aya bagian awak lalaki anu kakeueum atanapi disiksa sapertos kelamin. Aya seueur deui alesan anu menerkeun lalaki éta Maké SKIRTS DEUI. Calana parantos janten simbol panyiksa, paméran, sareng ngahinakeun awéwé sareng murangkalih. Langkung langkung saé, langkung séhat, langkung raoseun sareng langkung hormat, sareng inovatif, yén lalaki nganggo rok, atanapi baju nganggo rok.

  5.   Gustavo cenahna

    Puisi ne anu kostum khas anu tiis ngagaduhan jalma ieu salain éta raoseun pisan

  6.   Jose cenahna

    Pikeun kuring éta baju nyaman sareng ogé elegan, saé upami kuring tiasa nganggo éta di nagara kuring. Kanyamanan sareng kaséhatan heula.

  7.   Jibril cenahna

    hooooooooooooooooooooola

  8.   Jibril cenahna

    halo bapak, anu terakhir dina warna hideung, anjeunna ragrag siga jalma anu alus
    hooooooooooooooooooooooooooooola daddy!

  9.   Jibril cenahna

    aya naon anu kuring bayangkeun sareng anu hideung ahyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy bapak kuring hoyong ningali ……………… .. seuri

  10.   Jibril cenahna

    Kuring terang yén anjeun saeutik India tapi hal ageung henteu kaluar tina anjeun

  11.   Jibril cenahna

    sareng upami abdi guey yyyyyyyyyyyyyyyyyyy ????????? !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !
    Abdi hoyong anjeun terang yén anjeun ngagolér sareng kuring dina ranjang, bapak hideung !!!!!!
    nepi ka peluit !!!!!!!!!!!!!!!

  12.   Fran cenahna

    anjeun tiasa ngirim tautan cara ngagunakeun dhoti

  13.   Maria Emilia cenahna

    Kostum khasna geulis pisan kusabab tekanan tina kombinasiana
    boh dina warna boh dina potongan baju.

  14.   HAAAAAAA cenahna

    KA INDIA DI INDIA BOGA PENIS JAAAAAAAA

  15.   citlali cenahna

    Jalma-jalma ti India ngagaduhan ………. Aranjeunna parantos terang naon anu dianggo pikeunna.

  16.   Raul cenahna

    Usul anu kacida jalu sareng elegan

  17.   Tina cenahna

    uyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy kaluar ti mode didieu di Kolombia tapi baju éta cool sareng awéwé ogé

  18.   Colima Méksiko cenahna

    Teu Mamen mangrupikeun papakéan anu luar biasa, anggun, mistis sareng khususna para pria katingalina pikaresepeun pisan sareng nyababkeun pikagumbiraeun sareng ngajantenkeun imajinasi ngapung. Nalika budak awéwé pendakan INDU noél éta sareng aranjeunna bakal ngaraos ngumbara ka India sareng dikurilingan ku budak lalaki anu geulis

  19.   ztefan cenahna

    LALAKI PALING INDAH PALING CANTIK JEUNG TEU KUDU DIKENJEUNG KASANA PAKASANNA SADAYANA JEUNG KUMAHA JEUNG INDIA TANPA JEJEUT
    LUCU !!!!!!! 1

  20.   Yusup cenahna

    Berharga ieu masihan lalaki hiji hawa mistis dina waktos anu sami tina elegance, ieu geulis

  21.   kalep cenahna

    Abdi resep baju ti nagara sanés tapi sesah ngalawan didieu di Bolivia, Santa Cruz. Abdi hoyong mésér baju sareng detail anu sanésna, kumaha kuring kéngingkeunana, punten?

  22.   Jose Alfredo Velasco cenahna

    Batur terang dimana kuring tiasa ngagaleuh jinis baju éta, ulah maca éta ti India nyalira, ngan éta kuring hoyong mésér sareng didieu dimana kuring cicing aranjeunna henteu ngicalna sareng kanyataanna kuring resep kusabab kuring gaduh getih India tapi abdi resep sadayana ti India
    jawab x fas choreo kuring nyaeta earvanggogh@hotmnail.com

  23.   ali cenahna

    Abdi gaduh réréncangan Indu sareng aranjeunna henteu nganggo baju sapertos éta tapi baju éta sigana raoseun pisan pikeun kuring

  24.   Ricardo cenahna

    NAON SITES BISA NAMPAK JEUNG Mésér Pakéan Pikeun Lalaki INDU, NUHUN

  25.   renfadatsgarraf cenahna

    Di Barcelona di jalan Casp nyaéta toko Tribal Area

  26.   Yuli cenahna

    budaya éta rada ahéng
    teu percanten ???

  27.   victor eddy cenahna

    Baju khasna pikaresepeun tapi anu kuring henteu resep ngeunaan indu nyaéta muja sato naon waé, contona beurit.

  28.   alexin cenahna

    jijij baju anjeun haha ​​xd xd

  29.   maria de los angeles sanchez alvarez cenahna

    anak kuring kedah kaluar dibaju di indu dimana kuring tiasa kéngingkeun jas

  30.   natashagb26 cenahna

    Éta pikaresepeun tapi aranjeunna kedah ngajelaskeun langkung seueur perkawis warna orijen tapi kuring resep kana dhotiiiiiiii