Savita Bhabhi: Jalur Komik Pang populerna sareng Kontroversial India

Abdi resep maca komik sareng éta mangrupikeun jinis kasenian anu leres-leres henteu aya wates. Bisa jadi komik identik sareng Amérika Serikat, Éropa atanapi Jepang, tapi anu leres na, contona, aya ogé komik di India sareng salah sahiji komik anu paling populér nyaéta Savita Bhabhi.

Éta anu disebatna Komik pang populerna sareng kontroversial India sareng dinten ayeuna, di Absolut Viajes, kami maksad pendak sareng anjeunna. Komik India? Leres kitu? Leres, janten waktosna kanggo ngantunkeun komik sareng komik Asia sareng Kulon sanésna sakedap kanggo terang komik Didamel di india.

Komik di India

Hayu urang bagéan, ceuk Jack the Ripper. Janten, hayu urang mimitian ku ngenalkeun dunya komik sakedik di nagara ageung sareng lega ieu. Komik India nganggo nami citrakatha. kecap éta kalebet buku komik sareng novel grafis anu ngagambarkeun budaya nagara, sahingga, éta diterbitkeun dina sababaraha bahasa anu diucapkeun di dieu.

Hayu urang émut yén India ngagaduhan agama sareng mitologi anu super euyeub, tah nagara ngagaduhan tradisi pamiarsa anu panjang tina buku, novel grafis sareng komik ti mimiti budak leutik. Masih, industri komik dimimitian dina taun 60an, tapi ngan ukur pikeun kulawarga sareng murangkalih umum. Cabang déwasa tina genus engkéna mekar di dieu, tapi akhirna hasil.

Dina tingkat ékonomi, Komik India suksés pisan dina akhir taun 80an sareng awal dékade ieu, sababaraha taun dimana printer henteu masihan dugi ka lega. Tangtosna, nomer percetakan sareng penjualan anu sami murag saprak harita, sapertos di sakumna dunya, sareng dina segi segmen murangkalih éta tacan mampuh bersaing sareng saluran tipi atanapi industri video game.

Kumaha waé ogé, unggal taun aya kajadian-kajadian tangtu anu nuklir dunya komik India, sapertos Komik Con India, Comics Fest India, Indie Comix Fest atanapi New Delhi World Book Fair. Sareng leres ogé yén seueur panyipta komik India parantos mimiti hijrah ka Kulon damel sakedik kanggo Dark House, DC, Archies atanapi Image.

Savita Bhabhi, komik porno

Nyaho sakedik ngeunaan dunya komik India, hayu urang teraskeun kana ieu komik populér tur kontroversial. Naha kontroversial? Nya éta téh nyaéta komik pornografi sareng jinis di India lumayan janten masalah.

Savita mangrupikeun nami kalungguhan awéwé, un ibu rumah tangga kalayan tingkah laku lacur numutkeun budaya India. Kecap sanésna, bhabhi, hartosna adi ipar sareng mangrupikeun istilah hormat anu dianggo di belah kalér nagara pikeun nyebut ibu rumah tangga.

Komik nembongan pikeun kahiji kalina dina 2008, dina Maret, sareng éta langsung kontroversial kusabab masarakat India konservatif pisan. Seueur anu nyarios yén komik ngagambarkeun sayap liberal masarakat, tapi urang parantos terang yén jangjang éta leutik.

Tapi henteu pornografi haram di India? Leres, produksi pornografi haram, tah ti mimiti halaman wéb tempat komikna diterbitkeun disensor ku pamaréntah nyaluyukeun kana hukum ayeuna. Tapi geuwat aya klaim liberal teras seueur wartawan ngiringan ngritik tindakan pamaréntah, nyebatna biasa-biasa waé sareng patriarkal. Maka, cai na diaduk cekap janten komikna henteu musnah.

Mimitina teh panyipta komik sareng situs na di mana éta diterbitkeun disimpen dina anonimitas, dina nami umum Kakaisaran porno, tapi sataun saatosna, dina 2009, Puneet Agarwak, anu nyiptakeun situs sareng generasi kadua India anu cicing di Inggris, ngungkabkeun idéntitasna pikeun terus merjuangkeun larangan éta. Tapi kulawarga henteu gaduh waktos anu saé sareng sababaraha minggu ka pengker ngumumkeun éta turun kana komik.

Éta henteu lami tapi éta hasil, terus adaptasi tangtu dina basa séjén mimiti muncul. Nyaéta, dina 2011 aya komédi, taun 2013 pilem sareng di 2020 a ulin, sadayana diideuan ku karakter seksi ibu rumah tangga India.

Petualangan Savita Bhabhi

Rumus na saderhana sareng sakumaha suksés nalika ngahasilkeun suhu lalaki: Savita nyaéta awéwé ngora sareng geulis, voluptuous sareng nikah. Nyaho sakedik ngeunaan adat istiadat India, urang terang yén anjeunna parantos nikah kusabab rambutna sabagian dilelep beureum jero, sareng anjeunna ogé nganggo anting emas anu sami sareng cincin kawin India.

Savita ogé biasana nganggo sari tradisional sareng cangreud beureum antara alisna, éta bindi. Salaki jauh ti imah, Janten kabur katiisan, bosen sareng sugema séksual Savita marahmay pisan sareng saha waé anu ngaliwat. Sareng ku marahmay kami nyarios yén anjeunna gaduh hubungan séks sareng sadayana. Henteu aya anu tabu atanapi dosa atanapi dilarang. Bahkan aya sababaraha inses anu tiasa ngungkabkeun urang di Kulon ...

Komikna leres saga tina petualangan seksual terlarang sareng ku sabab éta pisan éta niup kana konservatisme masarakat India. Salaku tambahan, kanyataan yén komik parantos ditarjamahkeun kana salapan bahasa paling populér di India parantos nyumbang kana kasuksésanna. Kasuksésan anu kagambar dina 30 rébu palanggan yén éta parantos terang ngagaduhan di jaman ka jaman na.

Suksés Savita Bhabhi ogé éta parantos memicu perdebatan anu meriah di kalangan sosiolog. Barina ogé aya anu nyarios yén bahkan ayeuna 70% penduduk India masih tradisional pisan. Tapi, ditilik tina komik, kabiasaan éta henteu ngadamel biarawan sareng anjeun nganggo saré sareng katingali tradisional sanés hartosna anjeun henteu tiasa ngajalankeun kahirupan séks anu aktip sareng rada libertis ku standar budaya anjeun nyalira.

Sareng éta anu Savita Bhabhi ngagambarkeun kalayan saé pisan, naon kajadian di jero rohangan teu tuang la gallerie. Urang sadayana terang yén kajadian aya di jero rohangan, tapi teu aya anu nyarioskeun perkawis éta ... atanapi sahenteuna henteu aya seueur obrolan di India dugi ka sumpingna komik ieu.

Tapi naha kaayaan parantos robih di India? Henteu, sigana yén India tacan siap pikeun révolusi séks. Naon waé ogé, sawala anu diangkat salawasna positip sareng ngamungkinkeun generasi muda ngabahas sahenteuna kahirupan séksna langkung bébas tina pantangan.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*