Adat istiadat India

Iraha waé urang mutuskeun badé angkat ka nagara anu di luar anu urang terang atanapi anu sanés di nagara-nagara anu caket kana budaya urang, urang bakal ragu-ragu ngeunaan tradisi anu aya hubunganana sareng hubungan antar-pribadi, tuangeun, adat istiadat sareng festival., Jsb., Tapi aya. sok mangrupikeun cara pikeun terang naon perusahaan ieu sareng kumaha jalanna sareng dina hal ieu, urang bakal terang éta tradisi sareng adat istiadat India. 

Bahasa di India

Bahasa di India

Salah sahiji bagian penting dina hiji nagara nyaéta basa sareng seueur deui di nagara sapertos India. Gumantung kana kaayaan dimana urang, éta bakal nyarios dina basa anu béda sanaos sawatara diantarana henteu dikenal ku pamaréntah pusat.

Bahasa resmi di nagara éta, janten, di sadaya nagara bagianna nyaéta Hindi, tapi aya seueur dialek anu teu dikenal sapertos basa Bengali atanapi Urdu tapi anu sanésna sapertos urang Nepal.

Masarakat di India

masarakat di India

Salah sahiji adat istiadat India nyaéta Masarakat India ngalir ku hirarki, kusabab pangaruh Hindu, sareng sadaya jelema sadar pisan naon posisi sosialna pikeun kulawarga, babaturan atanapi sakelompok jalma anu anéh.

Gumantung kana kontéksna, dina hirarki aya nami khusus pikeun jalma dina tingkat paling luhur, contona: di sakola, guru disebut "guru", kumargi aranjeunna ditingali salaku sumber pangetahuan; dina kontéks kulawarga, "patriark" nyaéta kumaha bapa, pamimpin kulawarga atanapi "bos" salaku manajer pamungkas dina bisnis. Hirarki ieu kedah ati-ati pisan sabab kasaimbangan masarakat gumantung ka aranjeunna.

Adat istiadat di India

adat istiadat india

Salah sahiji hal anu bakal nyerang urang ngeunaan adat istiadat India sareng anu jero dina pendidikan sareng masarakat na nyaéta saeutik atanapi henteu predisposisi urang India pikeun nyarios. "henteu", nyaéta nyaéta ngomong, Éta sanés ungkapan yén warga nagara ieu resep nganyatakeun boh sacara lisan atanapi non-verbal, sabab aranjeunna nyandak éta salaku cara nipu atanapi nguciwakeun jalma séjén, ku sabab éta aranjeunna langkung milih nawiskeun jinis réspon sanés anu aranjeunna pikir kami ngantosan atanapi masihan kami pilihan sanés anu mirip sareng anu urang milari atanapi ngarepkeun manggih.

Dina hal ngadamel janji atanapi rapat, pikeun nyegah kagoréngan kahareup boh ku henteu tiasa sumping, aranjeunna ulah masihan waleran anu negeskeun kalayan seueur detil, tapi masihan jawaban kabuka pikeun mastikeun sababaraha jam sateuacan aya acara.

Hubungan antarpribadi di India


Upami urang difokuskeun hubungan interpersonal, nyaéta, dina hubungan jalma-ka-jalma atanapi jalma anu ngagaduhan kelompok, agama, kelas sosial sareng pendidikan ngagaduhan beurat pisan dina hal anu saderhana tapi nekad sapertos salam: nalika nuturkeun hirarki, nalika dugi ka grup urang kedah salam heula ka jalma anu pangkolotna atanapi paling luhur sareng teras dugi ka sadayana kelompok réngsé. Nalika waktuna dugi ka pamitan, urang kedah ngalakukeun éta hiji-hiji sacara individual.

Kami bakal geuwat sadar mana anu langkung biasa pikeun urusan sareng penduduk kulon sabab bakal condong sasalaman, sanaos dina hal ieu, urang kedah ngantosan aranjeunna manjangan leungeun upami urang henteu yakin pisan kusabab kapercayaan agama di dinya biasana henteu aya meresan leungeun antara lalaki sareng awéwé, sanaos enya antara lalaki sareng lalaki sareng antara awéwé sareng awéwé.

Gastronomi di India

gastronomi India

Masalah penting anu sanés dina Budaya India teh kadaharan, salah sahiji anu paling warna sareng aromatik di dunya, pinuh ku pangaruh Arab, Turki komo ka Éropa anu teu kaétang kusabab sajarahna dina penaklukan sareng panyerbuan anu kaliwat, ngajantenkeun asakanana mangrupikeun sumber kabeungharan tuang sareng harta karun resep sareng bumbu India.

Diantara adat istiadat gastronomi India, piring bintang na nyaéta kari sareng rempah-rempah naSapertos jahe, ketumbar, kunyit, kayu manis, sareng cabé garing, contona, campuranana ngajantenkeun kari kari India dina unggal ngegel. Kami moal poho ngeunaan téh, tina rasa naon waé, sanaos karesep na Darjeeling (jenis hideung tea anu diciptakeun dina nagara India anu ngagaduhan nami anu sami) sareng Assam (jinis sanés tèh hideung, ogé katelah anu sateuacana, khas nagara India kalayan nami anu sami), nganggap inuman nasional ti abad kaopat kumargi éta protagonis dina sadaya pakumpulan sareng momen sosialisasi, janten bagian tina gaya kahirupan India.

oge daging sareng kadaharan ti laut penting, lauk sareng hayam, kumargi di nagara ieu sapi henteu didahar, kumargi aranjeunna dianggap suci dina agama Hindu sareng daging babi langkung ti dilarang dina agama Islam.

Naha anjeun langkung terang adat tina india? Upami anjeun hoyong langkung terang, ieu kami tinggalkeun anjeun sareng baju india has.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

81 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1.   muji cenahna

    Meureun kuring ngan ukur hoyong terang naon hartosna cincin irung, sareng kunaon kaseueuran awéwé gaduhna di sisi kénca tapi kuring parantos ningali sababaraha awéwé anu ngagemna di beulah katuhu, kusabab

    1.    Petra anu emoxxa cenahna

      Haha, naha anjeun hoyong terang, salam?

    2.    Parvesh cenahna

      Éta mangrupikeun salah sahiji tina 16 hiasan awéwé.

  2.   Charly cenahna

    Éta henteu goréng sareng anjeun kedah ngahargaan adat istiadat kusabab sapertos urang ningali aranjeunna anéh ogé aranjeunna ningali kami sapertos kieu
    Tradisi ieu jarang tapi asik, salam ti Méksiko

  3.   Laura cenahna

    Kuring resep tradisi aranjeunna sabab henteu ngarugikeun saha waé, kacuali nikah ka dua jalma anu parantos mikanyaah batur, tapi murag asih sareng koeksistensi leres pisan, murag asih asalna tina paningal tapi éta gancang-gancang berakhir dina cinta anu leres-leres muncul anu tahan salamina. Budaya Hindu mangrupikeun kesan anu luar biasa sareng moal pernah lirén janten kitu. Punten teraskeun postingan perkawis anjeunna.
    Ti Mexico, salam ka sadaya umat Hindhu.

  4.   Valentina cenahna

    Halaman ieu saé pisan kanggo dianggo. Abdi resep pisan. Abdi naros ka jalma sanés ngiringan koméntar anu goréng pikeun halamanna. Hatur nuhun.

  5.   Michel cenahna

    Tradisi aranjeunna saé pisan sareng kuring hoyong pendak sareng jalma beunghar

  6.   Michel cenahna

    yén aranjeunna sadayana beunghar

  7.   Javierita cenahna

    aranjeunna bastards murni mang buts m4e abdi ngalangkungan aranjeunna ngalangkungan korojakajkakajakjakajkajkajakjakjak xoro's quilt

  8.   Beatriz Zea Palacios cenahna

    Héi sadayana, kuring resep budaya India, kuring kagum kana sagala pakaya anu dipibanda. Abdi hoyong terang langkung seueur ngeunaan adat agamana, héran enya! tapi pasti pisan berbudaya ka. Abdi resep sareng terang nagara ieu ku fis! Sasaurang anu ngawartosan kumaha kuring dugi ka dinya sareng naon anu bakal janten perjalanan anu pang pondokna, ku cucrero atanapi pesawat. khususna kumaha kuring kéngingkeun musik sareng pidéo anjeun didieu di Euador
    hatur nuhun pisan salam

  9.   lorraine lopez cenahna

    Sababaraha anu pikaseurieun, tapi ogé, masing-masing nagara gaduh kabébasan pikeun milih naon anu dipikahoyongna.

  10.   juru salamet cenahna

    Budaya Indu leres-leres pikaresepeun, hormat kayakinan sadayana upami anjeun hoyong aranjeunna ngahargaan kapercayaan anjeun. Hatur nuhun halaman na saé pisan.

  11.   jelas cenahna

    Anjeun kedah nyerat kumaha kulawarga India di Inggris sareng seueur deui hal sapertos kadaharan khasna, tugu ...

  12.   fab cenahna

    wuaooo anu kuring henteu terang tapi hey kuring gaduh pameran ngeunaan ii abdi parantos terang naon anu kedah di sebutkeun hahaha

  13.   Karla cenahna

    Hatur nuhun pisan kana sumbangan anjeun, saé pisan pikeun terang adat sareng budaya budaya anu sanés…. budaya India anu saé pisan.

  14.   brayan cenahna

    jrjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaAAAAAAAAAAAAAAAA

  15.   laura nalleli cenahna

    Abdi henteu ngartos pisan sareng
    tapi tetep, éta masihan kuring seueur

  16.   Laura cenahna

    Paribasa anu saé yén jalma anu paling ngritik nyaéta jalma anu paling henteu terang, aya sababaraha anu henteu acan diajar nyerat sareng ngritik salaku élmuwan.

  17.   Paola cenahna

    worales abdi bogoh india sadayana hébat

  18.   Lola cenahna

    Abdi resep budaya India, éta kusabab kuring nyéépkeun nonton novel India carita cinta

  19.   Nostradamus cenahna

    Aranjeunna kedah nyumbang langkung seueur, langkung ti éta, sajarah sareng arsitektur India, ékonomi, demografi sareng aspek penting sanés nagara anu panasaran.

  20.   ana cenahna

    Kaleresan aya, halaman na keren pisan sareng saur anjeun anjeun kedah ngahargaan adat istiadat jalma sanésna supados aranjeunna ogé ngahargaan urang

  21.   ésol cenahna

    Inpo ieu saé pisan tapi éta henteu ngaraheutkeun sakedik info !!!!!!!!!!!! hatur nuhun

  22.   javi kolombia cenahna

    hiji-hijina hal anu kuring patarosan nyaéta cinta, sareng yén budak awéwé meunang salaki.
    Sedengkeun pikeun sapi anu untung pisan, éta ngan ukur banténg anu ngahakanana

  23.   EULALIA SALCEDO ORELLAN cenahna

    Hatur nuhun ka ALLAH kuring gaduh kasempetan kanggo di India anu éndah sabab kuring bakal balik deui hiji dinten kuring gaduh rerencangan anu saé dina asrams guru PARAMAHANSA YOGANADA DI sababaraha kota di India kuring gaduh kenangan anu saé sabab gaduh seueur spiritualitas anu ti Kulon teu gaduh, urang materialistis pisan Abdi bogoh ka anjeun India sareng sadaya masarakatna sareng adat istiadat.

  24.   EULALIA SALCEDO ORELLANA cenahna

    Abdi ti Ékuador, kota kuring Cuenca, koméntar kuring nyaéta India anu saé pikeun urang Kulon, kontras anu urang mendakan di sana tina hal adat sareng tuangeunana kuat pisan, tapi urang kedah ngumbara kalayan sumanget daék nampi jalan sareng cara hirup ti aranjeunna jalma-jalma anu saé na tempat-tempat anu tiasa dipanggihan luar biasa sabab hiji jalma bakal kagum hiji dinten kuring bakal balik ka INDIA I LOVE YOU

  25.   cahaya yoatzin jimanez roldan cenahna

    Abdi resep gasca, abdi hoyong nyandak

  26.   tingali ayeuna cenahna

    popo ieu halaman ieu

  27.   Mariel cenahna

    ieu mangrupikeun daging babi

  28.   Mariel cenahna

    ieu daging babi anu kurang ajar

  29.   tingali ayeuna cenahna

    Kuring mundur naon anu kuring nyarios Abdi resep halaman ieu

  30.   tingali ayeuna cenahna

    ieu ogé kurang ajar boring

  31.   tingali ayeuna cenahna

    halaman sialan kuring hate manehna

  32.   Laura cenahna

    Nya, raoskeun putus jinisna, tapi éta nunjukkeun yén anjeun henteu berpendidikan sareng anjeun henteu tahan sorangan, anjeun henteu terang kumaha ngahargaan naon waé.

  33.   éster cenahna

    India anu saé tapi pangeusi na kotor sareng henteu rapih, ngaraos nyeri sabab henteu ngagaduhan tingkat pendidikan anu langkung saé, kusabab kamiskinan anu parah.

  34.   JOS MANUEÑ cenahna

    Abdi hoyong ngacapruk aranjeunna

  35.   JOS MANUEÑ cenahna

    JADI ngeunah

  36.   Laura cenahna

    RÉSID PUSAT ... HA, HA, HA ...

  37.   bakung cenahna

    Nagara enigmatis, India, hayu urang ngahargaan adat istiadat sakabeh dunya. Mangrupikeun nagara anu ngagaduhan jalma anu geulis pisan. abdi reueus ka anjeun

  38.   marian cenahna

    Abdi bogoh ka anjeun Juan Carlos

  39.   juana cenahna

    Abdi bogoh ka anjeun musho orok

  40.   Karen cenahna

    Kuring henteu ngarti naha lalaki ngagem lawon ageung dina sirah, naha aya anu hoyong kuring ngajawab éta?
    Gracias

  41.   Erika cenahna

    Abdi hoyong terang yén anjeunna téh Dalit, kuring terang naha anjeunna nyeratna leres atanapi henteu

  42.   Sandivel cenahna

    Halo, kuring aya masalah pisan, kuring bogoh ka hiji hindu, kuring ti Mexico, kuring henteu pati ngarti ngeunaan basa Sachisme. Kuring kedah ngartos yén aranjeunna ngan nikah ka awéwé Hindu

  43.   Danny98 cenahna

    jaja toy felizzzzzzzzzzz ucapan salamet kanggo anu ngadamel halaman ieu saur anjeunna jalma anu calakan pisan

  44.   Danny98 cenahna

    eeeeey Abdi nuju maca koméntar sareng aya jalma anu pura-pura x Yesus Kristus sareng kuring ngawartoskeun anjeunna ngantep anjeunna ngalakukeun étaoooooooooooooooo}

  45.   fernanda cenahna

    olaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 0o0o0o0o0olAaAaAAaAaAaAaAAaAa

  46.   Silvia cenahna

    Abdi resep budaya sareng sagala rupa anu ngarujuk ka India. Abdi resep budak Indu

  47.   geulis cenahna

    Nya kaleresan narik ati yén aranjeunna tiasa ngadamel langkung seueur halaman ti batan sateuacanna, tapi pikeun anu nyarios yén halaman na henteu tiasa dianggo, aranjeunna moron

  48.   geulis cenahna

    Sialan, sialnya mereka tidak membiarkan orang-orang botak itu mengatakannya

  49.   JACQUELINE RANGEL cenahna

    Indus damel di perusahaan kuring sareng salah sahijina hoyong nyandak kuring ka India, janten anjeun kedah siap-siap naon waé anu bakal dituju. Salam ti Rosarito Baja California Méksiko

  50.   Lucas cenahna

    Masih tiasa dicarioskeun yén aranjeunna ngagaduhan agama anu béda

  51.   Alejandro cenahna

    Abdi bogoh ka anjeun oriana, kuring nyaritakeun ngeunaan halaman ieu. kalayan sakabeh jiwa kuring
    ttttttttttttttttttttttttttteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
    aaaaaaaaaaaaammmmmmmmmmmmmmmmmmmooooooooooooooooooooooo… ..

  52.   orianna cenahna

    kuring ogé anjeun sareng kuring langkung

  53.   Laura cenahna

    Hai! Abdi hoyong terang naon hartosna masihan 3 ciuman dina sungut nalika upacara mistis?

  54.   mgiel estrada cenahna

    Wilujeng siang ,, abdi hoyong terang atanapi neui nami alat anu dianggo ku jalma, ku anu aranjeunna ngaroko .. aya anu tiasa nyarios ka kuring .. hatur nuhun.

  55.   jaime novoa cenahna

    Peradaban India mangrupikeun gerakan daérah di sakitar nagara

  56.   roberto cenahna

    XxDD

  57.   karlota cenahna

    Ieu ngabantosan kuring pisan pikeun nalungtik ngeunaan India sareng ka saha kuring mendakan halaman ieu kuring hatur nuhun pisan Garcia salam Kami Ratu Charlotte maot hiji milyar taun ka pengker

  58.   cookie cenahna

    Halaman na saé tapi aranjeunna kedah nangtoskeun langkung seueur hal sapertos kunaon awéwé ngagaduhan mol beureum dina dahi anu hartosna upami aranjeunna nempatkeun éta bakal janten halaman anu pangsaéna pikeun anu kuring baca buru-buru dugi ka anu disebat Yesus Kristus anjeunna ogé
    naon halaman nyarios keren sareng saé pisan sareng cinta alejandro kuring muja anjeun

  59.   maura quispe baltazar cenahna

    Abdi hoyong nyalametkeun tradisi ti payun tapi sakedik kirang ketat bakal saé

  60.   Monica cenahna

    Kuring badé ngawakilan pasar India sareng sadayana sareng papakéan, naon pakéan tradisional India sareng kumaha kuring tiasa nganggo baju upami kuring henteu ngagaduhan kostum atanapi sumberdaya? sareng naon anu aranjeunna jual?

  61.   liany cenahna

    Héi anjeun upami anjeun lirén tong teuing ngaganggu teu aya XD nd q ber: *

  62.   anjeun capo cenahna

    topi

  63.   belen cenahna

    Nya, ieu teu aya hubunganana sareng éta, tapi upami anjeun maca, Franco Gomes, abdi bogoh ka anjeun, pendejoo (kuring kedah nyerat), anjeun paling

  64.   Deylin cenahna

    Abdi bogoh sareng sadaya haté sareng jiwa kuring saurang budak ti India sareng ku tradisi nagara éta ayeuna urang kedah pisah sareng kami nangis pisan pikeun cinta urang sareng ayeuna naon anu bakal dilakukeun sareng cinta ieu anu urang rasakeun I LOVE YOU SHAN MY NOUSHAD <3

  65.   Ophelia Reyes-Garcia cenahna

    sadayana ieu cool pisan

  66.   dayana cenahna

    Éta mangrupikeun padamelan anu saé. Kuring nganggo di garéja pikeun ngagambarkeun seueur budaya …………… Abdi resep aranjeunna ti Kosta Rika

  67.   Marie Antoinette cenahna

    henteu sadayana adatna kaluar: /

  68.   GSERFHRH cenahna

    O'KGOHMNIIO

  69.   Angie cenahna

    Anjeun leres

  70.   Andrea cenahna

    Hatur nuhun, kuring seueur pisan, sareng JUAN Diajar resep naon anu tiasa ditawarkeun ku jalma.

  71.   Miriam Velasco cenahna

    Janten anjeun tiasa nikah sareng batur anu sanés anjeun? Kuring nyatakeun éta kusabab pesen-pesen dina internét pikeun nikah

  72.   shishi cenahna

    naon kotoran

  73.   shishi cenahna

    Abdi langkung resep angkat ka Las Vegas tibatan kotoran éta

  74.   Kembang alonzo cenahna

    Hanjakalna éta mangrupikeun nagara dimana aranjeunna henteu terang Gusti sareng éta sababna aranjeunna ngagaduhan seueur déwa anu sanés, tapi kami ngadoa yén hiji dinten aranjeunna bakal kenal sareng gaduh kahirupan anu béda, Gusti mikanyaah ka anjeun India.

  75.   Daniela cenahna

    Kuring bakal nyarios yén anjeun langkung saé henteu nyarios anu kurang sopan anu kuring pikir sareng anjeun bahkan henteu terang hartosna, upami anjeun henteu resep halamanna langkung saé ulah masihan koméntar upami éta sanés hal anu saé ...

  76.   Daniela cenahna

    halaman anu saé pisan aranjeunna pantes maot hehehe hatur nuhun mudahan sareng éta bakal ngabdi pisan ka kuring

  77.   Maria Elena Cattaneo cenahna

    Nalika aranjeunna jalan sareng baki sareng kuring nganggap yén menyan anu mangrupakeun ritual

  78.   ghgjjsddg cenahna

    tiis

  79.   Consuelo Galarza cenahna

    alus halaman pantes langkung ti sapuluh