Imah Romeo di Verona

Romeo sareng Juliet

Carita cinta anu paling kawéntar dina sajarah pustaka henteu diragukeun éta tina Romeo y Julieta, karya abadi tina William Shakespeare. Sakumaha sadayana terang, tindakan éta dilakukeun di kota Itali di Verona, anu seueur dilolongan wisatawan pikeun nuturkeun jejak dua kulawarga anu nentang: Montagues sareng Capulets.

Meureun juru Verona anu paling sering dikunjungi ku turis anu terkenal Balkon Juliet (anu anjeun tiasa tingali dina gambar anu aya dina pos). Di sisi séjén, anu Imah Romeo.

La Casa de Romeo ayana di nomer 2 dina Via Arche Scagliere, di jantung pusat bersejarah Verona. Éta istana abad pertengahan anu elegan diwangun dina akhir abad ka-XNUMX.

Numutkeun ka sejarawan istana anu tangguh ieu mangrupikeun tempat bumi anu dipasihkeun ku bangsawan Cagnolo Nogarola. Alesan kunaon éta dikenal salaku House of Romeo henteu dipikaterang, utamina upami urang tumut-tumut yén anjeunna sareng anu dipikacinta mangrupikeun karakter fiksi.

Bumi Romeo, benteng abad pertengahan

Kateranganna tiasa kieu: sanaos kulawarga Montague henteu aya di Verona, aya nasab penting anu sanés di kota salami waktos padamelan dilakukeun, nyaéta Montecchi. Kulawarga ieu bakal ngagaduhan tempat tinggal di lingkungan anu sami dimana ayana Casa de Romeo ayeuna. Saha anu terang upami kanyataan ieu dipikanyaho ku Shakespeare dina jamanna sareng upami éta bakal ngainspirasi anjeunna pikeun "nyiptakeun" nasab Montague.

Romeo y Julieta

Imah Juliet di Verona (Italia)

Supados alamatna henteu diperhatoskeun ku wisatawan, dina fasad gedong anjeun tiasa maca prasasti salajengna, sempalan tina sandiwara anu dicandak tina adegan mimiti polah munggaran:

Oh! Dimana Romeo? ... Cicing, kuring leungit: Kuring henteu aya di dieu sareng kuring henteu Romeo, Romeo aya di tempat séjén » 

Langkung ti istana, DPR Romeo kedah dianggap bénténg. Fasad ditampilkeun ku tampilan témbok padet, sedengkeun bagian luhurna ditutupan ku menara, dianggap simbol penting kabeungharan sareng kakuatan.

imah romeo

Bumi Romeo di Verona (Italia)

Bentuk konstruksi ieu mimiti ti jaman Italia dibagi kana nagara leutik feodal  anu dina gilirannana éta dipimpin ku kulawarga anu kuat silih adu. Jaman sesah. Kaleresan aya persaingan antara Montagues sareng Capulets anu dijelaskeun ku penulis drama Inggris anu saé dina karyana mangrupikeun cerminan anu hadé tina kanyataan sajarah ieu.

Warta goréng pikeun wisatawan anu teu tenang: Rumah Romeo mangrupikeun milik pribadi sareng teu tiasa didatangan. Sabenerna, pedalaman istana dicicingan. Nanging, henteu aya anu ngahalangan anjeun pikeun tiasa ngaregepkeun muka Gothic anu spektakuler sareng ngabayangkeun yén sababaraha adegan anu kawéntar ti "Romeo sareng Juliet" tiasa kajantenan dina situs ieu.

Verona, kota romantis

Ampir sadayana, Verona nyaéta kota Romeo sareng Juliet, tapi nyatana éta mangrupikeun tujuan anu pinuh ku tempat wisata sareng tempat-tempat menarik pikeun didatangan. Saatos ngalangkungan Balkon Juliet sareng Rumah Romeo, di kota romantis ieu masih seueur anu mendakan. Ieu sababaraha saran:

Verona Itali

Verona, tujuan romantis sareng adegan dina fiksi cinta anu mustahil antara Romeo sareng Juliet

Pusat kota anu bersejarah, dirangkul ku péngkolan hébat anu Walungan Adige, nawiskeun jalan anu saé ngalangkungan jalan-jalan batu anu lami. Kota anu paling pikaresepeun di kota lawas Veronés nyaéta pekat di ditu sareng dimana-mana dimana waé tiasa dihubungi kalayan jalan.

Diantara kunjungan penting urang kedah nyebatkeun Duomo, istana lami atanapi Castvetcchio, la Basilika San Zenón ombak éndah Delle erbe square, anu mana dina munara Lamberti. Ieu mangrupikeun salah sahiji tempat anu paling lambang di Verona ogé nawiskeun sudut pandang anu hadé 80 méter di luhur taneuh.

Henteu kirang ikonik nyaéta Ponte Pietra, anu ngajaga inti abad pertengahan na gembleng. Sasak ieu mangrupikeun tempat anu paling difoto di kota. Kitu ogé anu Aréna di Verona, amfiteater Romawi kuno anu janten kareueus urang Veronis. Anjeunna sering disebat "lanceuk alit ti Colosseum", sanaos anjeunna henteu sakedik. Nyatana, éta mangrupikeun amfiteater Romawi pangageungna kadua di Éropa, ngan ukur ngaleuwihan ukuranana ku ibukota Italia.

Verona perenahna di propinsi Venéto, di belah wétan-wétan Itali. Lokasina anu strategis ngamungkinkeun anu ngumbara pikeun nikmati wisata anu indah salami aranjeunna cicing. Salaku conto, ngan sapuluh kilométer ka beulah kulon ngantosan urang bentang alam alpine anu éndah Situ Garda. Dina arah anu sabalikna, ngan sajam urang nganggo karéta, anjeun bakal mendakan Venice, kota terusan. Lain tujuan romantis bintang lima.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*