Naon anu kedah ditingali di Tokyo

naon ningali di tokyo

Nalika sadayana uih deui normal urang tiasa naros ka diri urang sorangan naon anu kedah ditingali di Tokyo sareng ngalaksanakeunana. Nanging samentawis éta, urang ogé tiasa ngantepkeun imajinasi urang janten liar ningali diri urang sorangan di dinya sareng terang sakedik langkung seueur ngeunaan juru éta. Sudut anu bakal ngagumbirakeun urang langkung ti kantos.

Kusabab di unggal tempat aya hal anu penting pikeun ditingali. Tokyo resep Ibukota Jepang, éta ogé ngagaduhan seueur pilihan pikeun ningali sareng ngalakukeun. Salah sahiji tempat anu paling sering didatangan sareng dinten ayeuna urang bakal terang kunaon. Naon anu urang hoyong bungkus sareng ngamimitian perjalanan?

Kuil Sensoji

Éta mangrupikeun salah sahiji candi tertua di Tokyo. Kami tiasa mendakannana di lingkungan Asakusa sareng éta khusus kanggo dewa rahmat sakumaha anu Kannon. Disebutkeun yén candi henteu aya di tempat ieu ku kabeneran. Sabalikna, éta mangrupikeun papanggihan patung Kannon, ku dua sadérék, anu nyababkeun candi didamel pikeun ngahormat anjeunna. Janten sakedik-sakedik janten salah sahiji halteu anu kedah ditingali nalika mikirkeun naon anu kedah ditingali di Tokyo.

kuil sensoji

La Gerbang Kaminarimon éta salah sahiji anu utami. Pas saatos ngalangkungan gerbang ieu, anjeun sumping ka jalan Nakamise. Éta mangrupikeun daérah komersial sareng di tungtung jalan ieu, anjeun bakal ningali panto kadua katelah Homozon. Pagoda lima tingkat ngantosan anjeun di tukangeun éta, sanaos henteu kabuka pikeun umum. Aula Utama Hondo mangrupikeun salah sahiji daérah anu utami kumargi disebatkeun yén patung anu parantos kami sebatkeun aya di dinya.

Shinjuku, lingkungan anu salawasna hudang

Upami aya lingkungan sareng seueur kahirupan éta Shinjuku. Diantara jalanna urang tiasa ningali parade lampu sareng modernitas anu parantos urang terintegrasi dina rétina urang, nalika urang mikirkeun naon anu kedah ditingali di Tokyo. Stasion anu urang mendakan di tempat ieu mangrupikeun hal anu sanés poin anu paling sering dikunjungi. Sugan kusabab ti dinya, aya karéta nepi ka seueur pisan juru.

gedong pamaréntahan metropolitan shinjuku

Tempat ieu tiasa dibagi kana daérah kulon dimana urang tiasa nampi gedong pencakar langit na. Di dinya, anjeun ogé bakal ngagaduhan pilihan pikeun ningali panorama, hatur nuhun kana sudut pandang Balé Kota atanapi ogé katelah Gedong Pamaréntah Metropolitan. Ukur 200 méter anjeun tiasa mendakan sudut pandang ieu. Sedengkeun di beulah wétan bakal aya bar sareng réstoran, sareng di belah kidul daerah anu sampurna pikeun balanja.

Pulo jieunan Odaiba

Tanpa ragu, urang moal tiasa mopohokeun tempat ieu nalika mikirkeun naon anu kedah ditingali di Tokyo. Tempatna di teluk tempat sareng mangrupikeun daérah anu paling sering dikunjungi. Di dieu anjeun gaduh hiji réplika tina Patung Liberty. Tapi anjeun ogé tiasa nganjang kana sababaraha musium sapertos sains sareng inovasi. Anjeun tiasa ogé angkat ka roda Ferris langkung ti 115 méter atanapi nganjang ka kamar mandi termal Onsen Monogatari.

odaiba

Jalan Takeshita

Éta sanés monumén khusus, tapi éta ogé pantes ningali urang ngalangkungan éta. Éta jalan tapi ngagaduhan kaanehan yén éta bakal teras-terasan lumayan pinuh sareng setting anu panasaran tina pameuntasan jalma anu narik ati. Naon deui, bagian ieu ngan ukur dijalankeun. Janten bagian tina sibuk Lingkungan Harajuku. Salaku tambahan kana ieu, éta kudu disebatkeun yén éta mangrupikeun daérah komérsial, janten anjeun bakal ngagaduhan sadayana anu anjeun peryogikeun ku anjeun. Sakali ka dieu, anjeun kedah angkat ka Taman Yoyogi. Kusabab dina dinten Minggu aranjeunna nawiskeun sajenis konsér dina gaya paling Elvis.

akihabara

Lingkungan Akihabara

Aya seueur jalmi gairah ngeunaan manga atanapi anime. Nya, di lingkungan ieu anjeun bakal mendakan sadayana anu aya hubunganana sareng téma ieu. Toko-toko mawa sagala produk ogé kostum konci. Anjeun bakal ngabédakeunana sacara sampurna, kumargi di jalan-jalanna anjeun tiasa ningali poster ageung sareng bérés neon, anu henteu gampang ditingali.

Istana Kaisar

Tempat cicing kulawarga kaisar ogé mangrupikeun hal penting tina perjalanan kami. Leres yén daérah kebon tiasa didatangan unggal dinten. Janten ti éta, éta bakal ngantepkeun kami sababaraha gambar anu paling istiméwa. Daérah jero ngan tiasa diaksés berkat wisata anu dipandu. Kapasitasna dugi ka sakitar 500 jalma. Janten bade langkung tiheula, sok mastikeun jalan asup ka tempat éta.

Istana Kaisar

Taman Ueno

Janten salah sahiji anu pangheulana di Tokyo, éta ogé salah sahiji anu pangpentingna. Éta ngagaduhan langkung ti sarébu tangkal céri, anu urang tiasa bayangkeun dina waktos usum semi sadaya cahaya sareng warna anu aranjeunna bawa ka tempat ieu. Ogé di taman urang bakal mendakan Museum Oriental, ogé Museum Sains Nasional atanapi Seni. Salian ti musium, titik anu sanés anu paling sering dikunjungi nyaéta Kuil Toshogu. Tanggalna ti abad ka-XNUMX sareng caket na nyaéta Samurai panungtung, nyaéta patung Saigo Takamori, anu aya di belah kidul.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*