Japan Rail Pass, cara anu paling nyaman pikeun ngumbara di Jepang

Pass Rail Jepang

Upami anjeun ngarencanakeun perjalanan ka JepangAnjeun kedah terang yén dugi ka dinya, karéta bakal janten sarana transportasi pangpangna pikeun anjeun. Mangrupikeun salah sahiji cara anu paling raoseun pikeun ngalih ti hiji tempat ka tempat anu sanés. Janten, upami urang parantos milih transportasi, ayeuna urang kedah kéngingkeun Japan Rail Pass.

Mangrupikeun tikét anu anjeun tiasa ngumbara ngalangkungan jaringan karéta api anu anjeun gaduh di Jepang. Tangtosna, aya ogé sababaraha pengecualian anu kedah dipikaterang. Pilarian terang sadayana anu anjeun kedah terang ngeunaan anjeunna Pass Rail Jepang sareng mendakan cara saderhana ieu pikeun tiasa ngumbara tanpa aya kajadian anu penting.

Naon Japan Rail Pass?

Sakumaha anu parantos urang sebatkeun, anu disebut Japan Rail Pass nyaéta tikét anu masihan anjeun aksés kana jaringan karéta Jepang. Urang ogé tiasa ngahartikeunana salaku jenis lolos. Kalayan éta, urang bakal ngaksés seuseueurna karéta anu dikokolakeun ku perusahaan grup anu disebat JR.

Karéta naon anu kuring ngagaduhan aksés?

Sakumaha anu parantos kami sebatkeun, anjeun tiasa gaduh aksés sareng Japan Rail Pass kana seuseueurna karéta, khususna ka jalma-jalma anu kalebet kana kelompok JR (Japan Railway). Kirang kana sababaraha karéta anu disebut speed-speed. Anjeun bakal tiasa ngakses Shinkansen, kecuali pikeun Nozomi sareng Mizuho.

Naon Japan Rail Pass

Masih, salah sahiji kaunggulan anu hébat nyaéta anjeun bakal tiasa ngakses Jalur Tokyo Yamanote. Garis anu bakal ngantepkeun anjeun dina sadaya titik konci kota ieu. Aya ogé jalur beus JR lokal anu sayogi, ogé feri JR Miyajima. Anjeun ogé tiasa ngalangkungan Narita Express anu bakal ngalalana di daérah bandara sareng tempat-tempat di Tokyo.

Dimana kuring tiasa mésér Japan Rail Pass?

Salah sahiji patarosan penting nyaéta pikeun terang kumaha mésér tikét jenis ieu. Penting pisan pikeun terang yén sok langkung saé mésérna sateuacan dugi ka Jepang. Naha? Nya, sabab hargana bakal rada handap tibatan upami anjeun ngagaleuh di Jepang. Di sisi anu sanésna, sakali aya, éta ngan ukur aya di sababaraha stasiun anu khusus pisan. Janten langkung saé langkung saé henteu matak résiko éta.

Dimana mésér Japan Rail Pass

Mésér éta online mangrupikeun pilihan pangsaéna. Halaman wéb bakal ngintunkeun anjeun jinis voucher anu anjeun kedah tebus nalika dugi ka Jepang. Langkung saé kedah mésér sakitar tilu bulan sateuacan perjalanan anjeun. Sakali aya, anjeun kedah angkat ka kantor JR anu anjeun tiasa tingali duanana di bandara sareng stasiun karéta. Éta bakal aya dimana kuponna bakal ditukeurkeun sareng anjeun kedah nyarios dina tanggal sabaraha anjeun bakal nganggo éta.

Jinis Rail Pass Jepang sareng harga

Anjeun gaduh pas 7 dinten, ogé 14 sareng 21. Di masing-masing anjeun tiasa milih upami anjeun hoyong green pass anu bakal janten kelas hiji atanapi wisata atanapi kelas dua. Ieu kedah disebatkeun yén salaku karéta langkung ti hébat, kelas ékonomi sok merenah. Anjeun bakal ngahémat sakedik sareng anjeun bakal lebet kanyamanan. Pas wisata 7 dinten hargana sakitar 218 euro.

Pamakéan Japan Rail Pass

Anu salah sahiji 14 dinten, ogé pikeun turis, 348 euro sareng akhirna, upami anjeun milih 21 dinten maka anjeun kedah mayar 445 euro. Barudak nepi ka 11 taun bakal mayar satengah. Sugan upami urang ngumbara dina usum salju atanapi liburan, langkung merenah pikeun mayar sakedik deui sareng milih ngadamel reservasi di tempat urang. Upami, di sisi anu sanésna, anjeun lebet kelas hiji atanapi anu disebat Pass Green, maka hargana bénten-bénten sakedik. 7 dinten gaduh harga 291 euro. Sedengkeun 14 dinten, 472 euro. Tungtungna, upami tetep anjeun badé 21 euro, anjeun kedah mayar 615 euro.

Saha anu bakal kéngingkeun Japan Rail Pass?

Dina hal ieu kedah disebatkeun yén Japan Rail Pass ditujukeun pikeun wisatawan asing. Tapi enya, pikeun tujuan wisata sareng éta mangrupikeun waktos anu pondok di Jepang. Ku cara kieu, éta sayogi pikeun sagala jinis pengunjung asing salaku tamu samentawis. Sanaos tikét jenis ieu sanés dimaksudkeun pikeun warga kabangsaan Jepang, taun ayeuna ieu parantos robih sakedik. Sigana mah upami aranjeunna nyumponan sababaraha sarat anu ketat, aranjeunna ogé tiasa nguntungkeun.

Tebus Japan Rail Pass

Dupi abdi tiasa nyéépkeun korsi?

Kaseueuran karéta anu parantos aya korsi anu tiasa disayogikeun. Nanging, henteu aya dina karéta lokal. Pikeun ngalakukeun reservasi korsi, éta bakal langkung mahal, kecuali upami anjeun ngagaduhan Japan Rail Pass. Ku cara kieu, éta bakal gratis. Henteu wajib pikeun nyumponan korsi, sanaos upami anjeun badé ngalakukeun perjalanan panjang langkung disarankeun. Di stasiun anu sami, anjeun ngagaduhan kantor dimana anjeun tiasa masihan reservasi, kusabab jasa ieu henteu sayogi online.

Korsi cadangan sareng Japan Rail Pass

Naha pantes mésér Japan Rail Pass?

Tiket ieu pantes upami urang badé mendakan tempat anu bénten. Nyaéta, upami anjeun ngan ukur badé nganjang ka Tokyo atanapi Daérah Gunung Fuji ogé di tempat sanés, éta panginten henteu pantes. Langkung ti naon waé sabab éta tempat khusus anu anjeun tiasa mayar tikét tunggal. Japan Rail Pass bakal ngalih, tiasa ningali tempat anu seueur pisan sareng émut yén unggal dinten anjeun bakal ngarobih tujuan anjeun. Upami anjeun ngarencanakeun resep Kyoto, ogé Tokyo, Kobe atanapi Hiroshima antara séjén, maka enya éta bakal ngimbangan anjeun. Anjeun bakal ngahémat seueur artos ku Japan Rail Pass.

Upami anjeun parantos jelas ngeunaan tujuan anjeun, ayeuna anjeun gaduh insentif énggal pikeun langkung terang. Teu diragukeun, Jepang mangrupikeun salah sahiji daérah anu ngagaduhan pesona, kalayan sudut anu unik sareng tangtosna, ku kenangan anu hébat anu matak pikaresepeun. Janten, naon cara anu langkung saé pikeun ngalakukeun éta tibatan investasi dina tikét anu ngamungkinkeun urang ngaksés sadayana ieu.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*