Gastronomi multikultural anu terkenal di Toronto

Toronto Éta kota kalima panggedéna di América del Norte sareng sacara tradisional éta janten titik pertemuan pikeun anu paling henteu sami budaya tina dunya. Kaanehan ieu luar biasa pikaresepeun pikeun wisatawan, Anu kasurupan ku éndah wawaran budaya anu tiasa diapresiasi ngalangkungan pilihan hiburan, di gastronomi régional sareng interaksi sareng penduduk setempat.

Sapanjang sataun, seueur parusahaan perjalanan ngamajukeun tawaran paling ekslusif tina penerbangan murah y akomodasi murah di Toronto, ngaliwatan Internet anjeun bakal tiasa mendakan alternatif anu pangsaéna. Sedengkeun dina hotél kota anjeun tiasa ngicap asakan anu pangsaéna tina asakan nasional e internasional, pilihan anu pangsaéna pikeun terang gastronomy tempat éta nyaéta pikeun didatangan sababaraha réstoran paling lambang.

La budaya gastronomic de Toronto éta bener-bener endah pisan. The resep pang populerna parantos diciptakeun ku pangaruh budaya tina béda-béda kabangsaan anu hirup babarengan di kota, tiasa mendakan Chinatowns, hindu, urang Itali, Yunani, Diantarana.

hujan Ieu téh salah sahiji réstoran paling kasohor tina Toronto dimana anjeun tiasa ngaraoskeun specialty anu pangsaéna di Dapur Amérika, Eropa y orang asia, tapi teras kalayan tingkat kaaslian anu dicirian.

El Chinatown de Toronto nawarkeun rupa-rupa réstoran dimana anjeun tiasa ngaraosan piring anu paling seueur tina asakan Vietnam, Thailand, jepang y Cina. Salaku tambahan, aya seueur toko sayuran, bungbuahan y bumbu keur comidas.

Poto 1 liwat: Flickr
Poto 2 liwat: nadeau-bonilla


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*