Bandéra Kanada

Éta dipikaterang pikeun bandéra patugas ti Kanada Como Daun Maple, atanapi bandéra tina Daun maple atanapi sapertos l'Unifolié anu dina basa Perancis hartosna bandéra kalayan daun tunggal.

Bendera resmi Kanada mangrupikeun blazon beureum sareng sagi opat bodas di tengahna. Di jero ieu aya 11 daun maple beureum nunjuk.

Daun maple mangrupikeun daun tina árbol anu ngagaduhan nami anu sami sareng mangrupikeun tangkal lambang tina nagara. Kanggo populasi Kanada ngagambarkeun kakuatan masarakatna pikeun tetep nangtung sanaos detail sajarah, iklim sareng ékonomi anu kedah disanghareupan di awal taun sajarah

Bendéra anu bénten-bénten parantos didamel pikeun panggunaan resmi, badan pamaréntahan, kakuatan militér Kanada, sadayana nganggo daun maple di tempat anu aya dina tanda.

Raja George V nyatakeun di 1921 yén warna resmi Kanada mangrupikeun warna beureum, milik salib St. George, sareng warna bodas, tina lambang karajaan Perancis anu dianggo ti jaman Charles VII.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

5 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1.   Diego andres valderruten martinez cenahna

    rerencangan anu dipikacinta: Ampir Iwant terang éta hartosna daun maple, anu tiasa dicarioskeun ku kuring, nyaéta kaéndahan (arce) nagara ieu saé, impian kuring nyaéta tiasa ngumbara ka Kanada sawatara dinten; kami ngalaman masalah serius ancaman pikeun kelompok téroris, didieu kolombia , kami anu bakal angkat ka ditu. tulus anjeun, diego andres valderruten, la tupia pradera valle colombia

  2.   Daniela cenahna

    BENDERA Anjeun PISAN PISAN

  3.   pajar cenahna

    halo abdi resep Kanada nyium GOODBYE

  4.   Diego andres valderruten cenahna

    Gusti ngaberkahan anjeun pikeun nyayogikeun kuring kaéndahan Kanada tercinta ieu, di mana kuring ngimpi tiasa hirup, éta ngeuyeuban pisan kuring, simbol bendera anjeun anu kuat pikeun kakuatan jalma-jalma anu pangsaéna di dunya. Kuring miharep aranjeunna bakal ngahontal kuring gancang, ieu tanggal Oktober 2.011 sareng kami parantos aya dina 2.012.

  5.   Katty Perry 2003 cenahna

    Kumaha tahapan panji ieu ??????