Hotel méwah Pangalusna Kanada

Ritz_Montreal

Anu henteu kantos ngimpi cicing di a hotél méwah, aya dimana palayananna angger teu sampurna, dimana anjeun tuangeun anu suci, sareng dimana para pelanggan dirawat di antara wol katun?

The Ritz-Carlton, Montréal

Disebut The Great Lady of Sherbrooke Street, éta The Ritz-Carlton Montreal diwangun taun 1912, sareng éta ogé hotél munggaran anu ngagaduhan nami Ritz-Carlton, di Amérika Kalér. Nembe direnovasi kalayan harga 150 juta dolar, hotél ayeuna gaduh 31 kamar, 98 kamar, bar, kebon Ritz, seueur kamar banquet, ruang bal, sareng réstoran la The Maison Bouludku kang Oki terkenal Daniel Boulud.

Hotél ieu sering dikunjungi ku kapribadian anu hébat. Ku aranjeunna Winston Churchill, Ratu Elizabeth II, Richard Nixon, Charles de Gaulle, Rolling Stones sareng Elizabeth Taylor. Di dinya ogé John Lennon sareng Yoko Ono ngadamel salah sahiji "tempat tidur" pikeun perdamaian, di cinyusu 1969.

Salah sahiji tradisi hébat hotél nyaéta legendaris palayanan tina téa jam 13:00 sonten atanapi 16:30 sonten Dina waktos éta pilihan tèh dilayanan dibarengan ku pastry buatan bumi, atanapi canapés, sareng sadayana dina teras tangkal korma anu elegan.

The Trump Hotel, Toronto

El Hotél TrumpToronto mangrupikeun hotél méwah panggedéna di kota sareng tamu diperhatoskeun kalayan ati-ati pisan. Menara 65 lantai aya 261 kamar sareng kamar anu nganggo jandéla lantai-ka-langit anu masihan aksés ka pandangan anu saé di kota Toronto. The ancoan Restansi nawarkeun asakan kontemporer di ruang makan mewah.

El Quartz Cbatu bara nawarkeun rupa-rupa perawatan awak dina setting anu mewah, pusat kabugaran anu diwangun ku aula olahraga anu lengkep sareng kolam renang cai asin 65 méter manaskeun. Hotél ogé ngagaduhan portir sareng réstoran jasa dibuka 24 jam, sareng parkir mobil jero rohangan.

Ngaran tina Trump sinonim sareng standar kualitas luhur. Staf parantos komitmen pikeun ngalangkungan ekspektasi palangganna, pikeun ngalayanan kalayan canggih tapi tanpa pura-pura, kalayan perhatian tapi tanpa gangguan, sareng masihan jasa 5-bintang tanpa wates.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*