Panasaran ngeunaan Beaver Kanada

iraha Montréal dilebetkeun salaku kota di na pangawal panangan nembongan gambar a jarak. Sir Sandford Fleming masihan anjeunna status tina Lambang nasional, Nalika éta diulas dina labél Kanada munggaran. Castro 1851-cent taun XNUMX.

Di Spanyol budak Pramuka atanapi Budak Pramuka gaduh kelompok leutik anu disebat berang-berang hubungan sareng organisasi sosial anu aranjeunna jaga. Kelompok berang ieu diwangun ku budak lalaki umur 5 sareng 7 taun. Beavers kumpul dina grup anu disebut jajahan sareng ieu dibagi kana grup leutik anu disebut pondok.

En Kanada tukang ngala nampi panghargaan pangluhurna dipasihkeun pikeun sato, ditambah hiji kanggo rodénsia. Dina 24 Maret 1975 éta janten lambang nasional nalika undang-undang disahkeun ngadegkeun Castor canadensis salaku simbol tina kadaulatan Kanada.

Dinten ayeuna moro berang dilarang di panjuru Kanada. Hatur nuhun kana sababaraha hukum tina konservasi Kusabab panggunaan bulu sintétik dina jas, dompét sareng topi, bulu berangit henteu diarepkeun deui.

Dina 1976 éta Olimpiade Usum Panas anu dikembangkeun di Montréal aranjeunna kagungan berang amik Como maskot. Amik hartosna berang dina basa Algonquin anu mangrupikeun dialek paling lega ti Orang Asli Kanada.

Éta di Oregon tempat dimana langkung seueur rempah-rempah berang tiasa dipendakan. Dina koin Koin 5 sen Kanada, gambar beaver ogé aya sareng dina sababaraha jaket panangan atanapi perangko.

Un dessert enak anu dikonsumsi seuseueurna di Ottawa disebat Buntut Beaver. Éta snack pastry dilapis gula.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1.   kabaruntugan cenahna

    wow, abdi henteu terang ### hatur nuhun