Kapuloan Sarébu: Kanada antara daratan sareng laut

thousand_islands_canada

Kanada Mangrupikeun nagara anu ngagaduhan basisir dina dua sisi wates na. Lahanna dimandian pisan ku Samudra Pasifik ngeunaan Samudra Atlantik. Dina bagian ieu, aya daérah khusus anu katelahna nyaéta Rébuan Pulo.

A hébat jumlah wisatawan sumping di Rébuan Pulo, ngalangkungan titik simpang anu disebat Gananoque, ngaliwat Quebec jeung Ontario, propinsi anu ngagaduhan seueur bentang anu paling indah di bangsa Kanada anu lega.

sarébu_pulo_kanada2

Jalur Kapuloan Sarébu, anu ngarah antara Ottawa y Montréal dugi ka Propinsi Toronto, atanapi sabalikna, upami anjeun ngamimitian jalan ti kutub anu sabalikna, éta bakal ngantunkeun anjeun ngalangkungan jalan tol 401, ka tempat anjeun badé sumping Rébuan Pulo.

Di dieu hal anu mimiti anu anjeun bakal ningali bakal janten union Walungan St. Lawrence sareng anu hébat Danau Ontario, sagigireun mendakan anjeun gigireun Kanada wawatesan sareng Amérika Serikat, sabab Kapuloan Kuring aya di dua nagara.

Pulo-pulau ieu, kalayan pandangan anu megah pikeun nu datang, tiasa ditingali caket sareng sareng nyaman pisan ngaliwatan pelayaran anu dikokolakeun Gananoque Boatline. Wisata, anu bénten-bénten gumantung kana naha hiji tujuan atanapi anu sanés dipilih, sareng anu tiasa lumangsung ti 1 dugi ka 5 jam, bakal ngamungkinkeun anjeun niténan sadayana kejutan anu Rébuan Pulo aranjeunna gaduh pikeun anjeun.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1.   Yadira espinosa cenahna

    Abdi hoyong terang propinsi anu pang caketna sareng Rébuan Kapuloan sareng bandara na.

    Dina sasih Maret sareng April anjeun tiasa nganjang?
    Nuhun Yadira