Visa samentawis lebet ka Kanada

Kanada mangrupikeun nagara paling kosmopolitan di planét, éta nunjukkeun gabungan balapan y budaya jarang ditingali sareng anu jelas mangrupikeun pamaréntahanana a política Nagara kumargi éta ngadorong supados kéngingkeun imigrasi taunan 1% tina penduduk na ayeuna.

Nyanding dina anjeun wewengkon Dua jinis jasa imigrasi; hiji propinsi féderal sareng propinsi anu sanés, anu panglobana dianggo nyaéta tina Quebec. Nanging ngan ukur aya dua jinis visa: hiji pisa padumukan samentawis, boh pikeun pariwisata, transit o negocios jeung salah sejen tempat cicing permanén, anu salah sahiji anu dibérékeun pikeun program khusus.

Dina urutan pikeun nyingkahan kasulitan, ti saprak 2004, pamaréntah nasional mutuskeun ngan ukur ngan ukur tilu badan pikeun ngatur visa atas nama pihak katilu. Aranjeunna Society Kanada Konsultan Imigrasi, Badan Hukum Kanada sareng mahasiswa hukum dina pengawasanana, sareng Kamar Notaris Québec sareng muridna anu diawasi.

Dina kasus sistem féderal, visa tinggal samentawis bakal dipasihkeun ka jalma-jalma anu nunjukkeun status kaséhatan anu saé. kasehatan, posisi ékonomi anu stabil sareng niat na nyaéta tetep samentawis di nagara éta. Saha waé anu hoyong cicing langkung ti genep bulan di daérah kedah ngadaptar visa sanés. Dokuméntasi anu dipénta pikeun ngabuktoskeun sarat anu disebatkeunana lengkep, ti daptar perjalanan dugi ka laporan rekening bank. Sareng tapi éta diklarifikasi yén nampilkeunana sacara lengkep henteu hartosna masihan.

nu jelema rék nginum naon kursus pikeun langkung ti genep bulan aranjeunna kedah ngolah ijin khusus atanapi henteu nagara dugi ka ngarobih status anjeun teras balik.
Bisi aya jalma anu hoyong lebet samentawis pagawean di Kanada anjeun kedah ngagaduhan tawaran padamelan ti dunungan sareng konpirmasi ti Pusat Sumber Daya Manusa Kanada. Saha waé anu masihan padamelan éta kedah ngamimitian prosedur dina éntitas éta sareng sakali dimeunangkeun, pagawé anu bakal datang ngalamar visa.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

6 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1.   Robert cenahna

    Halo, abdi Panamanian, abdi di Dakota Kalér USA. Abdi hoyong terang sababaraha propinsi Kanada, anu mangrupikeun prosés anu kedah kuring lakukeun atanapi anu kedah kuring lebet ka nagara tatangga.

  2.   lupita carillo cenahna

    Halo, abdi badé ka NY salami 4 dinten sareng kuring badé angkat ka Kanada pikeun ngan ukur ningali curug, naha kuring tiasa ngajukeun ijin di perbatasan Kanada, sareng naon anu janten syarat atanapi dokuméntasi anu kuring kedah bawa pikeun ngalamar ieu lulus samentara?

  3.   Monica cenahna

    Halo, kuring cicing di Orlando, Florida AS, kuring parantos gaduh kasempetan pikeun terang curuk di sisi Kanada sareng éndah, adi sareng indung kuring datang deui ka Ékuador sareng waktos ieu kuring hoyong ngabantosan aranjeunna curug di Kanada, anu Éta mangrupikeun sarat atanapi dokuméntasi yén aranjeunna kedah tiasa nganjang ka tempat anu saé ieu.

  4.   Claudia garcia cenahna

    Halo, abdi Kolombia sareng kuring ngumbara sareng salaki sareng putri abdi ka New York dina bulan Désémber, kuring hoyong terang Curug Niagara di sisi Kanada tapi kuring hoyong terang naha kuring tiasa nyungkeun idin pikeun lebet NY langsung atanapi di perbatasan sareng naon hargana.

    Hatur nuhun.

  5.   Catherine Jaramillo cenahna

    Halo, abdi Kolombia sareng abdi ngumbara sareng salaki kuring dina Januari 2014, kuring hoyong terang Curug Niagara di sisi Kanada tapi kuring hoyong terang naha kuring tiasa nyungkeun idin pikeun lebet langsung ka NY atanapi di perbatasan sareng naon hargana .

    hatur nuhun

  6.   Gambar placeholder Tatiana Velasquez cenahna

    Abdi Ékuador ku sababaraha visa wisata ti Amérika Serikat. Abdi badé nganjang ka Curug Niagara sababaraha dinten. Naon kamungkinan dibéré idin pikeun nganjang ka Toronto sadinten?
    Prosedur naon anu kedah dilakukeun?