musik cina tradisional

Alat musik Cina

Dina sajarah panjang Cina sadaya kasenian parantos dibudidayakan. Musikna ogé. Éta dijantenkeun iringan dina sagala hal ...

perkara reklameu

Sangu di Cina

Upami urang ngémutan beas, urang mikir ka Cina. Sangu sareng Cina ngagaduhan hubungan kuno sareng intim. Teu aya mamang ...