tari walanda

Tarian tradisional Walanda

Kami nyandak anjeun kompilasi sareng tarian tradisional paling khas di Holland, supados anjeun terang rahasia sareng tradisi na.

Asal na kakhususan mérek Heineken

Heineken mangrupikeun bir anu paling penting di dunya, sareng ayeuna kuring hoyong nyaritakeun kumaha cukangna sareng sababaraha kaanehan na.

Unilever bakal muka pabrik di Pulo Kuba

Unilever bakal balik deui ka produksi di Kuba saatos berwenang ngadamel patungan sareng partisipasi Intersuchel milik pamaréntah. Unilever bakal tetep seuseueurna.

imah tukang

Annex Rusiah, Anne Frank House

The Secret Annex, di Prinsengracht 267, mangrupikeun bumi anu paling sering dikunjungi di Amsterdam, nyaéta bumi tempat cicingna Anne Frank sareng di jerona anjeunna nyerat bagian ageung di buku harianna.

Lambang sareng simbol kota Amsterdam

Lambang Amsterdam ngagaduhan tilu palang, "palang St Andrew's" pikeun ngahargaan ka Rosul Andrew, anu janten pamayang, sareng syahid dina palang bentuk X.

Bir Belanda, diantara anu pangalusna di dunya

Holland mangrupikeun nagara anu ngagaduhan tradisi panjang pikeun bir, éta mangrupikeun inuman nasional, sareng aranjeunna nyarios yén di Walanda anjeun tiasa mendakan anu pangsaéna di dunya.

kubus

Imah Kubik, atanapi Kubuswoning, ti Roterdam

Kawajiban upami anjeun di Rotterdam nyaéta angkat ka Kubuswoning, bumi kubik atanapi kubus anu parantos janten, kusabab kaaslianana, salah sahiji tempat anu paling sering dikunjungi.

gastronomy

Sababaraha jinis kéju Walanda

Produksi kéju panginten mangrupikeun hiji-hijina produk anu sanggup ngabandingkeun sababaraha jinis tulip. Di dieu kami nampilkeun anjeun sikat ti anu anjeun bakal mendakan.

Sapatu kai Walanda

Sapatu kai? Warisan khas Belanda? Sigana moal aya jalma anu tiasa masihan kami ...

Budaya Walanda

Budaya Walanda rupa-rupa, nunjukkeun béda régional ogé pangaruh asing berkat padagang ...

Universitas Téknis Delft

Delft University of Technology mangrupikeun universitas modéren anu gaduh tradisi anu euyeub. Dalapan fakultas na langkung ti 40 ...

Arsitéktur Walanda

Mangsa penting mimiti arsitéktur Walanda nyaéta nalika Jaman Emas Belanda ti mimiti ...

Kenalan Museum Tato Amsterdam

Salah sahiji musium anyar anu aheng sareng pikaresepeun di Amsterdam nyaéta Museum Tato Amsterdam anu aya dina dua ...

Jalur bir di Amsterdam

Penggemar bir bakal ngaraos petualangan ngalangkungan industri pembuatan bir bersejarah Amsterdam. Sareng éta anu ...

Adat istiadat anu saé di Holland

Masarakat Walanda egaliter sareng modéren. Jalma-jalma saderhana, toleran, mandiri, mandiri, sareng wirausaha. Aranjeunna ngahargaan pendidikan, ...

Paska di Holland

Paskah mangrupikeun liburan Kristen anu paling penting anu dirayakeun di panjuru dunya kalayan getol pisan ...

Arsitektur walanda modéren

Arsitéktur modéren di Docklands Wétan, Amsterdam Dina 15 taun ka pengker, Holland parantos janten salah sahiji ...

Masakan Belanda: Stamppot

Asakan Belanda sacara tradisional ngagaduhan rap goréng, tapi ayeuna, seni makan mewah hirup salaku ...

Balanja gerabah di Delft

Delft mangrupikeun kota anu bakal dikenal ku kolektor keramik. Sareng ieu kota anu indah di propinsi ...

Polders Holland: Beemster

Bentang inovatif sareng imajinatif imajinér dinten ayeuna Beemster Polder ngagaduhan pangaruh anu jero sareng awét dina proyék ...

Dahar peuting Natal di Holland

Tuangeun Natal mangrupikeun tuangeun utami anu didahar tradisional di Hawa Natal atanapi Natal. Sareng di Holland mangrupikeun ...

Sejarah sareng budaya Holland

Kusabab Abad Pertengahan Tinggi, daérah Holland henteu ngan ukur netepkeun dirina salaku salah sahiji daérah anu paling makmur ...

Pariwisata Harlingen

Harlingen perenahna di basisir Laut Wadden di propinsi Friesland sareng nyayogikeun anu saé ...

Toko Buku di Amsterdam

Amsterdam ngagaduhan sajumlah toko buku anu saé, tapi buku dina basa Inggris biasana lumayan mahal. Aya tilu tempat anu langkung saé ...

Prostitusi di Holland

Prostitusi sacara hukum di Walanda, di Amsterdam sareng kaseueuran éta terkonsentrasi di Distrik Lampu Merah dimana ...

Situ Holland

Walanda mangrupikeun nagara anu rata pisan, sareng ampir 25% lahanna aya atanapi di handapeun ...

Spring di Holland

Spring aya dina hawa! Sareng teu aya tempat anu langkung saé pikeun ngalaman parobihan musiman tibatan di Walanda. Hurung ...

Hiber mirah

Bener nya éta kamungkinan datang ka nagara sapertos Holland dina pakansi aya dina pikiran ...

Fishing di Holland

Mangrupikeun salah sahiji kagiatan anu paling dipraktekkeun anu urang tiasa mendakan di nagara ieu, sareng tangtosna, dina ...

Olahraga di Holland

Olahraga ngagaduhan peran penting dina masarakat Walanda. Nalika Olimpiade, Kejuaraan Éropa atanapi ...

Bir di Holland

Bir mangrupikeun inuman anu dipikaresep ku masarakat Walanda. Anu paling populér di sadaya bir nyaéta asli ...

Krama Walanda alus

Pendidikan anu saé pikeun Walanda henteu ngan ukur katingali dina bisnis tapi ogé dina bidang sosial. Aranjeunna…

Gastronomi Walanda

Asakan Walanda tradisional tiasa dianggap asakan usum salju, sabab fiturna sagala rupa stews, ogé ...