Michael collins

Lima film kanggo ngartos Irlandia

Pastikeun pikeun ningali lima pilem ieu ngeunaan Irlandia sabab éta bakal ngabantosan anjeun pikeun terang sareng ngartos nagara anu saé ieu.

Barudak robih, barudak peri

Mitologi Irlandia nyarioskeun "barudak anu dirobih", barudak anu peri dirobih pikeun murangkalih manusa sareng anu teu gaduh émosina

Lingkaran Batu Drombeg

Drombeg Stone Circle mangrupikeun salah sahiji situs megalitikum anu paling populér di Cork sareng Irlandia

Dimana kémping di Irlandia

Upami anjeun resep pisan kémping, mun kémping sakumaha anu dicarioskeun, maka kuring bébéja yén anjeun tiasa kémping ...

Anggur Irlandia, langka

Naha Irlandia ngadamel anggur? Naha aya anggur Irlandia? Irlandia ngadamel bir sareng wiski anu saé tapi ... naha éta ngahasilkeun anggur? Patarosan anu saé. Dugi ka…

Lambang Irlandia

Urang sadayana terang bendera Irlandia, tapi naha anjeun terang jaket Irlandia? Éta anu dina gambar luhur, taméng ...

Kentang cinta Irlandia

Irlandia sok janten nagara padesaan sanaos ayeuna ngan ukur 20% lahan na didaptarkeun pikeun pertanian….

5 danau luhur di Irlandia

Irlandia mangrupikeun lahan tina situ. Teu aya anu sapertos leumpang sareng ujug-ujug ngabédakeun salah sahiji kaca spion ieu ti ...

Legenda Deidre

Salah sahiji nami Irlandia anu kawéntar nyaéta Deirdre. Mangrupikeun nami asal Gaelik sareng ...

Osobuco Stew

  4 keureut ossobuco veling sataun 300 gram supa 2 wortel 2 bawang 1 pot leutik ...

Palabuan Dublin

Pelabuhan panggedéna di sadaya Irlandia nyaéta Pelabuhan Dublin. Éta kantos penting sareng kuring terang ...

Kumaha cuaca di Irlandia

Kumaha cuaca di Irlandia? Nya, saleresna teu aya bénten ageung suhu antara musim sareng hujan ...

Agama di Irlandia

Dinten ieu dua hal diaku dina hubungan agama di Irlandia: hiji, éta mangrupikeun salah sahiji nagara ...

Kéju Irlandia

Naha anjeun resep mentega? Janten kuring bakal nyaritakeun yén sapanjang abad ka tujuh belas sareng dalapan belas Irlandia mangrupikeun éksportir pangageungna ...

Ballycarbery Castle, Kerry

Di County Kerry, sakitar 3 kilométer ti Cahersiveen, mangrupikeun reruntuhan istana anu éndah, Istana ...

Tanda jalan

Sababaraha kali kami nyarankeun yén nalika anjeun sumping ka nagara anjeun cobaan pikeun dimaklumkeun lengkep ngeunaan adat istiadatna. Salah sahiji…

Dublin Spire

Dipikawanoh ku namina dina basa Inggris, Spire, éta sacara resmi disebat Monumen Cahaya sareng mangrupikeun ...

Kilternan, ski di Irlandia

Ski di Irlandia? Nya, hiji hal anu pasti: saeutik pisan anu ngabayangkeun ski atanapi snowboard di Irlandia tapi ngan ...

Saos Irlandia (Bagéan Kahiji)

Nalika anjeun sumping ka Irlandia sareng khususna daérah Dublin, anjeun bakal perhatos yén sadaya asakan anu kalebet daging, hayam ...

Musim taun di Irlandia

Upami anjeun salah sahiji palancong anu teu ngagaduhan masalah milih waktos taun dimana ...

Bandéra Irlandia

Bendéra Irlandia diwangun ku tilu garis nangtung anu sami ukuranana: kénca héjo, ...

Cookies Irlandia

Di sadaya penjuru dunya umum ningali sababaraha jinis cookies sareng Irlandia henteu terkecuali, dina ieu ...

Batu Dunamase

Situs sanés anu paling dikenal di Irlandia ngagaduhan salaku protagonis na susunan ruruntuhan anu disebat The Rock ...