La Habana

Tradisi Kuba

Naha anjeun hoyong terang langkung seueur ngeunaan tradisi Kuba? Kami nunjukkeun anjeun sadayana rahasia adat istiadat Kuba: budaya, gastronomi, pesta, olahraga sareng seueur deui

jalan cuba ku bandéra

25 tips pikeun ngumbara ka Kuba

25 tips ieu pikeun ngumbara ka Kuba bakal ngabantosan anjeun milarian sareng langkung saé naon anu janten salah sahiji pulau paling indah di Karibia.

8 kota warni di Amérika Latin

8 kota warna-warni ieu di Amérika Latin ngandung garéja konéng, imah dicét sareng psychedelic pihak anu pinuh énergi sareng sajarah.

olahraga di Havana

Tip pikeun ngumbara ka Kuba

Tips ieu pikeun ngumbara ka Kuba mimitian ti akomodasi dugi ka kumaha hubungan sareng warga Kuba anu haneut sareng ngabantosan.

14 hal anu henteu tiasa dilakukeun di Kuba

Kalayan daptar ieu anjeun bakal terang larangan Kuba anu paling panasaran. Naha anjeun terang yén di Kuba anjeun peryogi ijin khusus pikeun maéhan sapi anu dipiboga anjeun?

Taino perumahan

The Taino cicing

Pendakan bumi Taíno Kuba sareng pesona na. Sejarah naon anu aya di tukangeun imah naturis budaya Kuba ieu? Kadieu teras terang!

Tempat pikeun nikah di Havana

Iinditan ka Havana pikeun ngagaduhan kawinan anu luar biasa di kota anu misterius ieu kalayan rasa Karibia mangrupikeun ...

Cigars Cuban: Montecristo

Montecristo panginten anu paling terkenal sareng paling dipikaresep pikeun sadaya merek cerutu di Kuba anu pang ...

Pamakaman Paya

News Kuba

Warta ti Kuba, éta anu urang gaduh dina Rebo ieu. Di hiji sisi, éta mangrupikeun berita internasional yén di ...

Pangalusna ékolisme di Kuba

Kuba mangrupikeun tempat anu saé pikeun ngembangkeun sababaraha kagiatan anu aya hubunganana sareng ékowisata praktis 365 dinten dina sataun. Salah sahiji…

Jinis kadaharan Kuba

Kadaharan Kuba mangrupikeun campuran asakan Latin, Amerindian sareng Afrika anu ngalebetkeun panggunaan daging, kacang ...

Poé Barudak di Kuba

Yakin yén krisis dunya atanapi blokade kaisar moal pernah mupus seuri tina rupa na ...

Tempat balanja di Havana

Sami sapertos kota Amérika Latin, Havana ngagaduhan seueur tempat kanggo ngagaleuh sagala rupa produk. Salaku conto,…

Biaya hirup di Havana

Pikeun mimitian, aya sistem dobel sareng harga. Kuba kedah mayar dina mata uangna pikeun ngagaleuh ...

Sejarah asakan Kuba

Asakan Kuba mangrupikeun hasil tina campuran Spanyol, kadaharan urang Aborigin, Afrika sareng Karibia….

Sejarah baseball Kuba

Baseball Kuba salaku olahraga parantos aya di buruan Batos anu biasa dicoo ku urang Aborigin Kuba, ...

Basisir Cienfuegos

Kota Cienfuegos mangrupikeun tujuan anu anjeun pikaresepeun pikeun wisatawan di beulah tengah pulau ...

Pagunungan Kuba

Upami anjeun mikir yén Kuba ngan ukur gaduh pantai, anjeun kalintang kalepatan. Anu panggedéna di Antilles, sanaos nagara ...

Merk anu hadé tina cerutu Kuba

Cabanas Taun yayasan: 1819 Asalna bako: Pabrik Vuelta Arriba: La Corona Éta mangrupikeun Paniolo Francisco Cabañas, anu kedah ...

Wewengkon tengah Kuba

Di daérah tengah Kuba anjeun mendakan sababaraha kota sareng bentang. Pikeun milarian diri urang sakedik, kuring nyarios yén ...

Naon ari Wasta?

Casa Particular mangrupikeun jenis akomodasi. di toko kulawarga Kuba sareng éta cara anu pangsaéna pikeun ...

Festival di Kuba

Festival Kuba henteu ngan ukur rapat di jalan, beueus ku kabahagiaan sareng tuangeun ...

Naha ngumbara ka Kuba?

Kuba henteu sapertos tempat sanés di planét. Pulo ieu ayana di belah kulon kalér Laut Karibia, 145 ...

Guaguas, beus Kuba

Kacuali anjeun cicing di hotél sadayana liburan anjeun, hotél kalayan pantai swasta sareng anjeun nyewa wisata ti ...

Walungan Kuba

Dina geografi anu rupa-rupa di Pulo Jawa, walungan anu teu kaitung jelas, anu mangrupikeun daya tarik anu dipikacinta ...

Sandwich Kuba

Sandwich Kuba mangrupikeun variasi ham sareng kéju anu mimitina diciptakeun ku padamel Kuba, di Kuba atanapi ...

Pantai Nudist di Kuba

Naha anjeun resep leumpang taranjang di pantai? Anjeun teu ngagaduhan jinis kompléks sareng awak anjeun atanapi ngaganggu anjeun ningali ...

Perjalanan ka Cayo Iguana

Anjeun tiasa janten wisatawan anu petualangan sareng anjeun henteu resep wisata anu dijadwalkeun atanapi wisata tapi kadang ...

Kembang Jamaika di Kuba

Aya kembang leutik warna beureum anu sengit anu ayeuna sumebar ngalangkungan kebon sareng plot Pulo ...

Nyaho slang Kuba

Dina kabeungharan basa Spanyol anu dipikaterang nyaéta yén mangtaun-taun masarakat-masarakat parantos adaptasi ...

Maruba Cuban

Dina sajarah Kuba, éta alat musik menonjol, dimimitian ti mimiti madegna ku ...

Naon ari Tasajo téh?

Dina gastronomi Kuba anu rupa-rupa aya asakan tradisional anu disebut "Tasajo", anu asal usulna ti abad ka 1700-1800 nalika ...

Para jineteras sareng pingueros

Kamari kuring nonton film dokumenter tipi ngeunaan prostitusi di Karibia, lalaki sareng awéwé. Mangrupikeun fenomena anu mana ...

Kualitas kahirupan di Kuba

Industri pariwisata nuturkeun prinsip dasar tina sistem kasihatan Kuba: kaséhatan mangrupikeun hak masarakat sareng ...

Agama di Kuba

Agama naon anu diaku ku Cuban? Nya, sapertos nagara naon wae anu dijajah ku Spanyol, Katolik parantos lebet jero na ...