Gurun Atacama

Tilu gurun Peru

Peru dipikaterang ku seueur hal, kaasup gurun na. Dina tulisan ieu kami terang sababaraha ciri tina tilu gurun anu paling dikenal.

Warisan budaya di Peru

Seueur tarian sareng musik ngajantenkeun tradisi Peru tahan, disumbangkeun ti Afrika ku populasi anu asalna ti Kongo, ...

Sektor ékonomi peru

Peru parantos nguntungkeun tina kamekaran anu hadé salami 10 taun, tapi éta kedah nyanghareupan seueur tantangan, sapertos ...

Agama Inca sareng kosmogoni

Agama Inca mangrupikeun sistem ritus sareng kapercayaan tradisional anu rumit, ngempelkeun warisan ti budaya-budaya sateuacanna, ti ...

Daging buah tina Peru

Anggur naék di basisir Peru di kiduleun Lima, sareng dianggo khusus pikeun konsepsi anggur sareng ...

Kontéks politik peru

Abad ka-XNUMX di Peru ditandaan ku seueur kudéta sareng suksesi rézim militér. Anu terakhir…

Ngajalajah kota Lima di Peru

Lima, kota anu tentakuler ieu dimana sapertilu urang Peruvian cicing, sanaos nampilkeun seueur harta anu matak dipanggihan sareng anu ngajantenkeun anjeun hilap kesan goréng anu mimiti.

Hirup sareng cicing di Trujillo

Trujillo nawiskeun akomodasi sareng harga anu leres pisan. Upami anjeun milari susun atanapi akomodasi di Trujillo, ayeuna kami nampilkeun sababaraha tips praktis.

Adat istiadat sareng tradisi di Peru

Pisco mangrupikeun alkohol anu paling terkenal di Peru. Mangrupikeun minuman keras anu seueur dianggo pikeun koktail sareng khususna ngadamel pisco haseum, campuran anu lezat anu pantes dicobaan.

Balanja Natal di Lima

Natal mangrupakeun, numutkeun sababaraha, waktos anu pangsaéna dina sataun. Sareng di Lima, éta saé pisan, sabab éta ...

Inuman khas peru

Gastronomi Peru mangrupikeun salah sahiji anu paling rupa-rupa di dunya anu kalebet inuman anu lezat sareng unik nyaéta ...

Rute arkéologis di Peru

Peru ngagaduhan seueur tempat anu ditawarkeun: ti gunung salju salju, peradaban anu anéh sareng éndah ...

Jinis taksi di Lima

Nyandak taksi di juru mana waé tiasa hartosna ngahukum diri kana sababaraha kamungkinan skénario,-sapertos di kota mana waé di ...

Fauna anu saé peru

Peru beunghar ku macem-macem skala: jalma-jalma, iklimna sareng daérah, sareng khususna sareng ...

Kakaisaran Incas

Karuhun inca mangrupikeun moro anu asalna ti Asia nyebrang Selat Bering. Langkung ti 20.000 taun ...

Sarapan ala Amérika di Lima

Kasusah mendakan sarapan ala Amérika anu saé di Lima sering ngareureuwas para wisatawan sareng wisatawan anu ...

Pariwisata mistis ka Peru

Pariwisata Mistis gaduh konsép sakapeung lepat. Hiji tiasa ngabayangkeun sakumpulan hippies anu ngariung di ...

Sumber cai panas Churín

Kalayan paving jalan raya anyar antara Churín sareng Oyón, propinsi ieu ngeuyeuban tawaran wisata na. Sareng deuih…

Basisir pangsaéna di Peru

Peru ngagaduhan sakitar 2.500 kilométer garis pantai, sareng sanaos Máncora, Punta Sal, Punta Hermosa, Asia sareng sami ...

Suku di Taman Nasional Manú

Survival International parantos nyebarkeun foto anu caket tina Mashco-Piro, jalma pribumi terasing di beulah kidul-wétaneun Peru….

Cagar Ecological Chaparrí

Daérah ieu matak pikabungaheun. Kana lebetna masihan anjeun raos janten enchanted, di tengah-tengah nowhere na, dina waktos anu sareng ...

Atraksi wisata Tocache I

Tocache mangrupikeun propinsi Peru anu ayana di baskom luhur Walungan Huallaga, beulah kidul San Martín Region….

Legenda Ayaymama of Moyobamba

Moyobamba, Ibu Kota daérah San Martín, ayana dina 860 méter dpl, sareng 96 méter dpl ti Walungan Mayo, dibaptis ...

Pariwisata agama di Peru

Agama anu paling nyebar di Peru nyaéta Katolik sareng salah sahiji aspek anu paling matak anu tiasa diapresiasi ti ...

Karnaval Ampay

http://www.youtube.com/watch?v=bxHMTkZPn68 En el Perú la música se remonta al menos a unos 10.000 años de antigüedad por recientes descubrimientos arqueológicos…

Cagar Ecological Chaparrí

Salah sahiji tempat konservasi satwa anu paling indah di beulah kalér Peru nyaéta Chaparrí, anu mangrupikeun ...

Balanja: produk khas peru

Peru ngahargaan warisan sajarah sareng budaya anu luar biasa, naha éta matak heran sadaya turis anu nganjang ka ...

Tarapoto, Kota Korma

Kota Tarapoto mangrupikeun salah sahiji wisata utama sareng kota komersial di Amazon Peruvian. Tempatna di ...

Chavín, budaya kolot Peru

Budaya Chavín ngagambarkeun budaya kolot di Peru. Éta pakait sareng momen munggaran ngahijikeun budaya budaya ...

The Monolithic Lanzon

Sandeel monolitik simbolis, jangkungna lima méter, mangrupikeun inohong antropomorfik anu pikasieuneun sigana tiasa ngagambarkeun ...

Chancay, kota agama

Rujukan langsung ka Minggu Suci di Peru nyaéta Ayacucho atanapi Tarma. Nanging, di sababaraha kota sapertos Chancay ...

Sinkuy, jogét Incas

http://www.youtube.com/watch?v=aLyqXoKhLTQ El Sinkuy, es una danza ceremonial del distrito de Ollantaytambo en la provincia de Urubamba del departamento del Cuzco,…

Tari perayaan

Perayaan ieu mangrupikeun jogét anu sensual sareng wirahma anu suka bungah sareng gumbira, tiasa janten tantangan atanapi persaingan diantara para penari ....

Legenda Salto del Fraile

Éta mangrupikeun awal taun 1860an sareng diantara kulawarga mulya anu cicing di Lima, salah sahiji ...

Anu Ungu Mazamorra

Mazamorra Morada mangrupikeun panganan cuci mulut tradisional ti Peru, didamel tina jagong ungu. Dessert ieu disiapkeun khusus ...

Ayacuchano Altarpiece

Kecap Altarpiece asalna tina basa Latin retabulus atanapi retrotabule anu hartosna: Naon anu ditukangeun méja. Asalna ...

Laguna Yarinacocha

Legenda nyatakeun yén Nadianré mangrupikeun wanoja anu geulis sareng bébas sapertos kukupu, sadaya jelema di kota resep ka anjeunna, ...

Gua Toquepala

Di dieu anjeun tiasa mendakan rupa-rupa lukisan guha ngalambangkeun moro kuno di Andes. Pikeun bentuk ieu ...

Legenda Quistococha

Carita na yén pituin ti daérah dina kahoyongna mancing wengi-wengi berhasil néwak pomfret éndah anu ...

Jogét ti Ashaninkas

Jalma Ashaninka mangrupikeun hiji kelompok étnis Amazon anu cicing di sagala rupa daérah Amazon Amazon sareng di ...

Ayam jagoan di Peru

Ayam jago na asalna di Roma kuno, dimana para prajurit nyobian nganggo fungsi ieu, pikeun ngahontal kawani….