Amber biru janten kalung anu saé

Amber Dominika

Nalika nyarioskeun produk has Républik Dominika, rum anu sumanget, bir anu hadé ...

Sajarah Dominika Bachata

Dominikan bachata mangrupikeun jinis musik anu dimimitian di lingkungan marginal sareng padesaan ...

Gastronomi Dominika I

Sancocho anu lezat, asopao anu ngukus sareng smoothie susu anu bergizi, diantara piring sareng inuman anu khas ti ...

Karnaval Azua

Upami urang hoyong ningali salah sahiji karnaval paling warna di Républik Dominika kami kedah ngalih ka propinsi ...