Tujuan pikeun ngumbara nyalira

Aya tujuan pikeun ngumbara ngan di lima buana. Kami nyarankeun tempat sapertos Vietnam, Peru, Selandia Baru, Kanada atanapi Kénya.

Naon anu kedah ditingali di Sénégal

Upami anjeun naros naon anu kedah ditingali di Sénégal, anjeun kedah terang yén éta mangrupikeun salah sahiji nagara anu paling indah sareng sambutan di sadayana Sor-Afrika.

Sri Lanka

Sri Lanka

Sri Lanka, katelah Tear of India, nawiskeun anjeun bentang anu indah, pantai spektakuler sareng monumen kuno.

Kapal pesiar

Pelayaran Mediterania

Pelayaran Mediterania ngamungkinkeun anjeun pikeun terang kota-kota utama di beulah kidul Éropa kalayan sagala kaajaiban arkéologis sareng monumental na.

Maladéwa

Hal anu kedah dilakukeun di Maladéwa

Upami anjeun heran kana naon anu kedah dilakukeun di Maladéwa, kami bakal nyaritakeun yén éta ngagaduhan monumen sareng gastronomi anu béda, tapi anu paling penting ti kaindahan alam anu mengagumkeun.

Pandangan tina aurora borealis

Naon anu kedah ditingali di Lapland

Upami anjeun heran naon anu kedah ditingali di Lapland, kami bakal nyaritakeun yén anjeun gaduh lampu kalér anu éndah, tapi ogé impian bentang sareng bahkan imah Santa Claus.

pelayaran bulan madu

Cruise bulan madu

Mikir ngeunaan perjalanan pelayaran bulan madu éta? Ayeuna anjeun ogé tiasa ngatur milik anjeun. Di dieu urang carioskeun kumaha sareng sadaya inpormasi anu diperyogikeun.

Pamandangan Bali

Bali di Indonésia

Wisata ka Bali di Indonésia nyaéta pikeun terang dunya anu bénten pisan sareng urang. Tapi ogé nganjang ka tempat alam anu indah sareng monumen unik.

Pamandangan Aula Kota Bruges

Bruges Bélgia

Bruges ti Bélgia ngagaduhan pusat bersejarah anu saé nyaéta Situs Warisan Dunya sareng ngagaduhan wangunan anu unik di dunya.

Témbong Helsinki

Helsinki

Helsinki mangrupikeun kota anu pinuh ku sajarah, monumen sareng musium. Tapi ogé ku gastronomi anu langkung raoseun tibatan anu anjeun ngarepkeun.

Pandangan krakow

Cracovia

Krakow mangrupikeun kota paling éndah di Éropa. Anjeun bakal mendakan di dalamnya warisan monumental anu beunghar, gastronomi anu hadé sareng jalma anu ngabagéakeun.

hotél pikeun buka sareng murangkalih

Hotél pikeun indit sareng barudak

Naha anjeun terang sadaya ciri sareng hotél naon anu biasa dipilampah ku barudak? Di dieu kami nunjukkeun anjeun nyéépkeun liburan kulawarga anu pangsaéna

hotél ciri tanpa barudak

Ciri hotél tanpa murangkalih

Aya seueur ciri hotél tanpa murangkalih anu kedah anjeun terang. Naha anjeun hoyong pikaresepeun tujuan nyalira salaku pasangan atanapi sareng rerencangan?

Taman Nasional Komodo

Liar sareng teu dijagaan, Taman Nasional Komodo Indonésia mangrupikeun surga anu kasohor ku ayana kadal anu pangageungna di dunya.

Couchsurfing

Naon anu dipan selancar

Couchsurfing parantos janten salah sahiji cara perjalanan anu paling nguntungkeun. Pilarian terang naon éta sareng kumaha jalanna salian ti kaunggulan anu hébat.

Léngkah-léngkah ngatur liburan kulawarga

Kumaha ngatur liburan kulawarga

Ngatur liburan kulawarga henteu gampang. Maka, urang nampilkeun sababaraha léngkah anu kedah dilakukeun. Basajan sareng praktis!

Naon anu kedah ditingali di Sofia

Naon anu kedah ditingali di Sofia

Upami anjeun naros naon anu kedah ditingali di Sofia, kami bakal masihan anjeun rangkéan sudut sareng daérah konci anu anjeun kedah kunjungi dina perjalanan anu langkung penting ieu.

Romantis perjalanan Bruges

Tujuan pikeun liburan romantis

Aya seueur tujuan pikeun liburan romantis anu tiasa urang pilih. Kami parantos milih anu tiasa didatangan ku jalan gancang.

Naon anu kedah ditingali di Dinant

Naon anu kedah ditingali di Dinant, Bélgia

Dinten ayeuna urang jalan-jalan pisan ngalangkungan anu disebut 'Putri Mossa' atanapi langkung dikenal salaku Dinant. Panggihan naon anu tiasa ditingali di Dinant, Bélgia, sareng juru na anu indah.

Naon anu kedah ditingali di Warsawa

Naon anu kedah ditingali di Warsawa

Entong sono jalan ieu dina naon anu kedah ditingali di Warsawa. Anjeun bakal resep kana sudut-sudut gaib éta, anu ngangkut anjeun kana sajarah sareng budaya.

Basisir pangsaéna di Thailand

Basisir pangsaéna di Thailand

Pilihan pantai anu pangsaéna di Thailand, dimana anjeun bakal nyéépkeun siang sareng wengi pangsaéna pikeun cicing. A tawaran lega pikeun sakabéh rasa.

Dimana ngarambat dina Oktober

Dimana ngarambat dina Oktober

Pilarian terang dimana perjalanan dina Oktober. Tempat anu sampurna, kalayan suhu anu saé sareng seueur hal anu tiasa dipanggihan. Tong dipikir dua kali!

Kumaha carana milih penerbangan tanpa tujuan

Penerbangan tanpa tujuan, kumaha jalanna?

Kami ngungkabkeun kaunggulan penerbangan tanpa tujuan, dina waktos anu sami kami ngawartosan anjeun kumaha jalanna sareng dimana anjeun tiasa kéngingkeun nawar sapertos kitu.

Peta lokasi Game of Thrones

Peta Kaulinan Thrones

Kami marios sababaraha lokasi anu paling penting dina Game of Thrones. Tempat unik anu parantos urang tingali salami séri.

Harga pikeun ngomean paspor

Kumaha ngabaru paspor

Pilarian terang sadayana anu anjeun kedah terang ngeunaan kumaha ngomean paspor. Ti mana ngalaksanakeunana, dokumén anu badé dipasihkeun sareng harga anu mayar.

Didatangan Bran Castle

Istana Bran

Kastil Bran atanapi Kastil Dracula mangrupikeun salah sahiji hal mandat wajib di Rumania. Tempat anu seueur pesona sareng legenda di tukangeunana.

Dimana ngarambat Séptémber

Dimana ngarambat Séptémber

Entong sono pilihan tujuan ieu pikeun ngumbara dina bulan Séptember anu bakal ngareuwaskeun anjeun. Anjeun bakal mendakan tempat unik pikeun dinikmati bulan éta!

Kaunggulan tina iinditan tanpa koper

Alesan pikeun ngarambat tanpa koper

Iinditan tanpa koper parantos janten ideu anu saé. Upami anjeun masih henteu yakin, panggihan kauntungan hébatna sareng alesan pikeun perjalanan anu langkung pikaresepeun.

Tempat ningali Lampu Kalér

Dimana ningali Lampu Kalér

Upami anjeun hoyong terang dimana ningali Lampu Kalér, kami ngantepkeun anjeun titik anu pangsaéna dimana anjeun tiasa nampi fenomena alam anu saé ieu.

Kuil Ayutthaya

Kuil Ayutthaya

Kuil Ayutthaya mangrupikeun salah sahiji perjalanan penting pikeun ngaraosan Taman Sejarah anu pinuh kuil, istana sareng patung anu bersinar sareng pakait sareng waktos-waktos sanés. Upami anjeun ngarencanakeun nganjang ka Thailand, maka anjeun moal hilap ngeunaan tempat ieu.

Liburan Fiji Islands

Kapuloan Fiji

Upami tujuan anjeun anu salajengna nyaéta Kapuloan Fiji, kami bakal masihan anjeun sadayana inpormasi anu anjeun peryogikeun pikeun ngajantenkeun perjalanan langkung ti teu hilap. Tina naon anu kedah dilakukeun di kapuloan ieu, dugi ka harga sareng data dipikaresep anu urang peryogi pisan. Naha urang ngepak?

Pulo misterius

Tanna, hiji pulau anu misterius di Samudera Pasipik

Tanna perenahna di Samudera Pasipik. Mangrupikeun salah sahiji seueur pulau anu ngawangun nusantara Vanuatu. Tapi tanpa diragukeun, anjeunna gaduh hal anu hébat pikeun didakan. Éta ngeunaan pulau misterius anu dicarioskeun ku Jules Verne nalika éta. Naha anjeun hoyong lebet kana éta?

Koper leungeun

Naon anu kuring tiasa bawa dina koper?

Nalika kami henteu hoyong ngantosan garis panjang kanggo diparios, koper tangan janten sekutu pangalusna urang. Tapi enya, urang kedah salawasna ngawartosan ka diri sorangan ogé ngeunaan naon anu tiasa urang bawa sareng naon anu henteu. Janten, dinten ieu urang mupus sadaya keraguan anu ngahalangan anjeun.

Pantai Tahiti

Pantai pangalusna di dunya

Kami nunjukkeun anjeun sababaraha pantai anu pangsaéna di dunya dimana anjeun tiasa mendakan lingkungan anu unik sareng magis, dikurilingan ku alam sareng tangtosna, seueur kaéndahan. Naha anjeun parantos aya di salah sahiji anu kami sebatkeun? Aranjeunna patut dinikmati sakali dina kahirupan.

Wisata ngurilingan Wadi Rum

Wadi rum

Kami jalan-jalan ngalangkungan salah sahiji gurun anu paling dikenal dina layar ageung. Wadi Rum mangrupikeun setting pilem sapertos "Lawrence of Arabia" sareng nyumputkeun seueur misteri sareng panasaran anu matak hirup, sakali dina kahirupan.

Perjalanan relawan

Wisata gratis salaku sukarelawan

Pilarian terang kumaha anjeun tiasa ngarambat gratis salaku sukarelawan di panjuru dunya. Pangalaman anu ngeuyeuban pikeun anjeun sareng pikahareupeun.

Naon anu kedah ditingali di Leuven

Louvain

Pendakan Leuven: Campuran tradisi, budaya sareng seueur kahirupan. Nooks sareng monumen anu pinuh ku kaéndahan anu anjeun tiasa tingali dina liburan.

Tambang Garam Kamar Santa Kinga

Tambang Uyah Wieliczka

Pendakan tambang uyah anu dikenal ogé salaku katedral uyah bawah tanah. Éta ayana di kota Polandia Wieliczka.

Naon anu kedah ditingali di Bratislava

Naon anu kedah ditingali di Bratislava

Entong sono kana naon anu kedah ditingali di Bratislava. Ibukota Slowakia gaduh seueur juru pikeun nunjukkeun dimana seni patepung sareng legenda sareng sajarah.

Tips pikeun perjalanan anu murah

Tips pikeun perjalanan anu murah

Kami ngantepkeun anjeun kiat pangsaéna kanggo perjalanan anu murah. Léngkah-léngkah alit pikeun diperhatoskeun upami urang hoyong ngahemat langkung ti anu tiasa urang bayangkeun.

Naon anu kedah ditingali di Malta

Naon anu kedah ditingali di Malta

Entong sono kana naon anu kedah ditingali di Malta. Wisata pulau-pulau utama na, ogé kota-kota na pinuh ku khasanah arsitektur sareng budaya anu hébat

Pulo James Bond di Thailand

Pitunjuk Backpacker ka Thailand

Upami anjeun iinditan salaku backpacker ka Thailand entong sono pituduh kami dimana kami ngajarkeun naon anu kedah dibawa, kumaha perjalanan, tukeur mata uang sareng trik sanés