Adat istiadat sareng tradisi masarakat Méksiko

mex

nu wisatawan naon anu aranjeunna parantos lakukeun ngumbara ka Méksiko kaget ku sababaraha adat istiadat anu sociedad sareng nalika dipénta pendapatna ngeunaan mexicans, urang mendakan rupa-rupa réspon sareng opini.

Kusabab fusi antara pangaruh tina masarakat adat sareng adat istiadat ti heula spanyoldi Méksiko urang mendakan diri sareng jalma-jalma multikultural. The mexicans aranjeunna bageur pisan ka wisatawan, tapi dina sababaraha kasus (pamustunganana antara anggota komunitas anu sami) aranjeunna tiasa ngagaduhan sikap anu impulsif sareng rada telenges, utamina nalika membela ide.

sababaraha mexicans kalintang henteu percanten sareng kumargi konsép tunggalna ngeunaan kahirupan parantos luar biasa ngawétkeun guyonan sareng perayaan anu disababkeun ku tokoh dina muerte.

El Kota Méksiko anjeunna marahmay pisan sareng nunjukkeun émosina tanpa prasangka. Henteu lami saatos berinteraksi sareng urang Méksiko, teu biasa pikeun anjeunna nangkeup anjeun atanapi ngetok anjeun dina tonggong nunjukkeun perasaanna. Unggal wisatawan kedah adaptasi sareng jinis adat ieu, kumargi pikeun mexicans, janten sopan sinonim sareng pendidikan anu saé.

-Fakta anu pikaresepeun: Sapertos di nagara sanés, cobi tong teuing muji nanaon kaanggotaan tina panganteur Méksiko anjeun, kusabab numutkeun palatihan aranjeunna, aranjeunna panginten ngaraos wajib masihan ka anjeun ... sareng dina hal ieu anjeun kedah nampiana.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

14 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1.   Natasha avril cenahna

    ombak….

    passadita ... ben lindho mexico

    tingali éta sareng aranjeunna kaget

    pikeun kaéndahanana, budaya-na

    sareng tradisi na

    muhun b ...

    didatangan éta

    aduh… .☺

    🙂

  2.   mely cenahna

    Kuring mendakan tulisan anjeun pikaresepeun pisan, sabab éta sudut pandang Mexico ngaliwatan urang asing sareng kuring ngagaduhan patarosan ...

    Anjeun ti nagara mana?
    Nya éta kuring nuju ngalakukeun tés skripsi ngeunaan éta, ngeunaan persépsi nagara-nagara sanés ka arah Mexico sareng kuring hoyong terang kunaon anjeun ti.

    Wasalam

  3.   Luis terang sadayana cenahna

    mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm… xDDD Abdi henteu ngartos ku KE LA NETA NAMAS LALAKI TI TINGKATNA TAPI KE PEDO¡ ¡¡¡¡

  4.   Diana cenahna

    Kumaha tiisna piyina

  5.   henteu aya namina cenahna

    bu! »!!!!!!! ti azkOO

  6.   Annie cenahna

    Naon jalma anu goréng anu henteu ngagaduhan budaya mangrupikeun hiji-hijina anu tiasa ngadamel jinis koméntar ieu pikeun Mexico my dear… Mexico Abdi bogoh ka anjeun, anjeun anu pangsaéna….

  7.   A cenahna

    Adat istiadat urang Méksiko variatif kusabab nagara na multikultural, éta gumantung kana bagian nagara, pikeun ngageneralisasikeun adat istiadat nyaéta stéréotype sareng nyiptakeun klise anu henteu ngabantosan sabab bahkan ngabédakeun diskriminasi.

  8.   ANALU cenahna

    TANPA NGAGALAHUN TEU NYIEUN ALUS NU PISAN

  9.   j cenahna

    ieu naon

  10.   yeuh cenahna

    Sigana mah henteu kunanaon pikeun ngalakukeun ieu

  11.   Carolina cenahna

    salam salam ka mexico abdi bogoh ka anjeun sareng kuring satuju sareng ciuman ana lucia

  12.   Carolina cenahna

    oh luis anjeunna terang sadayana, tong nyarios jorok

  13.   Jennifer cenahna

    Entong nguseup didieu teu aya anu asalna tina adat istiadat!

  14.   Elizabeth cenahna

    oh Bieber abdi aehh sapertos naon anu kuring henteu paduli yén aranjeunna nyarios «gey» (aduh kumaha anjeun nyerat kuring da kecuali ... sabab éta henteu ehh ... sanaos std nyarios yén enya bla bla bla wilujeng ... kuring resep jubi. <3