Mobil séwa

Naha anjeun peryogi mobil kontrakan? Maka anjeun parantos ngahontal halaman anu anjeun milari. Anggo urang panyungsi nyéwa mobil sareng kéngingkeun hiji kalayan harga anu paling saé sareng kalayan sagala jaminan anu mungkin.

Mesin pencari séwa mobil

Luhureun garis ieu anjeun bakal mendakan mesin pencari anu kuat anu bakal ngabantosan anjeun harga pangalusna dijamin. Ngagunakeun éta saderhana, cukup lebetkeun lokasi pick-up, tandaan tanggal ngajemput sareng kembalikan sareng anjeun ngan ukur kedah milarian sareng anjeun bakal nawiskeun mobil sewaan anu paling saé dina ujung jari.

Nyéwa mobil

Mobil séwa

Salah sahiji masalah anu paling sering timbul nalika ngarencanakeun perjalanan kami, utamina upami aranjeunna aya dina skala anu ageung, nyaéta naon anu kedah dilakukeun upami urang gaduh imperious kedah ngalaksanakeun ruteu anu rumit atanapi perjalanan ka kota-kota sanés.

Seueur anu kabur tina panggunaan angkutan umum, naha kusabab teu betah sareng kabébasan dina hal jadwal, jst. yén ieu ngakibatkeun, atanapi kusabab kanaékan anu dibangkitkeun dina total biaya atanapi anggaran. Nanging, ngalih sareng kendaraan urang nyalira henteu teras-terasan dimungkinkeun, nyaéta dimana ideu na mobil séwa.

Bisa jadi mimitina, nyéwa mobil mangrupikeun padamel anu rada rumit, tapi teu aya anu jauh tina bebeneran. Teras, urang ngajelaskeun sareng ngabantosan anjeun kumaha ngalaksanakeunana. Sareng upami anjeun hoyong kéngingkeun harga anu paling murah anjeun ngan ukur kedah pencét didieu.

Kaunggulan nyéwa mobil

Mobil séwa diparkir

Kaputusan pikeun nyungkeun mobil nyéwa nalika perjalanan anjeun tiasa ngagaduhan kaunggulan anu hébat:

  • Libertad tina jadwal pikeun mindahkeun sareng ngalih.
  • mayor ngarareunahan.
  • Ruteu rute gumantung kana kabutuhan anjeun.
  • nyimpen, saprak nyéwa mobil, upami sanés sanés mobil mewah, tiasa harga antara € 5 sareng € 15 per dinten. Nanging, upami urang milih transportasi umum, jumlah ieu bakal langkung saé.
  • Bisa mawa a jumlah koper langkung ageung.

Nyéwa mobil online

Ayeuna, dina jaringan kami mendakan seueur perusahaan anu didédikasikeun pikeun nyéwa kendaraan anu nawiskeun kami kamungkinan pikeun nyungkeun jasa aranjeunna online lengkep. Tapi hal éta henteu réngsé di dieu, tapi kami ngagaduhan pilihan sanés sapertos halaman wéb anu béda anu nyayogikeun kami mesin pencari anu ngalacak antara waralaba anu béda-béda anu didékasikeun pikeun séktor ieu pikeun nunjukkeun ka kami harga pangalusna.

Diantara anu paling kawéntar, urang gaduh:

RentalCars

RentalCars mangrupikeun platform anu ngamungkinkeun anjeun ngabandingkeun sadayana panyadia jasa nyéwa mobil pikeun milarian harga anu paling murah. Ngagunakeun éta saderhana pisan, euy anjeun kedah pencét didieu, kumplit sadaya data sareng anjeun ayeuna tiasa nyéwa mobil sewaan anjeun ku harga anu pangsaéna.

perhitungan balanja

Anggaran diadegkeun di California, langkung khusus di kota Los Angeles, di 1958. Dimimitian salaku bisnis kulawarga leutik anu ngan ukur 10 mobil nyéwa.

Kiwari, éta ngagaduhan seueur mobil, truk sareng van, sajaba ti total 3.400 kantor perenahna di 128 nagara.

Europcar

Perusahaan anu khusus di nyéwa mobil di Éropa kalayan langkung ti 60 taun pangalaman sareng dipercaya ku langkung ti genep juta nasabah di 2014. Anjeun tiasa mendakan tawaranna ku nuliskeun tautan ieu.

Genep.es

Six.es mangrupikeun layanan online anu nawiskeun nyéwaan mobil di Spanyol sareng di langkung ti 105 nagara di panjuru dunya. Sareng ayeuna anjeun tiasa mesen ku diskon 10% hatur nuhun ka AbsolutViajes klik di dieu. Naha anjeun bakal sono kasempetan?

KAYAK

Ayeuna, dimana Aplikasi parantos janten alat anu peryogi pisan pikeun ngajantenkeun kahirupan urang "langkung gampang", KAYAK timbul, anu tujuanana nyaéta masihan kami nalika ngarencanakeun perjalanan ideal kami. ngabandingkeun harga pangsaéna antara halaman wéb anu béda. Sareng, tangtosna, éta ogé nawiskeun kami kamungkinan mendakan mobil sewaan anu paling cocog sareng kabutuhan urang.

mere nyaho

Unggal jalma ngagaduhan cita rasa masing-masing, sabab éta Avis nawiskeun kami a armada ageung kendaraan tina sagala jinis: ti mobil saderhana dugi ka kuat sareng méwah. Éta ogé sacara rutin nyayogikeun kami sareng sababaraha diskon sacara rutin. Pilihan pikeun tetep diémutan, anu ogé Ayeuna anjeun gaduh tawaran 3 dinten kalayan harga 2 ku ngaklik dieu.

Kumaha mesin pencari mobil online jalan

Mobil séwa luhur

Naha urang kaayaan mesin pencari anu ngabandingkeun harga antara perusahaan nyéwa mobil anu sanés atanapi upami éta mesin pencari pikeun perusahaan tangtu, operasi na tetep sami.

Di aranjeunna urang bakal nembongkeun layar kalayan buleud sareng pilihan anu sanés anu urang kedah dieusian. Mimiti, urang kedah nunjukkeun tempat dimana urang resep nyandak kendaraan. Engké, kami bakal nunjukkeun tanggal ngumpulkeun sareng kiriman sami. Tungtungna, urang kedah ngajentrekeun jinis sareng karakteristik kendaraan.

Perhatoskeun, gumantung kana mesin pencari anu dianggo, kami kapaksa nyayogikeun jinis inpormasi sanés. Nanging, sarat ieu anu dicutat di luhur nyaéta anu muncul salaku aturan umum dina bentuk pamilarian, sareng dinamika biasana sapertos anu dipedar.

Dupi abdi tiasa nyéwa mobil tanpa kartu kiridit?

Interior mobil Rental

Kaseueuran perusahaan hoream pisan pikeun nyéwa kandaraan ngalangkungan éta pamayaran kontan, tapi meryogikeun a kartu kiridit pikeun éta. Ku alatan éta, éta tiasa janten misi anu ampir teu mungkin pikeun kéngingkeun mobil kontrakan tanpa operasi jinis ieu.

Alesan pikeun nolak artos di tangan saderhana pisan. Mobil mahal, sesah dijaga sareng, utamina, aranjeunna resep ngalereskeun anu dina kasus-kasus tinangtu tiasa mahal pisan. Éta sababna perusahaan kedah mastikeun yén mobilna henteu bakal ngalaman karusakan anu disababkeun ku konsumén, sareng upami ieu henteu kacumponan, aranjeunna kedah nyobian meringankeun éta henteu ngahasilkeun karugian ékonomi. Ku cara kieu, aranjeunna nyiptakeun asuransi napel kana séwaan kendaraan.

Asuransi ieu disimpen dina setoran dina bentuk artos anu ngan bakal disayogikeun ku klien upami diperyogikeun (rusak mékanis, rusak, niup, jst.). Kalayan kartu kiridit gampang pikeun nyiptakeun jinis deposit ieu, "meungpeuk" jumlah saldo anu aya anu bakal "dileupaskeun" saat pengiriman mobil.

Sanaos, sabab sagala hal dina kahirupan ieu mekar, kaayaan ieu henteu bakal kirang. Parantos di sababaraha kota ageung aya perusahaan anu daék nyéwa kendaraanna ka kami ngalangkungan pamayaran tunai. Via online langkung rumit, tapi parantos aya sababaraha kasus sapertos AutoEurope.

Kumaha cara nyéwa mobil antara individu damel?

Renault Capture kanggo séwang

Dina jaman ayeuna, nyéwa mobil parantos ngalaman révolusi. Beuki loba perusahaan anu henteu nawiskeun kandaraan nyalira, tapi dianggo ngalangkungan individu. Nyaéta, éta jalma anu resep ngalakukeun bisnis atanapi ngasilkeun kauntungan anu tangtu aranjeunna nawiskeun mobilna nyalira pikeun ngajantenkeun aranjeunna aya kanggo pangguna.

Pamilik milih harga sareng kasadiaan, sareng saatos nampi pamundut séwa, aranjeunna milih anu aranjeunna anggap paling merenah dumasar kana kapentinganna. Teras aranjeunna mastikeun na sareng ngirim alamat sareng pitunjuk kanggo nyokot kendaraanna ka panyewa.

Mobilna sok kedah dipulangkeun sareng tank lengkep pinuh suluh (sapertos dina waktos pangiriman), sareng sasarengan, anu ngagaduhan sareng anu nyéwa, mariksa kaayaan kendaraan pikeun mastikeun yén henteu aya karusakan sareng cacat anu dipendakan.

Prakarsa anu diiluan ku seueur jalmi-jalmi anu milarian artos kanggo nambihan artos.

Mutuskeun pikeun nyéwa mobil atanapi naon waé jinis kendaraan dina perjalanan urang ngagaduhan pilihan anu serius pikeun janten kaputusan anu urang moal kuciwa.

Dina awalna, sareng upami urang parantos mutuskeun pikeun ngalakukeunana, urang tiasa ngagaduhan sarébu patarosan sareng ragu-ragu anu pasti dina sirah urang. Nanging, saatos parantos maca sadayana di luhur, kami ngaharepkeun yén sadaya patarosan ieu parantos kajawab sareng mamangna parantos musna.