Isabel

Kusabab kuring mimiti ngumbara di paguron luhur, kuring resep ngabagi pangalaman kuring pikeun ngabantosan palancong sanés anu mendakan inspirasi pikeun perjalanan anu henteu hilap salajengna. Francis Bacon kantos nyarios yén "Perjalanan mangrupikeun bagian tina pendidikan di nonoman sareng bagian tina pangalaman nalika sepuh" sareng unggal kasempetan anu kuring kedah ngumbara, kuring langkung satuju kana kecap na. Iinditan muka pikiran sareng tuang sumanget. Éta ngalamun, éta diajar, éta hirup pangalaman unik. Éta pikeun ngaraos yén teu aya lahan anu anéh sareng sok ngémutan dunya ku tampilan anu anyar unggal waktos. Mangrupikeun petualangan anu dimimitian ku léngkah munggaran sareng sadar yén perjalanan anu paling saé dina kahirupan anjeun henteu acan dugi.