Luis Martinez

Gelar Filologi Spanyol ti Universitas Oviedo. Gairah ngeunaan iinditan sareng nyerat ngeunaan pangalaman éndah anu aranjeunna bawa. Sadaya ieu pikeun ngabagi aranjeunna sareng sing saha waé ngagaduhan inpormasi anu relevan ngeunaan tempat-tempat anu paling indah di planet urang. Kukituna, nalika anjeun nganjang ka aranjeunna, anjeun bakal ngagaduhan pituduh lengkep ngeunaan naon anu anjeun henteu sono.