Ana L.

Nalika kuring alit kuring mutuskeun janten wartawan, kuring ngan ukur motivasi ku perjalanan, mendakan bentang, adat istiadat, budaya, musik anu béda. Kalayan waktosna kuring parantos satengah ngahontal impian éta, nyerat ngeunaan perjalanan. Sareng bacaan anu éta, sareng dina kasus kuring nétélakeun, tempat anu sanés sapertos kumaha cara aya di dinya.