Hal pikeun ngalakukeun di Oviedo salaku pasangan

Naon anu kudu dipigawé di Oviedo salaku pasangan

Naha anjeun badé liburan sareng henteu terang naon anu kedah ditingali atanapi dilakukeun di Oviedo salaku pasangan? Kami nyarioskeun ka anjeun rencana anu pangsaéna anu bakal ngajantenkeun anjeun teu tiasa nyarios. Kusabab ibukota Asturias mangrupakeun tempat jauh ti stress, dimana anjeun bisa ngarasakeun mulang ka jaman baheula berkat saparapat bersejarah jeung abad pertengahan na, hayu diri dibawa jauh ku taman sarta sudut na pinuh ku alam.

Tapi ogé boga sisi lucu dina wangun tempat hiburan atawa balanja. Jadi aya tempat pikeun sakabéh rasa! Upami Anjeun gaduh sagalana siap, sanajan mobil, éta waktu pikeun ngamimitian perjalanan. Aya salawasna sababaraha jenis kajadian teu disangka-sangka, tapi dina acara eta teu kajadian, Anjeun bisa ngadeukeutan Carglass di Oviedo pikeun ngalereskeun kipas kaca anjeun atanapi bulan upami anjeun peryogi. Anjeun bakal ditangtayungan lengkep sareng anjeun bakal tiasa nuturkeun rencana anjeun anu ogé bakal kalebet sabudeureun kota, nu teu tanpa kageulisan hébat. Pasti kalayan ngahijikeun sagala hal anu kedah dilakukeun di Oviedo, anjeun sareng pasangan anjeun moal pernah hoyong liburan réngsé. Tuliskeun itinerary siga kieu ogé!

Naon anu kudu dipigawé di Oviedo salaku pasangan: ngarasakeun téras jeung pasar di Plaza del Fontán

Hal anu urang resep nalika urang nganjang sareng nuju liburan nyaéta tiasa ngaraosan penduduk lokal, teras-terasan sareng adat-istiadatna. Janten, pas anjeun sumping, anjeun tiasa parkir mobil anjeun di salah sahiji tempat parkir di kota. Sanajan teu badag teuing, lamun ninggalkeun eta saeutik salajengna, anjeun bakal boga walk nice ngarasakeun pintonan sarta eta moal lepas leuwih ti 30 menit. Sakali anjeun dugi ka Plaza del Fontán, anjeun bakal kaget dimana waé anjeun ningali éta. Cai mibanda kaéndahan husus, sabab Balconies na dihias ku kembang, teras sareng suasana anu saé mangrupikeun protagonis sareng ogé, sababaraha taun ka pengker aya laguna alami di daérah ieu.. Sapertos kaéndahanana, yén jalma-jalma sumping ka dinya sareng nyandak kasempetan pikeun ngajual produkna, hiji hal anu parantos sumebar dina waktosna kusabab pasar masih aya. Ieu bakal sadia dina weekends.

Katedral Oviedo

A walk ngaliwatan kota heubeul jeung nganjang ka katedral na

Nalika urang naroskeun ka diri naon anu kedah dilakukeun di Oviedo salaku pasangan, pilihan ieu masihan jawaban. Kusabab kota mana waé anu patut uyahna bakal nunjukkeun ka urang bagian sajarah, kalayan seueur sudut legenda. Kalawan jalan sempit nu ngakibatkeun urang admire silhouette tina katedral sarta ogé kuadrat na. Ieu kudu ngomong yén katedral San Salvador nyaeta tina gaya Gothic sareng di jerona ngandung seueur paninggalan. Sanajan mimiti diwangun dina abad ka-XNUMX, éta lumangsung leuwih ti tilu abad. Wangunan anu katelah Kamar Suci mangrupikeun Situs Warisan Dunia sareng ngagaduhan sababaraha permata anu dihargaan, sapertos Palang Victoria sareng Malaikat.

Manggihan sagala arca di kota

Momen anu pikaresepeun tiasa janten, diantara jalan-jalan, anjeun mendakan patung. Éta sumebar di sakuliah kota, jadi lamun ningali aranjeunna, teu aya salahna nyandak poto jeung aranjeunna. Salah sahiji anu paling ditungtut pikeun nyandak snapshot nyaéta Woody Allen anu anjeun bakal mendakan di jalan Milicias Nacionales. Tapi tong hilap Mafalda anu saé, anu ogé ngagaduhan patungna di Parque San Fransisco. Patung 'La Regenta' atanapi tukang susu, mangrupikeun tempat anu paling kasohor.

Widang San Fransisco di Oviedo

Bersantai di Campo de San Fransisco

Saeutik alam mangrupikeun hal anu ampir wajib nalika urang naroskeun ka diri naon anu kedah ditingali dina Oviedo salaku pasangan. Ku sabab kitu, urang kudu Campo de San Fransisco, nu salah sahiji taman pangbadagna di Asturias. Di jerona anjeun bakal ningali sababaraha jalan-jalan, balong sareng patung Mafalda nu urang sebutkeun saméméhna. Disebutkeun yén asal-usul tempat ieu nyandak urang balik deui ka abad ka-XNUMX. Sanaos parantos ngalaman seueur parobihan, ayeuna éta masih janten pusat rélaxasi dimana anjeun tiasa bersantai ti beurang.

Ngarasakeun cider on Calle Gascona

Sanggeus jalan-jalan, poto-poto sareng patung-patung sareng ngaraosan alam, urang masih kedah eureun sateuacan urang balik kana mobil atanapi mulih. Gascona Street mangrupikeun salah sahiji pilihan anu saé sateuacan uih deui ka rutin. Sabab Cai mibanda tempat sajajalan dimana anjeun tiasa gaduh cider alus. Ampir unggal jam anjeun bakal boga atmosfir alus pikeun ngarasakeun inuman sarta snacks. Pasti nalika waktuna balik ka bumi, anjeun bakal ngantunkeun pinuh ku momen anu hébat!


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*