Pitunjuk lengkep pikeun perjalanan ka Disneyland Paris

Tikét Disneyland Paris

Mangrupikeun salah sahiji tujuan anu dipikahoyong ku sakedik sareng anu seuseueurna sepuh ampir "dipaksa" pikeun barudak urang resep, sanaos tungtungna urang sadayana terang yén urang parantos ngaraosan éta dina bagian anu sami. Disneyland Paris mangrupikeun impian tina seueur jalma tapi rupa-rupa pilihan anu sayogi, harga tinggi sareng kahoyong janten perjalanan anu sampurna kadang-kadang ngajantenkeun urang kaleungitan.

Saatos tiasa mikaresep sababaraha dinten sareng murangkalih di Disneyland Paris Kuring wani masihan anjeun bongbolongan anu kuring anggap bakal ngamungkinkeun anjeun nikmati kalayan lengkep tujuan anu luar biasa anu luar biasa, anu seueur anu kuring parantos terang sateuacan ngumbara saatos milarian internét anu intensif, sareng anu sanés anu kuring kéngingkeun salami perjalanan ngalangkungan pangalaman kuring sorangan.

Tujuan pikeun sagala umur

Mangrupikeun salah sahiji patarosan ageung anjeun naroskeun ka diri anjeun nalika anjeun badé mutuskeun naha Disneyland mangrupikeun tujuan anu anjeun badé angkat. Naha barudak bakal sepuh teuing? Naha aranjeunna bakal leutik teuing? Dina pendapat abdi, teu aya umur maksimal anu anjeun henteu hoyong deui ka Disneyland, kumargi gumantung kana umur anjeun anjeun resep béda sareng tawaran yén aya seueur pisan henteu paduli anjeun. Manula tiasa nampi atraksi anu paling sengit, karakter Star Wars sareng acara Buffalo Bill sedengkeun jalma leutik bakal ningali impianana janten kanyataan ku ningali karakter karesepna anu nangkeup sareng bercanda sareng aranjeunna.

Sugan di kisaran handap kuring bakal nempatkeun wates, anu tepatna 3 taun mojang alit kuring. Sanaos seueur atraksi anu tacan tiasa naék, Anjeunna parantos ngaraosan kaéndahan seueur anu sanés anu pas didesain kanggo anu alit, sareng parantos resep pisan. Aya tempat wisata kalayan wates jangkungna (1,02 sareng 1,20 méter mangrupikeun ukuran anu paling umum), tapi seuseueurna henteu ngagaduhan wates upami dibarengan ku déwasa. Sareng anu langkung sepuh ogé parantos pikaresepeun atraksi pikeun budak leutik, kusabab urang tong hilap yén éta budak.

Disneyland Paris

Strolling ka Main Street

Milih hotél anu pas

Kami parantos mutuskeun yén kami badé angkat ka Disneyland Paris tapi ayeuna urang kedah milih hotél mana anu kedah di tinggal. Sok aya pilihan nyéwa apartemen di Paris, atanapi caket taman, sareng nganggo angkutan umum atanapi mobil kanggo dugi ka tempat éta, tapi tanpa diragukeun hal anu paling pikaresepeun nyaéta cicing di salah sahiji hotél, sareng didieu aya mangrupikeun seueur pilihan pikeun dipilih.: Disneyland Hotel anu aya di taman nyalira atanapi salah sahiji Disney Hotel sanés anu caket na, atanapi milih salah sahiji hotél pakait anu parantos langkung jauh tapi ngagaduhan transportasi pikeun nyandak anjeun ka taman kalayan nyaman.

Disneyland Hotel katelah «Princess Hotel», sareng éta di tengah taman, pas di lawang ka Disneyland Park. Éta pasti anu pang caketna, anu nawiskeun jasa pangsaéna sareng jelas anu paling mahal. Dina pamanggih kuring, anjeun henteu kedah kéngingkeun seueur éta pikeun mikaresep pisan perjalanan, sareng aya hotél anu saé anu caket 10-menit leumpang leumpang kalayan harga anu jauh langkung handap.

Newport Bay Club Disneyland

Hotél Newport Bay Club

Bisi kuring, pilihan na Hotel Newport, sakumaha ceuk kuring, leumpang 10-menit santai ka taman hiburan anu menikmati bentang anu luar biasa di gigir danau anu indah. Upami kuring kedah deui ka Disney jelas bakal jelas yén kuring bakal ngulang hotél anu sami. Éta ngagaduhan kolam renang anu dipanaskeun sareng outdoor, kamar anu lega pisan, dua kamar makan anu ngamungkinkeun sadayana klien sasarap tanpa kedah ngantosan dina garis panjang, prasmanan gratis anu cukup lengkep sareng ranjang anu raoseun pisan. Kusabab aya 5 urang urang masihan kami dua kamar anu nyambungkeun tanpa aya masalah, sanaos aranjeunna ogé gaduh kamar kulawarga tapi upami kami langkung mahal tibatan dua ganda.

Cicing di Disney Hotel masihan anjeun sababaraha kaistiméwaan sapertos tiasa ngakses taman dua jam sateuacanna tibatan sesa jalma, janten ti tabuh 8 urang parantos tiasa aya di jero fasilitas taman sedengkeun pikeun anu sanésna dibuka jam 10 énjing. Dua jam éta dipaké pikeun ngamangpaatkeun kanyataan yén aya sababaraha urang di taman sareng tiasa ngaraosan sababaraha tempat wisata tanpa seueur antrian, sanaos henteu sadayana kabuka jam 8, sareng sababaraha anjeun kedah ngantosan dugi ka jam 10.

Sanaos kuring keukeuh yén kaseueuran Hotel Disney caket caket pikeun leumpang, aya seueur angkutan anu sering sumping di panto hotél pikeun nyandak anjeun ka tamanJanten upami anjeun capé atanapi anjeun angkat sareng murangkalih alit pisan, tong hariwang sabab dugi ka taman sareng wangsalna teu aya masalah.

Ngarencanakeun tuangeun

Nalika nyéwa hotél anjeun ogé tiasa ngalebetkeun tuangeun, upami anjeun hoyong. Anjeun gaduh rencana anu béda, ti satengah dewan dugi ka Premium board lengkep, kalayan harga anu béda sareng ménu anu béda, réstoran sareng pilihan, sareng sadayana ngamungkinkeun satengah dewan (sarapan sareng tuangeun) atanapi dewan lengkep.

  • hotel: éta ngan ukur ngamungkinkeun anjeun sasarap, tuang siang sareng tuangeun di hotél anjeun. Éta mangrupikeun pilihan anu paling murah tapi salaku tukeur éta henteu kalebet inuman, sareng éta selalu Parasmanan.
  • standar: Masih jenis Buffet, tapi éta parantos ngamungkinkeun anjeun milih réstoran (sakitar 5) dina taman hiburan nyalira sareng di Disney Village, pas di lebetna. Éta ogé kalebet inuman anu sanés alkohol (ngan ukur hiji)
  • tambah: katalog réstoran anu sayogi jauh langkung lega, kalayan langkung ti lima belas di jero taman sareng di Désa, salian hotél anjeun. Teruskeun kalebet inuman, tuang Tambaksari sareng anjeun ogé ngagaduhan aksés kana ménu anu tetep, tapi henteu tiasa kaluar ti aranjeunna.
  • bayaran: Anjeun bakal tiasa milih antara langkung ti 20 réstoran di taman, kalayan pilihan prasmanan, ménu sareng à la carte, tapi anjeun ngan ukur ngagaduhan hiji inuman non-alkohol per jalma. Anjeun ogé parantos ngalebetkeun acara Buffalo Bill (anu kalebet tuangeun) sareng aksés ka Invensi (di Disneyland Hotel) sareng Auberge du Cendrillon (di jero taman) réstoran tempat karakter Disney bakal angkat ningali barudak, nyandak poto sareng aranjeunna aranjeunna bakal halusinasi.

Hidanganna bénten-bénten gumantung ka réstoran anu anjeun pilih, tapi salaku aturan umum éta kualitasSanaos kuring sanés pameget khusus katuangan Perancis. Piringna seueur, disajikeun sareng asak upami anjeun milih réstoran anu "saé" sareng upami anjeun hoyong réstoran anu bertema maka henteu seueur, tapi anjeun masih tiasa nyarios yén anjeun tuang saé. Tangtosna, upami anjeun milih paket tuang, pastikeun pikeun nyayogikeun réstoran anjeun dua bulan sateuacana supados anjeun henteu mendakan éta pinuh sareng aranjeunna henteu nampi langkung tamu sakali di taman.

Naha wajib nyéwa paket makan? Tangtosna henteu, tapi upami anjeun badé aya sababaraha dinten éta langkung disarankeun kusabab harga ménu na tinggi bahkan di réstoran anu paling terjangkau, kami henteu bakal nyarios naon anu tiasa didahar dina anu paling mahal hiji deui. Dahar kulawarga lima (tilu murangkalih) di réstoran anu normal tiasa ngadeukeutan € 200. Tangtosna, di luar taman, di Disney Village, anjeun ngagaduhan réstoran makanan cepat saji langkung terjangkau, bahkan hiji McDonald's anu tiasa waé ngamungkinkeun anjeun kaluar tina masalah.

Bistrot Chez Rémy

Régang Bistrot Chez Rémy

Upami kuring kedah nyarankeun réstoran mana anu kedah dipilih tanpa ragu kuring bakal nyarios yén Bistrot Chez Rémy (Ratatouille) yén duanana pikeun hiasan sareng tuang mangrupikeun anu paling kami resep. Dahar di Auberge du Cendrillon sareng putri-putri Disney sumping ka méja anjeun sareng murangkalih anjeun ogé ngagaduhan pesona, atanapi ngaraos barbecue Texas dina acara Buffalo Bill ogé saé pisan.

Ati-ati kana inuman

Anjeun kedah ati-ati pisan kana inuman, sabab éta mahal pisan sareng gumantung kana waktos anjeun angkat, muatan dina kartu kiridit anjeun tiasa mahal. Di sababaraha (sababaraha) réstoran aranjeunna nawiskeun kendi cai gratis, janten tanpa éraan naroskeun perkawis éta, sabab ku usum panas anjeun dugi ka garing anu soda anu nempatkeunana ngan ukur sababaraha detik. Botol cai biasana hargana sakitar € 3,50 kanggo anu alit sareng € 5 kanggo botol satengah liter, bir € 5,50 kanggo botol 200ml sareng € 8,50 kanggo botol 500ml.. Kalayan ieu anjeun tiasa kéngingkeun ideu anu kuring carioskeun.

Hal ieu kacida pentingna barudak angkat kalayan ranselna nganggo botol cai Yén anjeun tiasa ngeusian cai mancur anu anjeun bakal mendakan di taman, sareng di jalan aya anu ngagaduhan camilan kusabab ketukan anu aranjeunna jalankeun ti dinten ka dinten jalan-jalan ngajantenkeun aranjeunna tuang, sareng tina tuang siang dugi ka tuang tuang aranjeunna pasti butuh snack.

Planét Hollywood Disney Désa

Planet Hollywood di Désa Disney

Nyaho Disneyland Paris: Désa, Taman sareng Studios

Disneyland Paris ngagaduhan tilu daérah anu dibédakeun sacara sampurna: Disneyland Park, Walt Disney Studios sareng Disney Village. Katiluna zona ieu saterasna, sareng eusina béda-béda.

  • Désa Disney: aksés gratis, anjeun teu kedah jinis tikét pikeun aksés, sareng kami bakal mendakan toko Disney sareng réstoran. Tempatna di lawang taman sareng ibarat distributor anu nyandak urang ka Studios sareng Taman.
  • Taman Disneyland: éta mangrupikeun daérah anu paling ageung sareng jumlah tempat wisata anu paling ageung, urang tiasa nyarios yén éta taman éta sorangan. Sabalikna, aya sababaraha daérah di jerona anu bakal urang analisa engké, tapi urang tiasa nyimpulkeun yén di dinya urang bakal mendakan karakter Disney saumur hirup sareng sababaraha tempat wisata Star Wars. Aksés nyaéta tikét sareng jam na ti jam 10:00 dugi ka 23:00 wengi sanaos palanggan hotél Disney tiasa lebet tina 8:00 énjing.
  • Walt disney studio: éta langkung alit tibatan Taman sareng didaptarkeun pikeun pilem Pixar, sapertos Toy Story, Ratatouille, Monsters SA sareng sababaraha produksi sanés sapertos Star Wars atanapi Spiderman. Aksés nyaéta tikét sareng jam na ti jam 10:00 dugi ka 18:00 kecuali dina akhir minggu dugi ka 20:00. Taman ieu henteu dibuka jam 8:00 kanggo tamu hotél Disney.

Taman Disneyland

Sakumaha anu kuring kantos saurna, éta mangrupikeun bagian anu paling penting tina taman Disneyland Paris, sareng éta mangrupikeun bagian anu paling jembar tina sadayana. Éta ogé dibagi kana sababaraha daérah:

  • MainStreet AS: jalan utama anu urang lebetkeun taman sareng anu ngarahkeun kami ka kastil Sleeping Beauty. Di jerona urang bakal mendakan toko sareng réstoran. Pikeun anu angkat sareng murangkalih alit, di awal jalan urang tiasa nyéwa korsi push (€ 2 per dinten). Aya cai mancur dina titik anu sami sareng lebet ka toko ampir wajib pikeun menikmati suasana Disney dimana-mana. Di jalan ieu tempat parade putri sareng pangeran lumangsung unggal soré, tabuh 17:30 sonten, anu leres-leres spektakuler.
perang bintang disneyland

Star Wars di Disneyland

  • Discoveryland: Di tungtung MainStreet ka katuhu kami mendakan salah sahiji daérah hiburan anu munggaran di taman. Di dieu urang tiasa nyandak poto sareng Darth Vader, numpak pesawat ruang angkasa nganggo kacamata 3D dina Star Tours atanapi bahkan pikeun pangpentingna dina roller coaster Star Wars. Pikeun sakulawarga kuring nyarankeun Laser Blast ti Toy Story, dimana anu leutik ngaraosan hambar ku senapan laser. Autopia mangrupikeun atraksi karesep budak leutik kuring, nyetir mobil tina masa 50an.
  • Perbatasan: Ngan di peuntas jalan, di kénca, urang ngagaduhan daérah Disneyland Kulon. The Phantom Mansion mangrupikeun salah sahiji anu kami sering nganjang bahkan sareng anu alit (éta henteu pikasieuneun), sapertos Big Thunder Mountain, roller coaster langkung lemes tibatan anu di Star Wars sareng anu kami sering sababaraha kali. Anjeun ogé tiasa nganggo numpak dina kapal uap dina Perahu Kali Guntur Mesa.
  • Fantasyland: saatos kastil Sleeping Beauty di belah katuhu urang gaduh daérah klasik, dimana jalma leutik bakal senang. Imah Mickey Mouse pikeun moto sareng tokoh anu paling kasohor di sadayana Disney, bumi Pinocchio, labirin Alice di Wonderland, Lancelot's Carousel atanapi atraksi Peter Pan ngan sababaraha conto tina sagala hal anu tiasa urang mendakan di daérah ieu, taman anu paling padet. dina hal atraksi, sareng ampir sadayana cocog pikeun sagala umur.
  • Adventureland: di sisi sanésna, di kénca kastil, kami ngagaduhan daérah ayeuna rada déaffein kusabab Pirates atraksi Karibia ditutup tapi ngagaduhan atraksi sanés sapertos roller coaster Indiana Jones (ngan ukur pikeun lansia), Robinson's Treehouse atanapi Island of Adventures.
Kapal bajak Disney

Kapal Bajak Laut di Adventureland

Walt disney studio

Satengah taman Disney anu sanésna nyaéta studio, dimana urang tiasa nampi produksi anu hébat sapertos Toy Story atanapi Ratatouille. Éta disetél saolah-olah éta studio rékaman ageung sareng kami bakal mendakan tempat-tempat wisata sagala rupa sareng pikeun sagala umur, sanaos éta mangrupikeun daérah anu pikaresepeun ku barudak anu langkung kolot sareng anu déwasa.

Aya acara Star Wars énjing-énjing sareng soré dimana ningali Kaptén Phasma sareng pasukanana, atanapi Chewbacca sareng Darth Vader, R2D2 sareng C3PO mangrupikeun hal anu henteu dipikahoyong ku saga. Anjeun ogé ngagaduhan acara Mobil anu sanés sareng atraksi anu sanés, tapi kuring nyorot hiji di luhur sadayana sareng anjeun pasti kedah nyobian: Ratatouille. Asup ka stroller sareng lebet kana dunya pilem mouse terkenal kalayan gelas 3D nalika anjeun handapeun tabel réstoran, kena sapu atanapi badé diburu ku tukang masak mangrupikeun pangalaman anu teu kaéléhkeun.

Aya tempat wisata anu hadé, sapertos Menara Teror (Zona Surup) di mana anjeun naek kana lift tina hotél anu tinggaleun anu tungtungna murag kana kakosongan, atanapi roller coaster Nemo atanapi parachutes of Toy Story. Kuring ngan ukur hiji dinten di Walt Disney Studio sareng saur kuring éta langkung ti cekap.

Skip antrian: Fast Pass sareng trik sanés

Upami anjeun nyarios ngeunaan Disney anjeun kedah nyarios ngeunaan antrian, éta moal bisa dihindari. Tapi ulah sieun, sabab sanaos aranjeunna parantos ngawartosan yén aya antrian anu ngahontal 120 menit (sareng éta leres), aya cara pikeun tiasa mikaresep sagala rupa sareng henteu kedah ngalegaan ekstrim éta. Sedikit akal, terang jam nalika aya langkungna antrian sareng panggunaan Fast Pass bakal ngabantosan anjeun pikeun ngalakukeun ieu.

Ratatouille disneyland

Ratatouille di Walt Disney Studios

The Fast Pass mangrupikeun aksés gancang anu anjeun tiasa kéngingkeun sababaraha tempat wisata, biasana anu nganggo antrian pangpanjangna. Tepat di gigir lawang tempat wisata anjeun bakal ningali yén aya sababaraha terminal anu nganggo jalan asup anjeun ka taman anjeun tiasa kéngingkeun Saloba Gancang Kusabab anjeun gaduh tikét. Tikét ieu nunjukkeun sababaraha waktos dimana anjeun tiasa aksés langsung kana objek wisata, tanpa ngantri (atanapi ampir). Anjeun ngan ukur tiasa kéngingkeun Fast Pass unggal dua jam, janten aturna kalayan saé sareng anggoana pikeun anu paling antrian.

Trik sanésna kedah ka tempat-tempat wisata di waktos-waktos aya kirang jalma, nyaéta salami tuang, nalika parada siang sareng ti 9 wengi. Dina waktos-waktos ieu, waktos ngantosan condong ageung ngirangan sareng mangrupikeun waktos anu idéal pikeun ngararasakeun tempat wisata anu anjeun pikaresep. Hal normal nyaéta kedah ngantosan satengah jam, kuring ngajukeun éta ka diri kuring sareng kuring hasil dina sadaya kasus. Aya kamungkinan ogé asup jam 8 upami anjeun cicing di Disney Hotel, sanaos sanés panacea sabab henteu sadayana tempat wisata kabuka sateuacan jam 10.

Poto kalayan karakter Disney

Tujuanana pikeun sadaya murangkalih nalika ka taman: nyandak poto sareng karakter karesepna sareng kéngingkeun tandatanganana. Anjeun tiasa mésér buku di taman anu sami atanapi ngan ukur nyandak buku catetan sareng pulpén ti bumi, éta henteu janten masalah, tapi anjeun kedah milarian tokohna. Di sapanjang taman aya poin anu ditetepkeun dimana anjeun tiasa kéngingkeun poto sareng tandatanganana, écés saatos ngantri. Ngantosannana pikaresepeun pisan, sabab karakter na maénkeun barudak sareng éta rada ngahibur.

Salian ti poin-poin ieu, aya tempat anu sanés pikeun kéngingkeun tandatangan, sapertos Invensia, Plaza Gardens sareng réstoran Auberge du Cendrillon.. Nalika aranjeunna gaduh sasarap atanapi tuang, karakterna bakal sumping dina tabel sareng anjeun tiasa nyandak gambar sareng aranjeunna. Kasabaran aranjeunna teras-terasan maksimal sareng murangkalih gaduh waktos anu saé sareng aranjeunna, ngajantenkeun éta pangalaman anu teu kapohokeun pikeun aranjeunna.

Kusabab urang nyarioskeun poto, penting pikeun anjeun terang jasa PhotoPass + anu ditawarkeun ku taman. Di sababaraha daérah, boh karakterna atanapi bahkan di sababaraha tempat wisata, éta bakal nyandak poto anjeun anu tiasa anjeun kumpulkeun di jalan kaluar. Upami anjeun nyewa jasa ieu (€ 60) anjeun tiasa unggah sadaya poto kana akun anjeun sareng ngaunduh saloba kali sakumaha anu anjeun pikahoyong di bumi dina résolusi maksimum. Éta patut pisan, utamina upami anjeun bagikeun ka batur, kumargi teu aya wates jumlah poto anu tiasa anjeun unggah.

Puri Disneyland

Castle Beauty Beauty bobo

Acara nutup taman

Teu aya cara anu langkung saé pikeun ngeureunkeun tulisan ieu tibatan nganggo acara éndah lampu, sora sareng kembang api dimana taman ditutup unggal wengi jam 23:00. Anjeun moal sono, sahenteuna sapeupeuting, kumaha teuing anjeun capé, sabab sababaraha hal anu langkung spektakuler anjeun bakal tiasa resep. Pilih tempat anu saé pikeun ningali éta di Main Street (kuring sok nangtung di tungtung jalan sareng teu aya tangkal anu nyamarkeun istana Sleeping Beauty) sareng nikmati dua puluh menit anu pikasieuneun anu bakal niup budak-budak.

Acara na nampilkeun gambar Mickey, tina pilem Disney, kalayan musik sareng kembang api, kana istana Sleeping Beauty. anu ngiringan pikeun ngahontal hasil anu luar biasa yén anjeun parantos mopohokeun nyeri dina suku anjeun sareng saré akumulasi saatos dinten anu panceg di taman.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*