Cara ngurilingan Paris

daérah anu béda-béda minat wisata di Paris

Naon anu bakal kajadian upami anjeun sumping di kota Paris pikeun ngalakukeun pariwisata sareng anjeun leres-leres henteu terang nanaon? Hariwang kusabab kaayaan ieu kajantenan. seueur jalma anu parantos ngarahkeun perhatian ka kota anu saé ieu pikeun kahiji kalina. Tapi ngurilingan Paris nyaéta hal anu gampang pisan dilakukeun ogé ngahibur pikeun dilakukeun.

Hal kahiji anu anjeun kedah terang nyaéta cara kota Paris disebarkeunana, kumargi sanaos kanyataanna aya jumlah angkutan umum anu seueur, anu ngalaksanakeun wisata di tempat éta kedah terang mana daérah anu mana anu dipikaresep pisan pikeun didatangan sareng sajabana ngalih di paris. Éta dina sisi ieu urang kedah ngajelaskeun ngeunaan cara sababaraha lingkungan wisata disebarkeun di kota, kusabab aya dalapan daérah konséntris anu terstruktur sareng teratur. Jalma anu parantos nganjang ka kota Paris terang pisan yén dua atanapi tilu daérah anu pangpayunna mangrupikeun tempat wisata anu paling dipikaresep pikeun didatangan.

Ngiringan di Paris sareng daérah anu béda-béda

Naon anu parantos kami sebatkeun di luhur henteu hartosna yén sakali dugi ka kota Paris, anu datang henteu kedah merhatoskeun sadaya daérah anu henteu saluyu sareng anu kadua sareng anu katilu, tapi ieu panginten anu janten anu pangunjungna didatangan. Ka ngalih di paris Anjeun kedah mésér angkutan masing-masing sareng nganjang tikét, salah sahijina dikenal salaku Paris Nganjang Sareng éta ngagaduhan kaunggulan panggunaan anu saé, sabab éta nawiskeun anjeun lima dinten validitas.

Dina lima dinten ieu tikét Paris Visit nawiskeun anjeun, anjeun kedah milih pilihan pikeun nganjang ka sababaraha daérah, hal anu tiasa janten 1 sareng 3, 1 sareng 5 atanapi 1 sareng 8, anu kedah dianalisis sateuacanna anu mana tempat-tempat wisata anu dipikaresep ku kami. paling terang di masing-masing daérah ieu, hal anu kapilih, turis tiasa ngalih di paris tanpa aya masalah atanapi komplikasi.


Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*